البته این قضیه که الان میگید با اون قبلی خیلی فرق داره.
الان میگید که این جملات در شان شما نیست ، پس بهتره به سخنان قبلی تون هم که گفته بودید " تا جایی که ما اطلاع داریم" دقت کنید.
این جمله چه معنی میده؟ فکر می کنید من از پشت کوه یهویی تو شهر سخت افزار پیدام شده و شما اطلاع دارید و من ندارم؟!!! بهتره به تاریخ عضویتم دقت کنید و اونو با تاریخ عضویت مهراد و شهریار عزیز مقایسه کنید.
اگر چه بنده ی حقیر به اندازه شماها تو این چیزا وارد نیستم ولی به سبب تجربه و دانش اندکی هم که دارم از ماجرا دور نیستم.
این تاپیک هم تاپیک بررسی کارت گرافیک 560 نیست که شما راجع به ساختار و معماری کارت می نویسید بلکه راهنمایی برای خرید یه سیستمه که پر واضحه باید به بصورت ساده و کارامد به دوستان کمک بشه.
در پایان:
560:
Core clock: 810 mhz
Memory Clock: 4008 MHz
128.2 :Memory Bandwidth
Shader clock:1620 mhz
ti 560:
Core clock: 822 mhz
Memory Clock:4000 MHz only EVGA
128 :Memory Bandwidth
Shader clock:1645 mhz
اینم از تفاوت که نمی دونم چرا شما از قبول کردنش طفره می رید یا شاید هم تفاوت 10 ، 20 مگاهرتزی رو نادیده می گیرید در مورد دان کلاک هم حرف شما صحیح ولی به هر حال شده دیگه.
هر دو گرافیک مورد مقایسه هم مدل های بدون اورکلاک evga هستن. در مورد Memory و Bandwidth به شما حق می دم چون شما مرجعتون nvidia بوده و من به خاطر پیشنهادم evga و این اختلاف هم به همین علته،
ولی همون طور که من به حرف های شما راجع به باقی اطلاعاتتون به جز موارد مورد اختلاف اطمینان دارم امید هست که شما هم این اطمینان متقابل رو داشته باشید و وقتی می گم مموری کلاکشون فرق می کنه (هر چند اندک) سریعا رد نکنید.

Bookmarks