منظورتون رو متوجه نشدمنقل قول:
اون پردازنده که معرفی کردم am3 نیست
Printable View
منظورتون رو متوجه نشدمنقل قول:
اون پردازنده که معرفی کردم am3 نیست
نقل قول:
دوست عزیز اگه مادر برد AM2 هستش نمیشه am3 روش گذاشت اگه am2+ هستش با اپدیت کردن بیوس میشه am3 روش گذاشت.
شرکت Abit هم دیگه توی کار مادر برد نیست بنابراین انتظار بیوس جدید برای مادر برد نداشته باشید.
حرف شما رو قبول ندارم چون خودم الان با مادر بردي كه 2 سال پيش خريدم و am2 بوده ذارم از پردازنده هاي اتلون 2 استفاىه مي كنم
در كل اينكه بشه از am3 استفاده كرد يا نه بستگي به شركت توليد كننده مادربرد داره چون تعداد پين ها يكي هست و گيگا انصافا كارش حرف نداره
شما برو تو سايتشركت سازنده مينت اگه بايوسي براي مين شما معرفي شده باشه كه با استفاده از او بشه am3 ساپورت كنهنقل قول:
ارسالی توسط masi mc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مینبورد من am2 ساپورت میکنه
چجوری سی پی یو am3 روش بندازم
نمیشه که
شما مي توني با اپديت بايوس am3 نصب كني اگه همچين بايوسي معرفي نكرده ديگه كاري نمي شه كرد
این حرف رو نزننقل قول:
خوبه من لینک دادم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از نظر سخت افزاری چون سوکت am3 سوکت 938 هستش و am2 سوکتش 940 هست این قضیه امکان دارهنقل قول:
منم دیروز موفق شدم روی یک مادربرد dfi am2 بعد از أپگرید بایپوس cpu am3 نصب کنم :give_rose:
ابیت دیگه اپدیت نمی ده
am2+ چی
اونم نمیشه ؟
Update CPU Micro code to support Phenom CPU and Athlon 4X50 series and Sempron X2 CPU
اینو نوشته