یعنی پاور داغ میکنه ؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 95 تومن
Administrator
جهت اطمینان بهتر بود که عوض بشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور ، اگه فقط همون فن بالایی رو داشته باشه احتمال زیاد مشکل حرارتی پیش میاد ...
تا چقدر میخوای واسه گرافیک خرج کنی؟راستی میخوام به جز سیستم یه گرافیک سری 8 هم بگیرم چی بگیرم 64 بیت نباشه و ..
8500gt با چه بردی 95 تومن ؟؟؟؟؟
بعد این سری 8 با سیستم عاملهای قدیمیتر مشکلی ندارند ؟؟؟؟ مثل xp یا با بازهای directx9 ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
8500 توی اکثر تستها ضعیف عمل کرده ( حتی توی برخی تستها از 7300GT هم ضعیفتره !)
ولی میتونی روی 8600GT فکر کنی که گزینه خوبی هست با قیمت حدودی 152 (برد لیدتک وین فست)
در مورد سوال دوم ، وریا جان باید جواب بدند ...
سوال سوم : نه با هیچ کدوم مشکلی نداره ...
یعنی پاور داغ میکنه ؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 95 تومن
در مورد abit kn9s نگیر قیمتش هم 83 هستش nforce 550 کلا چیزه خوبی نیست در مورد قیمت 8500gt الان همه بالای 120 میفروشند ولی تا اخره هفته کلا زیر 100.
موفق باشی.
چه مشکلاتی داره ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
در کل nforce 550 خوب از اب در نیومد البته بهترینش همون abit هستش ولی بعدا اگه بیایی همین جا بگی می خوام اورش کنم دیگه جوابی برات ندارم چ.ن درست حسابی اور نمیشه .
Administrator
آرش جان تا هفته بعد صبر کن تا این 8500gt زیر 100 بشه ( طبق گفته وریای عزیز)
به احتمال زیاد بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیعنی پاور داغ میکنه ؟؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 12-07-07 انجام شده است
Persiastore (13-07-07)
سلام دوستان
من دیروز رفتیم و سیستم رو برای طرف گرفتیم
مادربرد abit اصلا پیدا نکردم
msi kn9 ultra گرفتم به قیمت 93 تومن
رم هم ا گیگ باس 800 پتریوت گرفتم
گرافیک هم 7300ge asus گرفتم 65 تومن
ولی یه مسئله هست وقتی نصبش کردم نوشت le؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم داخل سایتش :
http://www.asus.com/products.aspx?l1...53&modelmenu=1
http://www.asus.com/products.aspx?l1...33&modelmenu=1
یعنی این گرافیک le هست ؟ اگر هست تا ببرم عوضش کنم بعد روی جلد گرافیک یه بنچ گذاشته بود و نوشته 25 درصد قویتر از 7300gs برندهای دیگر ؟؟؟؟؟
مانیتور هم 1750b خریدم 145 تومن
dvdrw liteon 20x sata خریدم 39 تومن
هارد اصلا 160 سامسونگ نبود مجبور شدم از این مکستور2مگی ها بگیرم
یه سوال دیگه من یه پاور دارم میخوام تستش کنم البته نه روی سیستم اینی که میگم درسته برای روشن کردنش :
ضایده پاور پایین باشه از بالا 4 و از پایین سومی رو وصل کنم روشن میشه ؟؟؟؟
یه رم هم میخوام بگیرم باس 800 یک گیگ چی بگیرم باز پتریوت بگیرم یا ocz ؟؟؟
بعد فروشنده میگفت که اگر پتریوت میبندی یه دونه 1 گیگ بخر دو تا 512 مگ کانفیگ میده و هنگ میکنه درسته ؟؟؟؟؟؟
ممنون ازجوابتون دوستان گرامی
دوست من هیچ کدوم رو برای خودم نمیخوام که بخوام اور کنم همه برای دوستان دیگری هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی 8500gt با برد گیگابایت = 120 تومن
آخرین ویرایش توسط Persiastore در تاریخ 13-07-07 انجام شده است
مهراد جان اولین خبر از کاهش قیمت 8500 یه زنگ به فراسو بزن حرف از 94 تومان می زنند.
Persiastore (13-07-07)
منتظر جواب دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks