خرید یک هویه یا solder خوب دغدغه خیلی از علاقمندان و دانشجویان هست . سعی میکنم خیلی کوتاه موارد مناسب رو مطرح کنم .
شرکت مطرح سازنده هویه که شهرت جهانی دارد یکی شرکت GOOT ژاپن هست و دیگری شرکت آلمانی WELLER
از دید من که سالهاست با هویه کار میکنم خرید یک هویه خوب مدت های زیادی شما را از خرید مجدد این دستگاه راحت میکنه .
اگر بودجه خریدتون متوسط هست و دنبال یک جنس خوب هستید .GOOT انتخاب بسیار خوبی هست . با توجه به بردهایی که کار میکنید مدل 40 وات و 60 وات این شرکت رو تهیه کنید . فقط توجه داشته باشید . طرح و ریمارک این شرکت با قیمت کمتر که چینی هست هم وجود دارد که مسلما کیفیت GOOT اصلی رو ندارد .
مزیت هویه گوت نسبتا به شرکت هایی مثل پروسکیت عوض شدن نوک هویه است . چون بعد از مدتی نوک هویه خورده میشه و باید تعویض میشه در گوت اصلی به راحتی سری یدکی موجود و قابل تعویض هست .
اما میرسیم به هویه های ولر که در دنیا رقیب ندارند .این هویه ها در دو مدل قلمی و تفتگی موجود میباشد .
اگر سالها میخواهید بدون هزینه مجدد از هویه تون استفاده کنید . مدل ولری که در زیر معرفی میکنم را تهیه کنید . خوشبختانه چند وقتی هست که این شرکت در بازار داخلی حضور مستمر دارد .
weller 9200UC
این محصول حدود 170 تومن قیمت دارد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پایان این محصول برای حرفه ای ها بیشتر کاربرد دارد اگر تازه شروع کردید گوت برای شما مناسبتر میباشد. اگر سوالی یا راهنمایی خواستید بپرسید پاسخ میدهم
گوت 60 وات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks