پاسخ: در حد نو Asus 8600 GTS فروش كارت
آقای جهان شما یه جای کارت ایراد داره ... شما چند رور پیش 8800gtx 768 مگ رو خریدی 150 تومن ... اونوقت میگی این 120 تومن میارزه ... جالبه ... شاید کارت خودت هستش که داری میفروشی ... پیشنهاد من اینه بندازی توی فامیل و اشنا به کسی که این کاره نباشه!
نقل قول:
شما همیشه ابنجوری کنکاش میکنید ؟
اطمینان دارید این سایت معتبره ؟
این سفحه را هم ببینید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن برند ASUS اصلا بابرند Biostar قابل مقایسه نیست
سایت رایانه دات کام خیلی وقته که اکسپایر شده و محصول جدیدی هم درش قرار نمیده !!! قیمتهاش هم مال عهد تیرکمون سنگیه!!! خیلی از قطعاتی هم که نوشته داره...از رده خارج شده!!! (اصلا کسی دیگه تو این سایت فعالیت نمیکنه) ... شما هم من مطمئنم کارتت رو در چندین مغازه واسه فروش بردی... ( چه جوابی شنیدید ؟) طبیعتا 50-60 یا کمتر...!!! شما میگی در حدنو!!! قططه رو سیستم پیچ که شد دیگه دست دوم حساب میشه... جنس دسته دو هم معمولا 50 یا 60 درصد قیمتش افت میکنه...!!! :yes::1. (26):
نقل قول:
هسته ی همشون یکیه حالا چه ایسوز چه بایوستار :yes:
درسته چیپست ها همه یکی هستن ولی این چیپ ها وقتی کارایی دارن که روی یک بردبا طراحی خوب و یک PCB حرفه ای وبینقص قرار بگیرند
اگرفرغی وجود نداشت هیچوقت این تفاوت قیمت وجود نداشت
نقل قول:
آقای جهان شما یه جای کارت ایراد داره ... شما چند رور پیش 8800gtx 768 مگ رو خریدی 150 تومن ... اونوقت میگی این 120 تومن میارزه ... جالبه ... شاید کارت خودت هستش که داری میفروشی ... پیشنهاد من اینه بندازی توی فامیل و اشنا به کسی که این کاره نباشه!
جناب دادا اعضاي اين انجمن تو اين جا نميايم كه چيزي به كسي بندازن حالا شما رو نميدونم در ضمن من قبل اين گرافيك 3650 داشتم كه تو همين انجمن فروختم.
المان های بکاربرده شده بر روی کارت های گرافيک مهم هستند،حتی برند رم بکاربرده شده روی کارت،ولی متاسفانه حتی برندی مثل اسوس هم در کارت های پايين قيمت از کيفيت آنچنان محسوسی استفاده نميکنه،در بازار ايران اينکه يه برند سر زبونا بيفته قيمت ها هم مشخصه چطور عرضه ميشه ،حدقل در خود امريکا از سايت نيو اگ که خريد داشتم آنچنان تفاوت قيمتی در برند ها نبود مگر در مدلی قبليت خاصی عرضه ميشد،اينجاا يه گارانتی خاصی اسم در کنه يا برندی ،قيمت ها کيلويی عرضه ميشه
نقل قول:
المان های بکاربرده شده بر روی کارت های گرافيک مهم هستند،حتی برند رم بکاربرده شده روی کارت،ولی متاسفانه حتی برندی مثل اسوس هم در کارت های پايين قيمت از کيفيت آنچنان محسوسی استفاده نميکنه،در بازار ايران اينکه يه برند سر زبونا بيفته قيمت ها هم مشخصه چطور عرضه ميشه ،حدقل در خود امريکا از سايت نيو اگ که خريد داشتم آنچنان تفاوت قيمتی در برند ها نبود مگر در مدلی قبليت خاصی عرضه ميشد،اينجاا يه گارانتی خاصی اسم در کنه يا برندی ،قيمت ها کيلويی عرضه ميشه
دوست عزيز ما داريم تو ايران زندگي ميكنيم نه تو امريكا در ضمن اين كارت ها به سفارش اسيا هست نه امريكا
بعدشم من دارم اين كارت تو ايران ميفروشم نه تو امريكا
اگه اين برند خوب نبود تو بازار ايران اسم در نميكرد
در مورد اسوس درست ميفرماييد ،سفارش آسيا ،دقيقا هم بخاطر همين خدمتتون عرض کردم در سالهای اخير اسوس از المانهای آنچنان خاصی در کشور ما لاقل ديده نشده که استفاده يکنه،شما خودت کارت يه نگاه بنداز ببين چيپ رمش چيه ،نهايتا سامسونگ باشه اونم سری اف يا دی يا حتی پايينتر،که تازه همينم نيست و چيپ های ارزانتری استفاده شده
نقل قول:
در مورد اسوس درست ميفرماييد ،سفارش آسيا ،دقيقا هم بخاطر همين خدمتتون عرض کردم در سالهای اخير اسوس از المانهای آنچنان خاصی در کشور ما لاقل ديده نشده که استفاده يکنه،شما خودت کارت يه نگاه بنداز ببين چيپ رمش چيه ،نهايتا سامسونگ باشه اونم سری اف يا دی يا حتی پايينتر،که تازه همينم نيست و چيپ های ارزانتری استفاده شده
چيپ های RAM Hynix
می باشد که یکی از معتبر ترین چیپها برای رم میباشد
چيپ هاينيکس يک چيپ معمولی است که تا حدی از سامسونگ پايينتره البته تو اين رنج قيمت بطور زياد مورد استفاده برند ها ميباشد،سامسونگ در رده قيمتی بالاتر استفاده ميکنند،چيپ اليکسير سری ان يکی از چيپ های خوب و شناخته شده است،بحث به اينجا کشيده شد گفتم،کارت هم اميدوارم با قيمت بالاتر از 100 بتوانيد بفروشيد ،موفق باشيد