پاسخ: خریدار zotac gtx260 amp²
من که بی خیالش شدم ... هیچ جا نیست (البته شانس من هم هست که دست رو هرچی می زارم تموم میشه)
اون روز پشت ویترین یک مغازه تو شیراز دیدم رفتم پرسیدم گفت آره داریم و قیمت هم داد...
فرداش پول آوردم که بخرمش دیدم حتی اون یکی که پشت ویترین بود هم دیگه نیست !!!
به جاش یه 4890 گرفتم !
نقل قول:
اين دوستمون از اين قيمتها زياد ميده شما باور نكن
دوست عزیز دلیل نمیشه در مورد خرید کارتت که به تفاهم نرسیدیم هر چی دلت می خواد نثار ما می کنی.یه مقدار به این موضوع توجه داشته باش.این چیزا که ارزش نداره دو نفر با هم بحث کنند.
نقل قول:
اقا كجاي بازار شما اين كارت رو با اين قيمت سراغ داريد ؟
من همين فردا ميخرم ( چون امروز جمعه ست :1. (38): )
بد نیست یه نگاهی به لینک بکنی.وقتی قیمت سایت 245 باشه مطمئن باش تو بازا 225 تا 230 گیر میاری.:1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز دلیل نمیشه در مورد خرید کارتت که به تفاهم نرسیدیم هر چی دلت می خواد نثار ما می کنی.یه مقدار به این موضوع توجه داشته باش.این چیزا که ارزش نداره دو نفر با هم بحث کنند.
دوست عزيز درست ما روي كارت من به توافق نرسيديم اما شما هم هرجا كه به دست رسيد نوشتي كارت من ارزش نداره 135 بيشتر نمي ارزه اونم كارت 15 روز كار كرده بعد حدود دوسال گارانتي داره بعد امدي گفتي 8800gt كه كارت من تو همون فريم اول ميخورش 140 اونم كارتي كه گارانتي نداره پس دلگير نشو خودت كاري كردي كه باهات اينطور رفتار كنم
دوست عزیز چرا تاپیک رو از مسیر اصلی خارج می کنی.من کی گفتم که کارت شما رو 135 می خوام؟!!!!
من اگه یه قیمت گفتم دلیل نمی شه هزار تا چیز به ما بگی.خواهش می کنم دیگه در این مورد پست نزنید.
ممنون دوست عزیز
نقل قول:
بد نیست یه نگاهی به لینک بکنی.وقتی قیمت سایت 245 باشه مطمئن باش تو بازا 225 تا 230 گیر میاری.:1. (38):
مشكل اينجاست كه من هرجا رو گشتم GTX260 برند زوتاك رو تموم كرده بود و حتي با قيمت 245 هم پيدا نشد ( 260 تومن قيمت دادن )
تازه اين كه دوستمون گفتن مدل AMP! هستش كه اوركلاك شده هستش
بابا شما چقدر ساده هستید.البته بلا نسبت شما .مگه مدل amp چه فرقی داره با مدل مرجع ، 100 مگاهرتز رو بردند بالا شده مدل amp که این رو میشه دستی هم این کار رو کرد .تازه لذتش بیشتره.
این سایتی که گذاشم هنوز با این قیمت موجود داره و تموم نشده.تازه مال این دوستمون ضعیفتره .
من نگفتم مدل AMP با مدل مرجع فرق بنيادي داره . كارتي كه از طرف خود كمپاني اور شده و گارانتي شده هميشه از مدل مرجع كمي گرون تره .