پاسخ: خریدار پاور خراب- مادربرد خراب - هارد خراب
نقل قول:
سلام عید همه مبارک
سلام عید همه مبارک
دوستان من پاور نکست دارم با کارت گرافیک 610 nvidia حالا میخوام مادربورد و رم و سی پی یو بخرم
سی پی یو کر ای 3 6100 میخوام سوکت 1151 و رمم هم 8 گیگ باید باشه حاالا به نظرتون چه مادربردی که z170 و ddr4 باشه خوبه و چه نوع مارکی .یعنی دوستان چه تجربه ای دارن که این سه تا باهم خوب مچ بشن .
و چرا رمهای g.skill اینهمه گرونن نسبت به بقیه
انلاین از کجا بخرم ارزون باشه شهر خودمون خیلی گرون حساب میکنن
چرا تو این تایپک روی رم GEIL تاکید شده .ایا سازگاری خاصی دارن یا چی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان من سیستمم خراب شده لطفا جواب بدین تا دوباره تونستم ان بشم بتونم از راهنمایهاتون استفاده کنم
در ضمن سیی یو من e7200 هست چند میتونم بفروشم؟ م مادربورد اینتل GD33TL ام رو
برای سوالتون تاپیک بزنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام عید همه مبارک
سلام عید همه مبارک
دوستان من پاور نکست دارم با کارت گرافیک 610 nvidia حالا میخوام مادربورد و رم و سی پی یو بخرم
سی پی یو کر ای 3 6100 میخوام سوکت 1151 و رمم هم 8 گیگ باید باشه حاالا به نظرتون چه مادربردی که z170 و ddr4 باشه خوبه و چه نوع مارکی .یعنی دوستان چه تجربه ای دارن که این سه تا باهم خوب مچ بشن .
و چرا رمهای g.skill اینهمه گرونن نسبت به بقیه
انلاین از کجا بخرم ارزون باشه شهر خودمون خیلی گرون حساب میکنن
چرا تو این تایپک روی رم GEIL تاکید شده .ایا سازگاری خاصی دارن یا چی؟
دوستان من سیستمم خراب شده لطفا جواب بدین تا دوباره تونستم ان بشم بتونم از راهنمایهاتون استفاده کنم
در ضمن سیی یو من e7200 هست چند میتونم بفروشم؟ م مادربورد اینتل GD33TL ام رو
برای سوالتون تاپیک بزنید
همچنان خریدار قطعات معیوب خصوصا پاور هستم .
درود
یه مانیتور Lg w2286L دارم پنلش مشکل داره آیا خریدار هستین ؟ شرمنده اگه جای اشتباهی مطرح کردم
نقل قول:
درود
یه مانیتور Lg w2286L دارم پنلش مشکل داره آیا خریدار هستین ؟ شرمنده اگه جای اشتباهی مطرح کردم
نه عزیز . ارزش خرید نداره .اگر تهرانی فقط 45 تومن میخرم .
چجوري باهاتون در ارتباط باشيم؟من پاور و مادربورد زياد دارم
نقل قول:
چجوري باهاتون در ارتباط باشيم؟من پاور و مادربورد زياد دارم
اپاور های خراب را که دارید لیست کنید و با عکس اگر به کارم اومد به شما پیام میدم .
همشون green هستن 330وات-380-480
نقل قول:
همشون green هستن 330وات-380-480
چند تا هستند .قیمت ؟
2 :تعداد فایل پیوست
سلام
یه دونه پاور گرین 1000 وات مدل GP1030B دارم
این پاور از سال 86 تا 89 روی سیستم خودم کار میکرده و بعد در پاییز 89 که سیستم رو ارتقا دادم و این پاور رو به مین بوردی که جدید خریده بودم وصل کردم ، مین بورد در همان اولین مرتبه که دکمه on کیس رو زدم ، سوخت !
ترسیدم که نکنه مشکل از پاور باشه لذا دیگه جرئت نکردم از این پاور استفاده کنم و از اون موقع تا الان هم این پاور داخل انباری منزل بوده و استفاده نشده
لازم به ذکر هست که مین بورد رو هم که بردم برای گارانتی ، نگفتند که مشکل از برق پاور بوده ! و برام تعویض کردند که بعد با یه پاور جدید اون رو روی سیستم بستم و دیگه از این پاور استفاده نکردم.
لذا هم ممکنه پاور سالم باشه و هم ممکنه که معیوب باشه ... نمیتونم با قطعیت بگم که سالمه یا خراب !
حالا میخوام این پاور رو بفروشم ...
با شرایطی که در بالا گفتم که حتی ممکنه پاور سالم هم باشه ، به چه قیمتی حاضر به خرید هستید ؟؟؟
نقل قول:
سلام
یه دونه پاور گرین 1000 وات مدل GP1030B دارم
این پاور از سال 86 تا 89 روی سیستم خودم کار میکرده و بعد در پاییز 89 که سیستم رو ارتقا دادم و این پاور رو به مین بوردی که جدید خریده بودم وصل کردم ، مین بورد در همان اولین مرتبه که دکمه on کیس رو زدم ، سوخت !
ترسیدم که نکنه مشکل از پاور باشه لذا دیگه جرئت نکردم از این پاور استفاده کنم و از اون موقع تا الان هم این پاور داخل انباری منزل بوده و استفاده نشده
لازم به ذکر هست که مین بورد رو هم که بردم برای گارانتی ، نگفتند که مشکل از برق پاور بوده ! و برام تعویض کردند که بعد با یه پاور جدید اون رو روی سیستم بستم و دیگه از این پاور استفاده نکردم.
لذا هم ممکنه پاور سالم باشه و هم ممکنه که معیوب باشه ... نمیتونم با قطعیت بگم که سالمه یا خراب !
حالا میخوام این پاور رو بفروشم ...
با شرایطی که در بالا گفتم که حتی ممکنه پاور سالم هم باشه ، به چه قیمتی حاضر به خرید هستید ؟؟؟
سلام عزیز
من این پاور با این شرایط 65 میخرم .