:1. (28):با منی...:gasp:نقل قول:
اورکلاکر حرفه ای ندیدی!:lol:
سعید جان شما بهتره از یک سیستم با پردازنده اینتل استفاده کنی با یک مادربرد گرافیک آنبرد مثل g31 از گیگا. چون الان قیمت دقیق ندارم نمی تونم قیمت دقیق بدم شرمنده... :1. (28):
با تشکر.
Printable View
:1. (28):با منی...:gasp:نقل قول:
سعید جان شما بهتره از یک سیستم با پردازنده اینتل استفاده کنی با یک مادربرد گرافیک آنبرد مثل g31 از گیگا. چون الان قیمت دقیق ندارم نمی تونم قیمت دقیق بدم شرمنده... :1. (28):
با تشکر.
کسرا جان گمونم یکن زیاد روی کردی عزیز ( اورکلاکر حرفه ای )
عماد رو نمیدونم ولی یک مبتدی هستم و خیلی چیزها باید یاد بگیرم ( ما هنوز اول راه هستیم و کلمه اورکلاکر حرفهای برای ماها نیست )
در مورد مادبرد تنها مینی که به ذهنم میرسه P5KPL از ایسوز هست که داری چیپ G31 است و 70 درصد از قابلیت های P5K را دارا میباشد :great:
قیمتش هم حدود 92 هزار تومان میباشد
:merci:
نقل قول:نقل قول:
خیله خب بابا :lol: دیگه تعریف نمی کنم ...
امیر جان این آواتار جدیدت بد جوری داره فاز میده ... :1. (40):
سایز بزرگترشو هم داری ؟ واسه Wallpaper
thanx
:11():
نقل قول:
کسرا جان گمونم یکن زیاد روی کردی عزیز ( اورکلاکر حرفه ای )
عماد رو نمیدونم ولی یک مبتدی هستم و خیلی چیزها باید یاد بگیرم ( ما هنوز اول راه هستیم و کلمه اورکلاکر حرفهای برای ماها نیست )
در مورد مادبرد تنها مینی که به ذهنم میرسه P5KPL از ایسوز هست که داری چیپ G31 است و 70 درصد از قابلیت های P5K را دارا میباشد :great:
قیمتش هم حدود 92 هزار تومان میباشد
اووووووف چقدر كلاس مي زارن اين عزيزان وقتي مي گن حرفه اينقل قول:
با منی...:gasp:
سعید جان شما بهتره از یک سیستم با پردازنده اینتل استفاده کنی با یک مادربرد گرافیک آنبرد مثل g31 از گیگا. چون الان قیمت دقیق ندارم نمی تونم قیمت دقیق بدم شرمنده... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر. __________________
هستين ديگه هســــتين ديگه....اٍه ه
راست مي گه اين آواتارش باحاله ول به مال من نمي رسه..........:دي
نقل قول:نقل قول:درباره کارت گرافیک شرکت شاب دو نوع 8800gt Gainward داره یکی با رم 1gb و دومینقل قول:
با رم 512 ولی با فن refrence البته در سایت Gainward مدلی هست که over نشده و
با همان فنی که روی مدل 1gb است که به نظر کولینگ قوی داره
به نظر شما با فن refrence بخرم برای over مشکلی نداره در ضمن در این قیمت inno3d
فرآیند هم هست اگه کسی از این گارانتی شماره و سایتی داره لطفا معرفی کنه
یادمه یکی از دوستان در اینجا کارتهای inno3d فرآیند رو با قیمت 265 'گذاشته بود
در ضمن اگر دوستان برند دیگه ای با همین قیمت می شناسند لطفا معرفی کنید:give_rose:
micron جان اگه به ماهم معرفی کنی که رم روبا همان قیمت بخریم که عالی میشه:wink:
لطفا گارانتی رمهای Crosair , کروشل و gskill رو به من بگید.:merci:
kasra23 جان فکر کنم 6550 یکی برای قیمتش که تازگی ها بالا رفته و یکی برای آمدن
45nm ها به صرفه نیست
من باید چه سلیکونی استفاده کنم برای over (لطفا ارزون باشه):wink:
بازهم از توجه شما دوستان بسیار متشکرم :11():
خیلی سئوال پرسیدم شرمنده :wink:
