پاسخ: تاپیک جامع درخواست برای قیمت گذاری روی قطعات دست دوم کامپیوتری
سلام
اگه گارنتی 25 ماهه گرین داشته باشه باشه و کاملا سالم و فقط 2 دقیقه تست شده باشه 430 هزار تومن ولی اکثر بازاری ها بزخری می کنن و می خوان مفت از چنگت ذز بیارن
یه چیزی هم مد کردن به نام عرف بازار که خنده داره. به جای اسلام از خودشون قانون وضع می کنن و فتوا صادر می کنن
من زیر 400 هزارتومن میخوام بفروشم متاسفانه کسی هنوز درخواست نداده دارم مفت میفروشمش اما کسی نمیخره
گارانتی 25 ماهه گرین هم داره
نقل قول:
من زیر 400 هزارتومن میخوام بفروشم متاسفانه کسی هنوز درخواست نداده دارم مفت میفروشمش اما کسی نمیخره
گارانتی 25 ماهه گرین هم داره
ببین دو حالت داره یا شما این کیبورد رو می خوای به یک کاربر واقعی بفروشی و چون قیمتش بالاست همه کس نمی خرن و کسی هم که توانایی خرید داشته باشه میره آک می خره
اما کسانی هستن که فروشنده قطعه هستن و می تونن این کیبورد رو به مشتری بفروشن (چون همه که اینترنتی خرید نمی کنن) پس اونا می خوان این کیبورد رو از شما 30 تا 40 درصد زیر قیمت روز بخرن که بعد برای فروش یک سودی هم خودشون بکنن. البته این عرف برای هر کسی فرق می کنه بعضی ها 20 درصد زیر قیمت روز در نظر می گیرن
پس دلیل اینکه نمی خرن یکی این هست که مشتری واقعی فعلا وجود نداره و دوم بزخرها هم منتظر قیمت پایین تر هستن
نقل قول:
ببین دو حالت داره یا شما این کیبورد رو می خوای به یک کاربر واقعی بفروشی و چون قیمتش بالاست همه کس نمی خرن و کسی هم که توانایی خرید داشته باشه میره آک می خره
اما کسانی هستن که فروشنده قطعه هستن و می تونن این کیبورد رو به مشتری بفروشن (چون همه که اینترنتی خرید نمی کنن) پس اونا می خوان این کیبورد رو از شما 30 تا 40 درصد زیر قیمت روز بخرن که بعد برای فروش یک سودی هم خودشون بکنن. البته این عرف برای هر کسی فرق می کنه بعضی ها 20 درصد زیر قیمت روز در نظر می گیرن
پس دلیل اینکه نمی خرن یکی این هست که مشتری واقعی فعلا وجود نداره و دوم بزخرها هم منتظر قیمت پایین تر هستن
حضوری هم رفتم کسی توان خریدش رو نداشت
سلام
قیمت کارت گرافیک ASUS GTX1060 6G OC برای فروش بزارم چقدر خوبه؟
نقل قول:
با سلام کیبورد کوگار 600k کاملا سالم و بدون کارکرد فقط برای دو دقیقه از کارتن باز شده و تست شده و توی کارتن هستش 3 روزه خریداریش کردم قصد فروشش رو دارم ممنون میشم قیمت گذاری کنین
25 درصد قیمت آکبنده
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
قیمت کارت گرافیک ASUS GTX1060 6G OC برای فروش بزارم چقدر خوبه؟
در حال حاضر 15 درصد قیمت آکبنده
80 تومن کمتر
[QUOTE=AMD>INTEL;406838]25 درصد قیمت آکبنده
- - - Updated - - -
در کل 350 واسش قیمت گذاشتم اگه مشتری داشتید ممنون میشم اطلاع بدید
سلام. سی پی یو i5_4460 و مادربرد Z97 killer
چند می ارزه ؟ در حد آکبند هستن و متعلقات هردو کامل هست
نقل قول:
سلام. سی پی یو i5_4460 و مادربرد Z97 killer