ببین این مین به کارت میادنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینو با یدونه athlon ii x4 620 میتونم همون حدود 150 بهت بدم
Printable View
ببین این مین به کارت میادنقل قول:
اینو با یدونه athlon ii x4 620 میتونم همون حدود 150 بهت بدم
کارکرده است یا نو ؟
اگه کارکردست فقط cpu چقدر درمیآد ؟
راستی مین بایواستار TA770E با چیپ 770/710 و مموری DDR3 آکبند حدود 75 بهم قیمت دادند . خوبه به نظرتون ؟ از مادربد Asrock خاطره خوبی ندارم ! یدونه داشتم بعد از 4 ماه کارت صداش خیلی راحت سوخت !!!
نو هستندنقل قول:
فکر میکنم مین ازراک شما سری اینتل بود چون ۳-۴ مدل ازمینهای 775 به دلیل یه مشکل طراحی کارت صداشون مشکل داشت و زود مرخص میشد
سری 770 ازراک مین خوبیه و مشکل طراحی به نظرم نداره حالا به لطف یکی از دوستان یه برنامه ریزی شده که قدرت واقعی این مین رو محک بزنیم :wink: باز هر جور صلاح میدونید
اگر امکان داره یه لینک از اون مین بایوستار بدید تا ببینیم چی به چیه :give_rose:
درسته مادربردی که داشتم 775 بود و از اون سری های COMBO که مشکل پیدا کرد . البته اون موقع همه میگفتن خوبه این سری های الان هم معلوم نیست چطور دربیاد باید یه یه سالی کارکنن تا معلوم کنه
این هم لینک مادربرد بایواستار : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مادربردی با امکانات عالی ولی معقول . مثلا مثل asrock نیومده امکانات زیاده از حد و بی مصرف ( مثل Cross 4X ) بزاره تا آدم به قیمتش شک کنه و بگه چطور مکنه این همه امکانات با این قیمت !! حتما .... !
در مورد ازراک هر جور که صلاح میدونید عمل کنید ولی چند سری از این مادربردها رو تا حد مرگ تست کردم ( تست یک هفتهای occtpt که هر مادربردی نمیتونه از پسش بر بیاد :wink: )نقل قول:
چند ماهی هم هست که دارم مادربردهای سری جدیدش رو میبندم زمین تا آسمون با اون مینهای مزخرفی (سری کومبو) که قبلا تو بازار دیده بودم فرق داره
این لحظه هم برای تمام آشنایان نزدیک هم که بخوام سیستم ببندم که جنبه هیسیتی هم داشته باشه از همین سری مین استفاده میکنم ( سری 770 و 785gxh ) . باز خود دانید
اما این مین بایوستار که معرفی کردید :
منبع تغذیه این برد اینقدر ضعیفه که حتی نمیتونه یه 955 رو در حالت دیفالت ساپورت کنه ( آورکلاک پیش کش ) اگر به قسمت پردازنده دقت کنید توضیح داده که پردازندههای بالای 95 وات رو ساپورت نمیکنه
از امکانات هم که بنده هیچ چیزی روی این مادربرد ندیدم و متوجه نمیشم منظورتون از عالی و معقول چیه
به نظرم خرید این برد فقط پول حروم کردن باشه :give_rose:
تا اونجایی که من سرچ کردم سری های T بایواستار مخصوصا سری حرفه ای T-Power کیفیت بالای ساخت و البته قیمتهای بالا در حد برندهایی مثل گیگا داره . احتمالا ازراک یه طورایی داره کم فروشی میکنه و از جاهایی میزنه که ما نمیبینیم !!!نقل قول:
درسته این مادربرد 140W ساپورت نمیکنه ولی فکر نمیکنم برای مادربردی تو این رده قیمت که نهایت cpu که میخواد روش نصب بشه Athlon2 X4 یا Phenom 2 X2 عیبی محسوب بشه .
فکر میکنم این مادربرد با حذف موارد غیر ضروری مثل کراس فایر که تو این رده قیمتی او ن هم با سرعت پایین 4x بی معنیه بیشتر به کیفیت خود برد توجه کرده و امکانات مهم دیگه مثل ساپورت DDR3 یا پل جنوبی 710 یا PCI-EX 2 رو فراموش نکرده
دوست عزیز همه برندها مادربردهای high end و low end تولید میکنندنقل قول:
اگر گیگا یه برد x58 عالی تولید میکنه دلیل نمیشه یدونه g31 تولید این شرکت هم در حال حاضر بی نظیر باشه
اینکه از یه جاهائی میزنه که ما نمیبینیم یه بحث غیر حرفهای هستش . اگر ما نتونیم تشخیص بدیم که یه شرکت داره آب تو گوشمون میکنه که دیگه یه همچین تالارهای گفتگو معنی نداره و باید چشم و گوش بسته بریم بازار و هر قطعه بهمون دادن بخریم
این pcie 4x که به نظر شما بی مصرفه کاربردهای زیادی داره
اگر واقعا این سوکت بی استفاده و من در آوردی ازراک هستش پس روی این مینهای p55 گیگا و ایسوس برای چی نصب شده
در مورد ddr3 ، پل 710 و pci-e 2 هم مادربردهای تو این حدود قیمت amd بیس معمولا رو سیستماشون دارن مثل اون m3a770de که تو پستای اول معرفی کردم و قیمتش حدود ۶ تومن از این برد مزخرف بایوستار گرونتر بود
دوست عزیز مطمئنا خودتون بهتر می دونید که برای کراس فایر حالت 4x کارایی خوبی نداره اون هم وقتی 8x و 16x موجوده و اتلاف پوله . به قول معروف یا رومیه روم باش یا زنگیه زنگ!نقل قول:
معمولا برندهای سازنده فناوری های انحصاری و رده بالاشون رو بعد از مختصرکردن تو سری های متوسط و پایین تر میارند .
ازراک هم تو رده High-End حرفی برای گفتن نداره ! فقط بحث قیمت پایینشه اون هم برای رده های متوسط
بالاخره به احساس amd دوستانه ام غلبه کردم ! و compatibility و برند مادربرد رو به کمی سرعت بیشتر ترجیح دادم و قطعات زیر خربداری شد :
ASUS P5KPL/EPU : هر چند چیپ بالایی نداره ولی جوابگوی cpu مورد نظر هست و امکانات جالبش اینه که یه سیستم عامل اختصاصی داره که در عرض چند ثانیه میشه واردش شد و به نت وصل شد ( خیالتون از ویروسهاس اینترنتی راحت باشه )!! و دیگه قابلیت صرفه جویی مصرف برق ه صورت سخت افزاری و real time هست ( با این وضع گرونی برق در آینده میتونه خوب باشه ! ) همه اینها با قیمت 70 تومن !
CPU Intel E5200 : تمیز اونم با فن Q9550 که راحت میشه تا 3-3500 اورش کرد اونم حدود 60
با الباقی بوجه (20 تومن ) پاورم رو با یه گرین 380 نو عوض کردم >:great:
از آقا نیما هم بابت نظراتشون تشکر میکنم .