خوب هرکس پاور داره میخواد بفروشه بیاد جلو
Printable View
خوب هرکس پاور داره میخواد بفروشه بیاد جلو
داشتيم تموم شد
نقل قول:
من 885 اک دارم اگه بخواهین بگین شما اخهیه چیزی می خوای می گی پاور دست دوم قیمت خوب می خوای باید بگی ارزون می خوام یه حد قیمت معلوم کن تا سیستمت نخوابه :lol:
دوست عزیز بنده بوجم به پاور نو که توایران نماینده داره نمی رسه چون نماینده هاخیلی میبرن روی قیمتش به همین خاطر کارکره میخوام بعدش هم بنده اگر بخوام میتونم 885 رو که شما به همه به قیمت یوزر می دید 160 رو 150 ویا حتی 145 تهیه کنم من گفتم اگر کار کرده یا حتی نوی 885 رو شما میتونی زیر این قیمت یعنی 145 بدی بیا جلو من خریدارم
نقل قول:
شما اگه تونستی با قیمت 140 تومن به من پاور رو بدی من 1000 تاشو می خواهم عزیز این فروم نماینده مستقیم داره ما با خود اقای عمرانی هم صحبت کردیم حرف زدیم قیمتی که به نماینده اول می ده 155 هست چطور طرف می تونه یک همچین کاری رو بکنه زیر فروش همیشه هست و خواهد بود اما قیمت نماینده بالای 155 تومان هست من خودم شده پاور رو 40 تومن بالای قیمت اینده سیما بخرم شده 10 تومن هم زیر قیمتش بگیرم اما این دلیل نمی شه
شما درست میگی من هم گفتم بوجم زیر 140 هستوبالای 120 شما اگر پاور وات بالا دارید ومیتونید این قیمت بید بگن:merci:نقل قول:
من پاور 880 hiper خريدم عالي 300 تا جايزه تو دنيا برنده شدن و تنها پاور هاي usb دار هستننقل قول:
منظور شما رو نفهمیدم شما پاور دارید برای فروش یا نه
دوستان پاور 885 هم باشه خریداریم
من 580 دارم