پاسخ: کیس جهت فوتوشاپ حرفه ای و بازی تا 900
شرمنده نمیا جان
حالا تو فوتوشاپ 2300 قویتره؟اینو جواب به من بده مطمن شم؟
ببین طرف پول هم واسش مهمه بیشتر 900 نداره
بالاخره من کدوم رو ببندم؟
دوسشت عزیمون هم که بالا نظر دادند.خودم هم قبلش گفتم چند ماه صبر کن ولی چون سیستم دسته دو داشته فروخته دیگه نیاز به سیستم داره
نمیا جان و دوستان یه لیست کامل بگو و بگو کی بگیرم؟اخر هفته اول هفته دیگه یا ... ولی میخوام زود باشه
نقل قول:
شرمنده نمیا جان
حالا تو فوتوشاپ 2300 قویتره؟اینو جواب به من بده مطمن شم؟
ببین طرف پول هم واسش مهمه بیشتر 900 نداره
بالاخره من کدوم رو ببندم؟
دوسشت عزیمون هم که بالا نظر دادند.خودم هم قبلش گفتم چند ماه صبر کن ولی چون سیستم دسته دو داشته فروخته دیگه نیاز به سیستم داره
نمیا جان و دوستان یه لیست کامل بگو و بگو کی بگیرم؟اخر هفته اول هفته دیگه یا ... ولی میخوام زود باشه
دشمنت شرمنده
پلتفرم 1155 و پردازنده 2300 در فتوشاب قویتر از پردازنده amd است ( در چارتی که در پستهای اول گذاشتم که کاملا مشخص بود )
اگر بودجه شما 900 تومنه در این لحظه میتونید یه همچین قطعاتی تهیه کنید
GA-PH67A-UD3 ~192
intel i5 2300 ~245
2*2gb elixir 1333 ~50
powercolor 5770 ~180
wd black 1tb ~98
liteon / teach dvd r/w ~26
green 530A-EU 68
case ~28
---------------------
887
البته همانطور که دوستان فرمودند این سیستم تا 1 ماه دیگه حدود 200 هزار تومن از قیمتش کم میشه که اگر دوست شما عجله داره باید هزینه قطعه نوبرانه را هم پرداخت کنه ( اینها را عرض میکنم تا منتقل کنید فردا روز کدورتی بینتون پیش نیاد :wink:)
تا 1 ماه دیگه نیما ججان چقدر کم میشه؟ 200 چطوری؟ اگه توضیح بدی 1 دنیا ممنون میشم
راستی هارد معمولی 1 ترا نزارم ارزونتر بشه
نقل قول:
تا 1 ماه دیگه نیما ججان چقدر کم میشه؟ 200 چطوری؟ اگه توضیح بدی 1 دنیا ممنون میشم
راستی هارد معمولی 1 ترا نزارم ارزونتر بشه
پردازنده که 50-60 تومن به احتمال قوی ارزون میشه سیستم هم که میخرید موقع فروش افت داره دیگه
عرض کردم اینو به دوستتون بفرمائید که اگر چند ماه دیگه قصد فروش کردن از چشم شما نبینند :wink:
شما خودتون روی وسترن بلک پا فشاری فرمودید وگرنه سیگیت و سامسونگ هم خوبن
اگر از من میشنوید یدونه سیگیت 500 بردارید زمانی که پر شد یدونه دیگه ببندین کنارش هم هزینه کمتری داره و هم نویز پائینتری