اگر شما تاییدش میکنید پس تهیه کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABS92 (16-05-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ایسام و کارشناس خوب بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم خیر باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خودشون مدعی هستن که کارشناسان خبره و ویژه دارن در این حوزه! نمیذارن حق کسی پایمال شه و کسی بتونه سو استفاده کنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیگم! ادعای خودشونه!
ویترین فروشگاهی دارم اونجا. راضیم. تا حالا مشکلی نبوده.
فقط اینکه خیییییلی تعرفه گرون می گیرن! منم به ناچار کشیدم رو جنسا و گرون شدن! برای فروشنده خیلی سودمند نیست. برای خریدار کالاهای دست دوم، ارزش خرید بالایی داره.
ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودمم زیاد بدم نیومد از شرایط ایسام و خرید از این سایت.اون کارت هم نسبت به قیمتش خداییش عملکرد خیلی خوبی داره.فکرم نمیکنم که 7850ای که پیداکردم بخاطر آک بودنش کمتر از قیمت 270 بهم بفروشه.
آقا حسام عزیز بازم نظر شما چیه؟خرید بکنم از ایسام؟؟؟خودم که بدم نیومد
آخه شما بیشتر باهاشون کار کردید و بیشتر چم و خم ایسام رو میدونید.
من برای خودم اگر باشه، هیچوقت دست دوم نمی خرم. نه از حیث فنی! بلکه از حیث علاقه ی شخصی. کلاً من هیچوقت تو زندگیم دوست نداشتم از چیزای دست دوم استفاده کنم. حالا هر چی می تونه باشه. نه فقط قطعات کامپیوتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این کارت قیمتش خیلی عالیه. خوشبختانه شرایط ایسام به گونه ای هست که خریدار یا فروشنده توانایی کلاه گذاشتن سر همدیگه رو ندارن! ایسام پول رو از شما می گیره. به فروشنده میگه کارت رو بفرست. فروشنده کارت رو براتون می فرسته و استفاده می کنید. سایت ایسام از شما می پرسه جناب آقای خریدار؛ آیا از خریدتون راضی بودید؟ محصول مورد نظر رو سالم دریافت کردید؟ همان محصول با توضیحاتی که جناب فروشنده گفت، مطابقت داشت؟ شما میگید بله. ایسام هم میگه بسیار خب. پولی که شما پرداخت کردید رو به حساب فروشنده، پرداخت می کنیم...! یعنی 48 ساعت بعد از پرداخت شما، تازه پول میره تو جیب فروشنده!
در غیراینصورت اگر مشکلی پیش بیاد، کارشناسان بازاریابی سایت وارد عمل میشن باهاتون صحبت می کنن که اشکال کار کجاست؟
بعد با فروشنده صحبت می کنن. خلاصه یه تعامل دو طرفه ایجاد می کنن که رضایت طرفین جلب شه! اگر لازم باشه، پولتون رو بر می گردونن و شما جنس رو پس می فرستید اگر مشکلی باشه!
واقعا ممنونم آقا حسام.لطف کردی
ولی نمیدونم چرا خودمم به دلم نیست دست دو بخرم.شاید همون 7850 رو آک خریدم.زیادم نیاز به سختگیری نیست چون رزولیشنی که من برای گیم استفاده میکنم 1024*1280 هست و بنظرم 7850 هم واسم کافی باشه.
نمیدونم.حالا ببینیم چی پیش میاد.
بازم ممنونم بابت همه ی راهنمایی هاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداش یه سری به اینجا هم بزن http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...80-asus-47600/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks