پاسخ: کمک نیاز دارم برای جمع کردن یه کیس
نقل قول:
یه دنیا تشکر و ممنون از جنابعالی... اما یه عیبی این مادربرد داره و اینکه پورت HDMI نداره....امکان داره مادربردی مشابه همین اعلام بفرمایید که این پورت هم داشته باشه.... ضمنا قطعاتی که حضرتعالی فرمودید قیمت گرفتم با کیبورد و موس اشانتیون هشت میلیون و دویست هزار تومن شد و گفتند که رم 8 گیگ برای کار شما بسیار عالی است و نیازی به ارتقا بیشتر نداری . ....و این مادربرد را هم بسیار تایید کردن ممنون ولی اینکه پورت HDMI نداره یک کمی برای من دلگیره... نظرتون نسبت به این مادر برد چی هست که بخوام جایگزین کنم MSI H310M PRO-VHL LGA 1151 Motherboard
سلام
MSI H310M PRO VDH Plus
پورت HDMI داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وای شرمنده ندیدم ممنون از پاسختون
[QUOTE=Speed Racer;427571]سلام
یه پردازنده i3-9100F بگیر با یک کارت گرافیک GT730. فن ارجینال پردازنده هم کاملا برای کارهای شما کفایت می کنه.
فقط دقت کن شما برای کارهایی که گفتی پردازنده 2 هسته ای نسل جدید کفایت می کنه ولی چون قیمتش به این پردازنده 4 هسته ای نزدیکه بهتره همین پردازنده 4 هسته ای رو بگیری شاید در اینده خواستی کارهای بیشتری با کامپیوتر انجام بدی.[ی کنم من آماتور هستم زیاد چیزی بلد نیستم
/QUOTE]
دوست عزیز مگه مادربرد گراقیک آنبرد نداره چرا باید کارت گرافیک بگیرم متوجه نمیشم اگه بگیرم پورت های خود مادربرد چی میشه .... در ضمن یادآوری کنم من آماتور هستم زیاد وارد نیستم
[QUOTE=manaaziz;427579]
نقل قول:
سلام
یه پردازنده i3-9100F بگیر با یک کارت گرافیک GT730. فن ارجینال پردازنده هم کاملا برای کارهای شما کفایت می کنه.
فقط دقت کن شما برای کارهایی که گفتی پردازنده 2 هسته ای نسل جدید کفایت می کنه ولی چون قیمتش به این پردازنده 4 هسته ای نزدیکه بهتره همین پردازنده 4 هسته ای رو بگیری شاید در اینده خواستی کارهای بیشتری با کامپیوتر انجام بدی.[ی کنم من آماتور هستم زیاد چیزی بلد نیستم
/QUOTE]
دوست عزیز مگه مادربرد گراقیک آنبرد نداره چرا باید کارت گرافیک بگیرم متوجه نمیشم اگه بگیرم پورت های خود مادربرد چی میشه .... در ضمن یادآوری کنم من آماتور هستم زیاد وارد نیستم
اصلا این کار ارزش نداره
[QUOTE=manaaziz;427579]
نقل قول:
سلام
/QUOTE]
مادربرد گرافیک آنبورد نداره. باید یا از پردازنده هایی استفاده کنی که گرافیک مجتمع دارن یا کارت گرافیک جداگانه بگیری.