پاسخ: کمک برای خرید سیستم حرفه ای (معماری) تا سقف 10 میلیون
نقل قول:
مادربرد UD5H در مقابل اون ایسوز خیلی حرف واسه گفتن داره چه برسه اینکه تو اورکلاک هنگ کنه
خود رندرینگ به تنهایی فشار بسیار سنگینی رو به قطعات وارد می کنه!
دیگه حساب کنید اگر اورکلاک هم تحت این فشار سنگین، فشار مضاعفی به قطعات مجدد وارد کنه، چه خواهد شد! عمر قطعات به یک سوم کاهش پیدا می کنه! چون فشار دوبله رو دارن تحمل می کنن!!
توضیحات کامل + عکس و بنچمارک از حیث دلایل انتخاب قطعات، خدمت جناب شفیعی در قالب بیش از 10 لینک خارجی و ایرانی معتبر P.M شد!
دیگه تصمیم با خودشونه...
نقل قول:
سلام دوستان عزیز ! بامداد همگی بخیر ! عید همگی مبارک ! :11(): اجازه هست ما نظر بدیم ؟!
کلاً پلتفرم 1150 در موارد ناچاری و بودجه بسیار محدود در حد زیر 5.5 میلیون تومن استفاده میشه برای سیستم های رندر تری دی مکس . جایی که امکان پیشنهاد 4930K + یک مادربرد X79 حداقلی + رم مناسب ترجیحاً 4 کاناله + یک گرافیک حداقلی مناسب برای این کار نباشه به دلیل بودجه محدود نباشه ! یعنی 4770K یک حداقل حساب میشه
در بخش سیستم های رندرینگ تعیین و اعلام موتور رندر فوق العاده حائز اهمیت هست برای مشاوره دقیق و صحیح .
بنده و آقا حسام یک لیست از موتورهای رندر که دسته بندی شده هستند و به سه دسته (physically-based (Unbiase یا مبتنی برگرافیک و (CPU based) و دسته سوم موتورهای ترکیبی هستند تقسیم میشن رو در اختیار داریم و این لیست توسط یکی از دوستان مشترک که شخصاً تجربه رندر حرفه ای داشتن تهیه شده .
حالا بنده از دوستان سؤال دارم شخصاً چقدر با این موتورها آشنایی دارید که از کدام دسته هستند ؟! تری دی مکس یک نرم افزار پایه هست و اساسش این موتورها هستند . پس اگر ندونیم هر موتور از چه دسته ای هست نخواهیم توانست به کاربری که درخواست مشاوره سیستم تری دی مکس می کنه مشاوره صحیح بدیم . پس اصل مشاوره صحیح در شناسایی گروه بندی این موتورهاست .
پس خواهشاً وقتی اطلاع دقیق از مطلبی ندارید روی نظر خودتون اصرار نکنید . منظورم هم با شخص خاصی نیست خدای ناکرده . هیچ کس هیچ جا وقتی اطلاع دقیق در مورد مطلبی نداره نباید وارد مبحثی بشه چه من باشم چه حسام جان چه هر عضوی از تمام فروم های دنیا با هر درجه ای و با هر سطح علمی! چون هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که من توی دنیای پیچیده کامپیوتر 100% هستم !
همه جا و توی همه موارد نمیشه بحث ارزش خرید رو مطرح کرد و گفت با کاهش فلان قطعه به فلان قطعه میام یه قطعه دیگه رو بهتر پیشنهاد میدم ! این کار قراره بر چه اساسی انجام بشه ؟! با چه سندی ؟!
استارتر دارن از موتورهای هر دو دسته استفاده می کنند پس الزام هست که هم از نظر قدرت گرافیکی سیستم تقویت بشه هم پردازنده اصلی . ضمن اینکه کلاً ما مبنا رو بر حالت دیفالت قرار میدیم و اورکلاک پردازنده رو به طور دیفالت وارد قضیه نمی کنیم هرچند اورکلاک به کمک کولر خوب کارایی بسیار بهتری خواهد داد به ویژه در موتورهای (CPU based) .
کلاً موتورهای ذکر شده توسط استارتر محترم به جز V-Ray همگی (physically-based (Unbiase هستند و V-Ray موتور CPU-Based هست .
اما خب در مورد برتری 4930K نسبت به 4770K فکر نمی کنم بحثی باقی مونده باشه و برتری هایی که کلاً پلتفرم سوکت 2011 داره نسبت به پلتفرم سوکت 1150 . پس انتخاب 4930K به طور قطع و یقین هیچ شک و بحثی در موردش نیست .
شخصاً پیشنهاد می کنم بحث های غیر مرتبط و غیر مفید و منحرف کننده تاپیک به طور کلی حذف بشن تا انسجام تاپیک حفظ بشه !
موفق باشید .
