goodmanr (20-10-12), morteza.p (20-10-12), Over_Cracker (20-10-12)
با سلام خدمت تمامی دوستان گل
یک عدد گرافیک asus 8600 gts به بالاترین قیمت به فروش میرسد
قیمت پایه هم 40 هزار تومان
گام افزایشی هم 2 هزار تومان
این گرافیک یکی از بهترین گرافیک ها جهت گرفتن امتیاز در hwbot هست
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121077
آخرین ویرایش توسط alksdj در تاریخ 20-10-12 انجام شده است
goodmanr (20-10-12), morteza.p (20-10-12), Over_Cracker (20-10-12)
|
برایه شروع به قیمت پایه هستم مهدی جان...
اتمام زمان مزایده کی هست؟
درود
با اجازه دوستان بنده 42 هستم ...
خریدار مادربورد های زیر :
ASUS Rampage Extreme - Asus P5E3 Premium/WiFi-AP @n - GIGABYTE GA-EP45T-Extreme
فعلا برای شما آقا مرتضی گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلص داداش مرتضی هستم...
با اجازه 44
فعلا برای شما آقا رضابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goodmanr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به به .... چاکر آقا رضا گل ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goodmanr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میبینم این یوزر برام یه خورده آشناست !!! نگو آقا رضای حودمونه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان بنده به خاطر آقا رضا انصراف میدم , آخه خیلی وقته دنبال این جور کارت ها است ....انشاالله که واسه آقا رضا بشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حق ..
خریدار مادربورد های زیر :
ASUS Rampage Extreme - Asus P5E3 Premium/WiFi-AP @n - GIGABYTE GA-EP45T-Extreme
داداش شرمنده نکن.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza.p برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هزار تا گرافیک فدایه مرام و معرفت شما....
پایان مزاییده امشب ساعت 12 شب هست
goodmanr (21-10-12)
مزایده به پایان رسید
مبارک آقا رضای گل باشه
ختم تاپیک
goodmanr (21-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks