پاسخ: خریدار CPU دو هسته ای Intel یا AMD
نقل قول:
سلام وجيد جان. طبق معمول فقط شما حرف مي زنيد و اينکه منبع اين عرض شما کدوم سايت يا مدرک معتبريه خودتونم نمي دونيد. ما قبلا هم با هم بحث کرديم. اما شما هميشه از ارائه مدرک گريزان بوديد!؟
منم مجبور نيستم به حرفهاي بي مدرک و غيرمنطقي شما که هميشه بر عکسشو توي سايتهاي معتبر ديدم پاسخ بدم
من لینک مدرک دادم و البته آدم بی منطقی هم هستم به همین خاطر بهتره با من بحث نکنید تا خدایی ناکرده کدورتی پیش نیاد:great:
برعکس حرف من حتماً واقعاً رکورد 7 گیگاهرتزی وجود داره برای 4 هسته ای Q9650 که من ندیدیم
یک چیز رو یادم رفت بگم
زیاد به تست های تامز توجه نکنید این سایت برای فروش محصولات خودش دست به هرکاری میزنه !!
بعد من فرکانس های یکی رو با هم مقایسه کردم مثلا 2.8 با 2.8 نه 2.6 با 3.0 اونم از سری که فقط برای گیم زده شدن
البته سر این بحث نیست قصد اصلی من این بود که یعنی با اون پول میتونید بهترین چیپ برای AMD رو بگیرید
بعضی ها سی پی یوی قوی رو بر مین ترجیه میدن ولی بدونید مین هم در نتیجه ی کار تاثیر داره عزیز
توی تست ها 7400 میتونه توی بیشتر موارد 8400 رو بگیره ( در واقعیت نه تست های سایت های دیگه )
بعد در موردش توی یک تاپیک دیگه صحبت میکنم الان وقت تنگه و باید زودتر برم
موفق باشید
امیر
:give_rose:
دوستان عزیز .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مباحث زیادی بین شما دو دوست عزیز رد و بدل شده که هر بار نتیجه بحث نامشخص مانده و سمت و سوی آن به طرز نادرستی طی می شده است. برای جلوگیری از این گونه مباحث لطفا در هر گفتگوی علمی ( بدور از تعصب بی جا و پافشاری بی مورد ) تنها به ارایه مستندات خود بسنده کنید.
لازم به ذکر است که در صورت تکرار مباحث مشابه بین شما دو دوست عزیز , هر دو اخطار دریافت خواهید کرد .
با تشکر
آقای محترم که فرق بین پوینت و 3dmark رو نمیدونید
آقای عزیز که 100 بار میگم این سایت ها پول میگیرن باز به اونا استناد میکنید ( سایت هایی که میگن 3 هسته ای از Penium E5200 ضعیفتره که هر آدمی هم که یه نخود عقل داشته باشه اینو میفهمه ):
اگه شما نمیدونین ما میدونیم که اینایی که این سایت ها میدن چرنده
کنار رو نگاه کنین. همه 50 مدل پردازنده اینتل گذاشتن برا فروش بازم توجیه نیست؟
مدارکشون افشا شده لطفا سرچی بکنید.
بجای این که به حرفای من توجه کنید میرین باز از همون سایتی که گندش همه جا پیچیده برام لینک میزارین. میخواین منم از چرت و پرت ها براتون چند تا بذارم.
عزیز 7750 از 5200 چیزی حدو 20-30 درصد قویتره بازم شما میگین نه.
اینو توجیه کنید : فرافکنی نکنید :
7 گیگاهرتز 9650 کجاست؟
نقل قول:
دوست عزيز جناب S.T.A.R بخاطر انتخابتون بهتون تبريک مي گم.
راستش من بر اساس اون دو تا لینکی که ارائه شد به این نتیجه رسیدم اما مثل اینکه دوستان می گن قابل اعتماد نیست.. اصلا سایتی هست که این دو تا رو با هم مقایسه کرده باشه و قابل اعتماد هم باشه ؟
از طرف دیگه من تو هر سایتی که می رم نوشتن: E5200 خوراک اور کلاک
دوست عزیز STARS سایت HWBOT رکورد ها رو اوورکلاکر ها از سراسر دنیا میزنن
هر پردازنده ای تو دنیا تو این سایت ثبت شده.
میتونید تو سرعت هسته یکسان مقایسه کنید. توانایی اوور با فن معمولی , نیتروژن و ... ببینید و اینکه با کدوم بورد چه قدر اوور میشن.
نقل قول:
آقای محترم که فرق بین پوینت و 3dmark رو نمیدونید
آقای عزیز که 100 بار میگم این سایت ها پول میگیرن باز به اونا استناد میکنید ( سایت هایی که میگن 3 هسته ای از Penium E5200 ضعیفتره که هر آدمی هم که یه نخود عقل داشته باشه اینو میفهمه ):
اگه شما نمیدونین ما میدونیم که اینایی که این سایت ها میدن چرنده
کنار رو نگاه کنین. همه 50 مدل پردازنده اینتل گذاشتن برا فروش بازم توجیه نیست؟
مدارکشون افشا شده لطفا سرچی بکنید.
بجای این که به حرفای من توجه کنید میرین باز از همون سایتی که گندش همه جا پیچیده برام لینک میزارین. میخواین منم از چرت و پرت ها براتون چند تا بذارم.
عزیز 7750 از 5200 چیزی حدو 20-30 درصد قویتره بازم شما میگین نه.
اینو توجیه کنید : فرافکنی نکنید :
7 گیگاهرتز 9650 کجاست؟
شما هم یه لینک ارائه کنی که حرفتونو تایید کنه ممنون میشم..
به این نتیجه می رسم که زیاد به این سایتا نمی شه اطمینان کرد.
راستی این دیگه تاپیک خرید نیست..از یکی از مدیرا خواستم که این تاپیکو ببره تو قسمت مشاوره.. عنوانشم نیاز به ویرایش داره..