اینم همینطور ! ، رم هاشم خوب نیست !
Patriot یا OCZ بهترن که .
Printable View
اینم همینطور ! ، رم هاشم خوب نیست !
Patriot یا OCZ بهترن که .
پاتریوت رم متوسطی هست که زیاد بهش توجه شده تو ایران . Ocz قیمتش بالاست .
Gskill
Transcend
Corsair
من هم دلیلش رو متوجه نشدم !نقل قول:
البته مادربرد رو میشه MSI K9N Ultra هم برداشت
با توجه به اینکه کارت گرافیک هم برداشتند این دوستمون دیگه هزینه اضافی برای گرافیک آنبورد (690G) عاقلانه نیست
( M56S-S3 هم هست ، ضمن اینکه Abit KN9 Ultra خیلی وقته که نایابه )
سپاس
اگه در مورد کارت صوتی بخواید برای cpuهای AM2 از AMD، تا بحال mainboard ی با چنین کارتی تولید نشده(889A که روی MA69G-S3H نصبه)در کل این main کمی بروز تره ، نه؟ پورت IEEE1394a و ...
سرعتش هم فوق العاده است .(همه می دونیم که چیپ 690G ،از AMD روشه)
البته K9ultra از MSI و M2N-E از ASUS هم با چیپ 570ultra خوب هستند.
شما دلیل همین رو می خواستید نه؟
راستی در مورد رم:(من این موارد رو لحاظ کردم)
1) اکثر نرم افزار ها (از جمله windows ، طراحی نظیر autocad, solid , 3dmax,ansys ، بازی ها ...) حجم RAM براشون مهمتره تا سرعت یا CAS . حتی در windows vista شما با همین RAM میتونید به نمره کامل RAM (یعنی 5.9 ) برسید . من ندیدم با 1GB بشه این نمره رو گرفت .
2) این نوع از RAM ساخت kingston رو تقریبا همه mainboard ها تاییدیه دادن(B667 , B800) .
3)اگر 1 نگاه به قیمت RAM ها بکنید می بینید عااااالیه. برای هر 1GB فقط 20500 تومان . (همین RAM با سرعت 800 قثمتش 32000 تا 34000 تومان برای هر 1GB میشه) من با این ها کار کردم و کاراییشون عالیه.
من شخصا وقتی از خریدم احساس رضایت می کنم که بهترین کارایی رو از پولی که در نظر دارم بگیرم.
------------------------------------------
کیفیت = (قیمت/مرغوبیت)
my-id جان منم هنگامی که از حداقل امکانات موجود بهترین استفاده رو می برم احساس خوبی بهم دست میده. در ضمن از مشاورت ممنون
راستی در مورد گارانتی قطعات یکم توضیح می دین که کدوم شرکت کدوم مارک رو ساپورت میکنه
یه سوال دیگه تو بازار موبایل خیلی از شرکتهایی که گارانتی میکنن معروفند به شرکتهای یک روزه تو قطعات کامپیوتری هم این وضع هست ؟
خواهش می کنم.
cpu AMD: آسمان رایانه ، آواژنگ ، آلبالو .( البته فعلا فکر کنم بیشتر آسمان باشه)
giga: آواژنگ
MSI : رایان بدر
kingston : ایمانتک
Asus : الماس
البته این لیست برای قطعاتی که در لیست بودن گفته شد
آسمان اسم دوم آلبالو هست . زیر مجموعه آلبالو هست
kingston با گارانتی st هست تو بازار به نظر من برو سراغ transcend jet ram با گارانتی مرات اقلا ارجینال هست .
الماس اسمش عوض شده به نام ویستا پخش
مادربردهای amd ساپورت asus رو آلبالو وارد میکنه . که متاسفانه 70% بردها رو از سرش باز میکنه . اصلا توصیه نمیکنم .
در کل از نظر گارانتی فقط آواژنگ در حد استاندارد عمل میکنه . اگر اینتل میخواهید سراغ p35 گیگابایت برید اقلا مطمئن هستید که اگر مشکل پیدا کرد . براتو ن درستش میکنند .
بحث گارانتی رو حتما باید تو یک تاپیک مطرح کنیم .
برای اسپیکر می خوام تا 60 تومن پول بدم نظر خودم روی logitech x530 به نظر شما خوبه
شما چی پیشنهاد میکنید؟
راستی احتیاج به خرید کارت sound نیست آن برد جواب می ده؟