تو خاب نداری تا نصفه شب پست میخونی؟:lol: صوب بخیر:lol:
گلپسر منم یه سئوال دارم. تا پری روز که اینجا سیستم رندر میخاست پیشنهاد بشه از سری گرافیک گیمینگ پیشنهاد میشد ، هیش کی هیچ چی نمیگفت. موضوعی که از موتورها هم مثل روز روشنه. دلیل شونم این بود که هر دو هسته ی کودا دارن و چون 780 ti خیلی ارزون تره ، پس برا رندر اونو پیشنهاد بدن. الان هم متوجه نشدن که چرا k4000 ای که pci-e2 هه رو پیشنهاد دادن . الان یهو همه موتور شناس شدن؟
ینی میخای بگی کوادرو نمیتونه از حداکثر پردازشش برای موتور ویری رو انجام بده؟ میشه بگی پس کوادرو برا چی ساخته شد اگه نتونه تو پردازش به این مهمی عمل کنه؟ کوادرو اگه نتونه تو ویری ای که میگی cpu base هه تا خرخره تو لود نره باید جمش کرد. یه سئوال . واسه اینایی که میگی حرفه ای ان تو رندر کاربرد موتور شو بررسی کردین ، چن نفرشون کوادرو دارن از چه مدلی؟
این مثل روز روشنه که 4930 حدود 30 درصد از 4770 بهتره. k5000 چقد از k4000 بهتره؟ قابل قیاسن؟
اگه منظورت از پلتفرم 2011 که میگی برتره ، از لحاظ ارتقاء آینده هه که درسته .اگه میگی سیستم فعلی با چیپست سری x این cpu از 1150 بهتره ، کلا حداکثرش 30 درصده
اگه تست و تحقیقات تو با آدمایی که این کاره بودن به رخ میکشی ، برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
گلپسر منم یه سئوال دارم. تا پری روز که اینجا سیستم رندر میخاست پیشنهاد بشه از سری گرافیک گیمینگ پیشنهاد میشد ، هیش کی هیچ چی نمیگفت. موضوعی که از موتورها هم مثل روز روشنه. دلیل شونم این بود که هر دو هسته ی کودا دارن و چون 780 ti خیلی ارزون تره ، پس برا رندر اونو پیشنهاد بدن. الان هم متوجه نشدن که چرا k4000 ای که pci-e2 هه رو پیشنهاد دادن . الان یهو همه موتور شناس شدن؟
بنده با دلیل و منطق بهتون علت انتخاب GTX 780 Ti رو در اون سیستم با اون شرایط گفتم! بحثش تموم شده اس.
در مورد اون کارت GTX 760 و هارد دیسک خاویار بلک و ... همه رو پاسخ دادم بعداً که ندیدید!!
خروجی مطلوب یک رندرینگ که به نسخه ی PCI وابسته نیست عزیز من!
نقل قول:
ینی میخای بگی کوادرو نمیتونه از حداکثر پردازشش برای موتور ویری رو انجام بده؟ میشه بگی پس کوادرو برا چی ساخته شد اگه نتونه تو پردازش به این مهمی عمل کنه؟ کوادرو اگه نتونه تو ویری ای که میگی cpu base هه تا خرخره تو لود نره باید جمش کرد. یه سئوال . واسه اینایی که میگی حرفه ای ان تو رندر کاربرد موتور شو بررسی کردین ، چن نفرشون کوادرو دارن از چه مدلی؟
کواردو در موتور رندر VRay اگرچه به عنوان نیروی کمکی برای پردازنده سودمنده! اما چندان نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره! کواردو برای موتور رندرهای تحت گرافیک ساخته شده و به همین علت خدمت این دوست عزیز ما پیشنهاد شده! چون سه موتور رندرشون تحت گرافیک هست و یک موتور پردازنده!
...
نقل قول:
تو خاب نداری تا نصفه شب پست میخونی؟:lol: صوب بخیر:lol:
این مثل روز روشنه که 4930 حدود 30 درصد از 4770 بهتره. k5000 چقد از k4000 بهتره؟ قابل قیاسن؟
اگه منظورت از پلتفرم 2011 که میگی برتره ، از لحاظ ارتقاء آینده هه که درسته .اگه میگی سیستم فعلی با چیپست سری x این cpu از 1150 بهتره ، کلا حداکثرش 30 درصده
اگه تست و تحقیقات تو با آدمایی که این کاره بودن به رخ میکشی ، برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سجاد جان زوری که نمیشه برادر Quadro را بهش فشار آورد که ! :1. (35): V-RAY بر اساس CPU هست و کارت گرافیک به جز در Real-Time جای دیگه ای تاثیر محسوسی توش نداره. با K5000 با قیمت 7 میلیون هم نمیشه یک پلتفرم 4770K مناسب بست با توجه به بودجه 11.5 میلیونی ایشون.
در مورد اورکلاک هم صحبت من "هیچ" ارتباطی با نوع مادربرد نداره عزیز ! هیچ شخصی در دنیا نمیتونه تضمین 100 درصد پایداری را اونم برای رندرینگ های دائم روی یک سیستم اورکلاک شده انجام بده.