عزیز اگر میبینی قیمتهام پایینتره به خاطر دلایل کاری هست چون من این قیمتها رو که به شما میدم مستقیم هست و شاید بگم فقط 1000 تومان با قیمت خرید خودم فرق کنه که این عادلانه است !! نیست ؟
اگر از من میشنوی یکم صبر کن تا 9600 وارد بازار بشه بعد اون موقع میتونی تصیمیم بگیری
گرافیک Gainward 8800GT 512 PCX دو نوع داره که از نظر خنک کنندگی با هم هیچ تفاوتی ندارند ولی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جالب تر هست
در مورد سیلیکون باید با آفا امید صحبت کنید ( AMD>Intel )
:great:
:merci:
تشکر از سیستمی که پیشنهاد دادید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میرم بخرمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
این هم سیستم پیشنهادی من
(amd athlon 64 bit x2 dual core 4800(89
(m.b gigabyte ma69g-s3h (100
(ddr 2 -800 corsair cl4 (78
(hdd 250 gb seagate (58
(samsung-19wide--- 940bw (250
(dvdrw liteon (36
(modem giga hcf (9
(power green 430w real (38
جمع این قطعات شد 658 تومان
البته قیمت مادربرد و مانیتور و رم رو از رایان صبا برداشتم که احتمالا در بازار ارزان تر خواهد بود.این مادربرد دارای کارت گرافیکATI Radeon X1250 می باشد که برای اداره کاملا مناسب است البته این مادربرد asus m2a-vm هم هست با همان چیبست و 23 تومان ارزانتر. ولی من گیگا را پیشنهاد میکنم درباره کیس هم می توانید از کیسهای که دوست عزیز micron معرفی کردند استفاده کنید و موس و کیبورد و اسپیکر هم به انتخاب خودتان
در ضمن در این قیمت cpu های amd با صرفه تر هستند مخصوصا که شما قصد over ندارید برای همین cpu amd رو انتخاب کردم.
مشخصات مادربرد گیگا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشخصات مادربرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]asus
امیدوارم استادان عزیز نظرشون را درباره سیستم پیشنهادی بدهند.:1. (26):
خواستم بعد این همه سئوالی که پرسیدم کمکی هم کرده باشم:merci:
امیر علی
معلومه که عادلانه است :great:فقط هیچکسی به من نمی گه گارانتی gskill و corsair و کروشل کجاست :cry:اگر حداقل گارانتی corsair را به من بگی عالی میشه :merci:نقل قول:
البته فکرمیکنم قیمت رمcorsair کم شده چون زمانی که پست شما روخواندم در رایان صبا قیمتش88 بود ولی الان شده 78 :gasp:مثل اینکه قیمتش پائین تر آمده
در مورد صبر واقعا خسته شدم در مورد کارت گرافیک گینوارد دو شرکت واردمیکنند یکی شاب که فقط دو مدل وارد کرده اول8800gt بدونover و با فن مرجع و دوم8800gt1gb
و فرآیند که دو نوع 8800gt داره یکی با فن مرجع و دومی 8800gt gs که over شده فن خیلی خوبی داره ولی قیمتش بالاست اون مدلی که قیمت دادید جزو کدام است؟ :11():
من به آقا امید pm دادم ولی ایشان پاسخ ندادند هنوز :1.:
لطفا سیلیکون مناسب رو به من معرفی کنید:give_rose:
به هر حال من باید تا سه شنبه سیستم رو بخرم ولی هنوز برند و مدل کارت گرافیک
رو نمی دانم (sad)
امیدوارم بقیه دوستان هم من را راهنمایی کنند
با تشکر:11():
این هم عکس گینوارد مدل Bliss 8800 GT 512MB GS
core تا 650 over شده و ram تا (1900)950
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اقا قربون دستت. دیگه رفتم خریدم. دیر گفتید. بازم گلی به جمال شما