پاسخ: یه سیستم با کل وسابل 700 تومن معرفی کنید
نقل قول:
اگر مجموع مادر برد و CPU و کارت گرافیک شما به ترتیب این قیمت ها باشه (90 +110 +130 ) مجموع انها میشه 330 هزار تومان سیستمی هم که من بر مبنای AMD معرفی کردم مجموع این سه قطعه اش 340 هزار تومان شما می گید پایه این سیستم گیم هست پس مهم ترین قطعه باید اول کارت گرافیک باشه که کارت گرافیک 5750 قطعا از کارت های مد نظر شما خیلی بهتر در کل من مطمئنم برای بازی 3 قطعه ای که من معرفی کردم از قطعات مد نظر شما قوی تره و تنها در مجموع 10 هزار تومان بیشتر .
برای موس و کیبرد هم اگر کیفیت خیلی اهمیت داره به نظرم Logitech - Cordless Desktop EX110 برا تون مناسب باشه قیمتش حدود 56 هزار تومان باید باشه بی سیم هم هست موس و کیبرد logitech هم که دیگه همه می دونند برای لولزم جانبی سیستم از مطرح ترین برند هاست .
به نظرت اگر تا 800 بگیریم بالا...سی پی یو رو بین AM3 x2 550 3.1Ghz و AM3 x4 2.6 Ghz و AM3 x2 545 3Ghz...کدوم به صرفه تره؟؟؟به نظر من x2 500 بهترمیاد نسبت به 620!!!چون 6 مگ کش داره اما خوب 620 هم 4 هسته ایه...
بعد مینش رو هم اگرM3a 780 GXH بگیریم بهتر نیست؟؟؟؟؟؟
کلاً به نظر میاد این AMD تو این رنج قیمت بهتر از اینتل باشه با گفته های شما
چكار كش داري
هسته رو بچسب
AMD 620 بخر عاليه
نقل قول:
چكار كش داري
هسته رو بچسب
AMD 620 بخر عاليه
مین پیشنهادیتون چیه تا 90 تومن؟؟؟برای این سی پی یو
نقل قول:
مین پیشنهادیتون چیه تا 90 تومن؟؟؟برای این سی پی یو
با گرافيك آنبورد يا بدون گرافيك آنبورد؟
2 تا اسلات PCI كافيه يا ميخواي 3 تا داشته باشه؟
نقل قول:
با گرافيك آنبورد يا بدون گرافيك آنبورد؟
2 تا اسلات PCI كافيه يا ميخواي 3 تا داشته باشه؟
گرافیک آن بوردش مهم نیست...PCI اش هم 2 تا کافیه...اما این جا بحث وجود DDR3 قلقلک می ده...مادربوردی که DDR3 ساپورت کنه تو این رنج قیمت هست؟؟؟؟هر چی پایین تر بهتر
خوب سیستمی که من همون اول معرفی کردم مین 90 تومانی داشت و رم DDR3 حالا اگر شما بودجه رو یه کم بالا بردین می تونید cpu اون رو با 620 عوض کنید کل سیستم در میاد 835 که اگر زیاد می تونید از موس و کیبر از هر کدوم به راحتی 10 تومان کم کنید اخر سر هم با توجه به cpu کارت گرافیک 5750 یه سیستم عالی برای بازی داشته باشید .ِِ
CPU:ATHLON X4 630
MAIN:FOXCONN FOXCONN A7DA-S
RAM 2*2GB TWINMOS
HARD 500GB SAMSUNG
CASE ELITE 303
POWER 460W COOLERMASTER
MONITOR 19 AOC
نقل قول:
خوب سیستمی که من همون اول معرفی کردم مین 90 تومانی داشت و رم DDR3 حالا اگر شما بودجه رو یه کم بالا بردین می تونید cpu اون رو با 620 عوض کنید کل سیستم در میاد 835 که اگر زیاد می تونید از موس و کیبر از هر کدوم به راحتی 10 تومان کم کنید اخر سر هم با توجه به cpu کارت گرافیک 5750 یه سیستم عالی برای بازی داشته باشید .ِِ
ماوس و کیبورد با این قیمتی که شما می گید چه جوریاس؟؟؟می شه مدل معرفی کنید برام؟بعد آخه در مورد این 770de یه جوریه...تو سایت خود ازراک می بینم می زنه DDR3 ساپورته بعدش قیمتشم که خوب خوبه اما تو سایتای ایرانی می بینم یه مشخصات دیگه دارن براش می زنن مثلاً همین سایت لایون بود فکر کنم یا رایان صبا...چه چیزایی نسبت به دو تا مین 780 ghx و 780ghm کم داره؟؟؟در مورد هر کدم از قطعاتیکه معرفی کردید بتونیم بدون ضربه زدن به اصل قدرت کم کنیم موردی نداره مثل همین ماوس و کیبورد و اینا!اینارو حالا بعداً بهش می گم عوض کنه فعلاً خود قطعات مهم تره
نقل قول:
CPU:ATHLON X4 630
MAIN:FOXCONN FOXCONN A7DA-S
RAM 2*2GB TWINMOS
HARD 500GB SAMSUNG
CASE ELITE 303
POWER 460W COOLERMASTER
MONITOR 19 AOC
مرسی ولی این یه ذره مجهوله ها..چون گرافیک نداره!منم اشاره کردم که این رو می خوام برای این که طرف بازی کنه...بعد مانیتور رو هم ثابت 20500 گذاشتم...4 گیگ رم رو هم احتیج نداره فکر کنم 2 گیگ جوابش رو می ده فعلاً؛اگر نیاز داشت بعداً براش می گیریم فعلاً تو شروع می خوام که سیستمش قوی باشه رم اضافه شدنیه!سی پی یو و گرافیک خوب داشته باشه!این سیستم رو هم اشاره کردم برای یه بچه می خوام حدوداً 10 ساله اما جوری باشه که تا عقلش برسه خودش بره پیش 3 4 سال با بازی و این بحثا مشکل پیدا نکنه یا اگر پیدا کرد خودم بتونم بدون تغییرات زیاد مثل مین و سی پی یو با دو تا رم کم و زیاد کردن یا ماوس و این بحثا براش عوش کنم...این مین نسبت به مین های ازراک ضعیف تره
تشکر بابت پیشنهادتون
یک گرافیک 4770 از سفایر اضافه کن . مادربرد هم A78AX-K بگیر رم هم 2 گیگ بگیر .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]