در نهایت یک درخواستی از شما عزیزان دارم ، هر کدومتون سیستم نهایی پیشنهادیتون را در قالب یک پست بنویسید و چون بحث علمی تقریباً تموم هست، بدون هیچ بحثی صرفاً اون سیستم را منتشر کنید تا جناب شفیعی خودشون انتخاب کنند؛ چون در نهایت ایشون انتخاب می کنند. :give_rose:
نقل قول:
سجاد جان زوری که نمیشه برادر Quadro را بهش فشار آورد که ! :1. (35): V-RAY بر اساس CPU هست و کارت گرافیک به جز در Real-Time جای دیگه ای تاثیر محسوسی توش نداره. با K5000 با قیمت 7 میلیون هم نمیشه یک پلتفرم 4770K مناسب بست با توجه به بودجه 11.5 میلیونی ایشون.
در مورد اورکلاک هم صحبت من "هیچ" ارتباطی با نوع مادربرد نداره عزیز ! هیچ شخصی در دنیا نمیتونه تضمین 100 درصد پایداری را اونم برای رندرینگ های دائم روی یک سیستم اورکلاک شده انجام بده.
در نهایت یک درخواستی از شما عزیزان دارم ، هر کدومتون سیستم نهایی پیشنهادیتون را در قالب یک پست بنویسید و چون بحث علمی تقریباً تموم هست، بدون هیچ بحثی صرفاً اون سیستم را منتشر کنید تا جناب شفیعی خودشون انتخاب کنند؛ چون در نهایت ایشون انتخاب می کنند. :give_rose:
چرا نمیشه مناسب بست؟ گفتیم دیگه
اصلا اینا رو ولش کن . طبق گفته ی خودتون که میگین بجز vray ، بقیه gpu base هه. درسته یا نه؟ حالا کدوم سیستم به نفع طرفه؟ هر چند لینک هم دادم که تو همین موتور که میگین cpu base هه و gpu هیش تاثیری بجز موقه ساخت پروژه نداره ، پیشنهاد کارت کوادرو داده شد
نظر منم همون سیستم ویرایش شده ی اوستا امید بود.
حالا ما که نظرمونو گفتیم . هر جور به صلاحه استارتر سیستم بگیره
تاپیک ویرایش شد.
این رو جداً میپرسم: شمایی که اینطور با هم برخورد میکنید (اونم در یک بحث علمی) وقتی از بیرون به رفتار خودتون نگاه میکنید، خندهتون نمیگیره از رفتارهای کودکانهی خودتون؟
گویا احترام، حلقه گمشدهی این روزهای ما شده...
به هر حال همونطور که شهریار عزیز اشاره کرد:
نقل قول:
در نهایت یک درخواستی از شما عزیزان دارم ، هر کدومتون سیستم نهایی پیشنهادیتون را در قالب یک پست بنویسید و چون بحث علمی تقریباً تموم هست، بدون هیچ بحثی صرفاً اون سیستم را منتشر کنید تا جناب شفیعی خودشون انتخاب کنند؛ چون در نهایت ایشون انتخاب می کنند.
اگر کسی پیشنهادی داره مطرح کنه. وگرنه فکر میکنم گفتنیها گفته شده.
سپاس :1. (23)::11():
آقا مهراد ، ای کاش یه بار تکلیف ماها رو روشن کنی
بضی ها تا دو کلوم مخالف حرف شون میزنی تحمل ندارن و هر چی از دهنشون در بیاد میزنن . ما هم نمیگیم بی ادبی نکردیم اما هر چی که بوده در جواب طرف مقابل بود
نمونه اش رو هم که امروز دیدی.
همونطور هم که میدونی نمونه اش کم نبوده و فقط من مخاطب نبودم
جالب اینجاست که دزد میزنه یقه صاحب خونه رو میگیره ، اولین نفری هست که گزارش میده
تو و قضاوتت
نقل قول:
آقا مهراد ، ای کاش یه بار تکلیف ماها رو روشن کنی
بضی ها تا دو کلوم مخالف حرف شون میزنی تحمل ندارن و هر چی از دهنشون در بیاد میزنن . ما هم نمیگیم بی ادبی نکردیم اما هر چی که بوده در جواب طرف مقابل بود
نمونه اش رو هم که امروز دیدی.
همونطور هم که میدونی نمونه اش کم نبوده و فقط من مخاطب نبودم
جالب اینجاست که دزد میزنه یقه صاحب خونه رو میگیره ، اولین نفری هست که گزارش میده
تو و قضاوتت
سجاد جان گلپسرم . ارزش نداره ادامه بدیم . با احترام به شهریار و مهراد عزیز ادامه نمیدیم . :11():
HP Z820 Workstation
Cpu:2xIntel xeon 2643-20 mb cach
Ram:32 Gb DDR3
Hard:2 TB
Vga:Quadro Fx 4800
نقل قول:
HP Z820 Workstation
Cpu:2xIntel xeon 2643-20 mb cach
Ram:32 Gb DDR3
Hard:2 TB