پاسخ: کمک برای خرید سیستم با 1 میلیون تومان
در مورد پردازنده یک توضیح کوچیکی بدم بستگی به بازی داره ! مثلا بازی هایی مثل Suprme Commander که با رشته های بیشتر بهتر کار میکنند Q6600 براشون بهتره اما اکثر بازی های فعلی هنوز Single Thread هستند ! از این جهت هست که E8400 در حالت استوک توی اکثرا بازی ها از Q6600 بهتر کار کرده اما این مشکل نیست و به راحتی میشه Q6600 یا هر چهار هسته ای دیگه را هم همانند E8400 دارای 2 رشته کرد یا حتی تک رشته ای برای بازی ! که اون کاری دلخواه هست و میتونید با استفاده از این تاپیک این کار را به راحتی انجام بدید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ایشون اهل اورکلاک نیستند برای همین چهار هسته ای ها را پیشنهاد میکنم و البته اگه بودجه ایشون به Q9450 برسه (قیمتش را ندارم ) اون از Q6600 بهتره اما برای کار ایشون بنده Q6600 را پیشنهاد میکنم نه E8400 .
موفق باشید
شهریار :give_rose:
به نظرتون بهتر نیست سیستم پیشنهاد بدهید به جای انقدر توضیحات ؟ :yes:
نقل قول:
امیر جان بعضی از توضیحات نیاز هست ! اگه این توضیحات داده نمیشد کسی که میخواد که سیستم بخره میمونه بالاخره کدوم یکی از این حرف ها درسته و ممکنه در انتخاب خودش دچار تردید بشه .
موفق باشید
نقل قول:
جنابعالي فروشنده باشي يكي بياد ازت سيستم بگيره به زور مي گي :
هر چي من بگم :great:
توضيحات لازم تا طرف بفهمه چي به چيه
نقل قول:
امیر جان بعضی از توضیحات نیاز هست ! اگه این توضیحات داده نمیشد کسی که میخواد که سیستم بخره میمونه بالاخره کدوم یکی از این حرف ها درسته و ممکنه در انتخاب خودش دچار تردید بشه .
موفق باشید
نقل قول:
جنابعالي فروشنده باشي يكي بياد ازت سيستم بگيره به زور مي گي :
هر چي من بگم :great:
توضيحات لازم تا طرف بفهمه چي به چيه
حالا چرا میزنی :1. (38): من یک چیزی گفتم شما زیاد جدی نگیرید :yes: هردو شما حق دارید
طلب پوزش همراه با :give_rose: