با سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه در تاپیک های اخیر پیشنهاد سیستم دوستان بیشتر به جای اینکه بخواهند به فرد متقاضی کمک کنند سعی در اثبات اطلاعات همدیگر به یکدیگر دارند از هر نظر ممکن هست یک برند خوب یا یک برند بد باشه اما این دلیل نمیشه سر این موضوع قصد توهین به یکدیگر داشته باشم
@SajjadKhati
دوست عزیز من لطف کنید در فروم حتی در صورتی که در مورد یک محصول می خواهید بحث کنید سعی کنید در نگارش خود از لفظی استفاده کنید که کمی متعادل تر باشه و لفظ اون طوری باشه که کمتر دوستان رو به حساسیت وادار کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کل تاپیک و موضوعاتی که من مطالعه کردم باید بگم که هارد کلا جز دسته از قطعات الکترونیک پر ریسک قرار میگیره که هر برندی و هر مارکی به دلیل ذخیره سازی اطلاعات شخصی دارای امکانات و قابلیت های خاصی برای خود هستند هارد های سری Black Edition از برند WD جز کالاهای Luxury این شرکت برای کاربران Desktop محسوب میشه و قطعا کالایی که به عنوان HighEnd از اون در رده عمومی نام برده میشه ( قطعا هارد بهتر از این هم توسط WD تولید میشه اما تولید WD Black و موجودی و شناخت اون در ایران خیلی بیشتر هست ) به عنوان یک هارد خوب و با سرعت کاملا مورد قبول هست
حال سوال اینجاست که تفاوت 100 هزار تومانی در این هارد به نسبت سایر هارد ها ایا واقعا به سرعت ارزش داره یا خیر؟ خوب وقتی که من می تونم با هزینه تقریبا مشابه 2 عدد هارد 1 ترابایت تهیه کنم در واقعیت 2 ترابایت جایگزین 1 ترابایت داشته باشم یا یک هارد 500 و یک هارد 1 ترابایتی داشته باشم کدام را انتخاب خواهم کرد! یا حتی هنگامی که می توانم دو عدد هارد 500 را به صورت Raid استفاده کنم اون موقع کدام هزینه برای من به صرفه هست
حتی در حالتی توانایی خرید یک هارد SSD با ظرفیت 32 گیگابایتی را دارم و یک هارد 1 ترابایت جایگزین هارد 1 ترابایت BK کدام را انتخاب خواهم کرد! این موضوع کاملا نظر شخصی هست و من نمی تونم بگم یک هارد رو انتخاب می کنم یا موارد بالا و هزار دلیل هم میشه در این بین ذکر بشه که تمامی اونها هم دلیل منطقی و ساعت ها بحث پشت اون هست اما باز هم این موضوع یک موضوع شخصی است و نمی توان در مورد اون با قاطعیت صحبت کرد!
در مورد مقایسه R9 270X به نسبت GTX 760 :
هم از لحاظ خرید و قیمت صرفه خرید با R9 270X هست از لحاظ پشتیبانی درایور و comparative بودن اون با بازی های روز انتخاب شخصی من Nvidia هست و دلیل اون کاملا مشخص هست کافی هست Spec های اون مقایسه بشن!
اما همونطور که سری 9 اینتل در راه هستند و تقریبا اکثر اونها از Crossfire پشتیبانی می کنند در صورتی که این برد ها خریداری بشند ! انتخاب ATI هم می تونه خالی از لطف نباشه!
اما این موضوع هم نظر شخصی هست یک کارت R9 270X به وسیله اورکلاکینگ پرفورمنس معادلی یک کارت GTX 760 پیدا می کنه و یک کارت GTX 760 در حالت اورکلاکینگ سرعتی معادل یک کارت R9 280X پیدا می کنه و باز بسته به مبلغ های سایر قطعات در مورد پاور سیستم و سایر قطعات انتخاب های فوق هر کدام در رنج قیمتی خود دارای کارایی مناسب هستند
در مورد صدای هارد های دیسکی هم باید من هم تایید کنم که WD BK دارای بیشترین صدا در بین این هارد ها هستند با اینکه دارای قابلیت های بیشتری در این زمینه به نسبت سایر برند ها هست اما باز هم دارای اختلاف صدای قابل تاملی هستند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خارج از گود : خدا هاردهای سامسونگ سری F3 رو بیامرزه که وقتی که بود با قیمت خیلی مناسب کل هارد های دیسکی رو تحت شعاع قرار داده بود و سرعت اونها در سری با پارت نامبر های خاصی قابل تامل بسیار زیادی بود!!

Bookmarks