پاسخ: کمک از اساتید سخت افزاری برای کیس و اجزای داخلی تا سقف 250 برای مصرف خانگی
نقل قول:
دوست عزیز شما می تونید بازم از دوستان پرس و جو کنید ولی من خودم به شخصه فکر می کنم AMD در چیپ های آنبورد بی رقیبه...!!! (هرچند اهل اینتل هستم!!) حتی G35 هم توانایی رقابت با این چیپ رو نداره...!!!
همین 780G از HT 3.0 پشتیبانی می کنه... قدرت گرافیکیش در حد کارت رادئون 3450 است...
به علاوه در آینده هم می تونید با خرید فنوم و کارت رادئون سازگار از تکنولوژی هیبرید استفاده کنید که تاثیر قابل توجهی در کارایی سیستم خواهد داشت...:great:
موفق باشید...:1. (21):
با تشکر از راهنماییهای بی نقص شما... اگه ممکنه چند مدل از چند برند مختلف 780G بزارید اینجا تا یکیشو انتخاب کنیم... اگه هم لینکشو بدید خوبه :give_rose:
پاسخ: کمک از اساتید سخت افزاری برای کیس و اجزای داخلی تا سقف 250 برای مصرف خانگی
این مدل مادربوردو الان پیدا کردم... اگه تو بازار موجود باشه حرف نداره... نظر شما چیه ؟ :1. (5):
نقل قول:
با تشکر از راهنماییهای بی نقص شما... اگه ممکنه چند مدل از چند برند مختلف 780G بزارید اینجا تا یکیشو انتخاب کنیم... اگه هم لینکشو بدید خوبه :give_rose:
نقل قول:
این مدل مادربوردو الان پیدا کردم... اگه تو بازار موجود باشه حرف نداره... نظر شما چیه ؟ :1. (5):
تا اونجا که من اطلاع دارم گیگا و اینو تری دی هم این چیپ رو تولید می کنن ولی قیمت اونا با الایت قابل مقایسه نیست... فکر می کنم گیگا 110 به بالا بود قیمتش...!!:1. (27):
مساله دیگه موجود بودن برندهای دیگه است... درحالی که الایت خیلی وقته این مین رو عرضه کرده و شما می تونید به راحتی تهیه کنید... فکر می کنم گارانتی سازگار ارائه می کنه!! البته مطمئن نیستم...
سری Black هم که سری جدید محصولات الایت هست که میشه مطمئن بود از کیفیتش...
در کل تنها انتخاب مناسب در این رنج قیمت با کارایی بالاست... :11():
درود
با اجازه اساتید محترم با این سیتسم خودم و دوستان تجربه خوب و مناسبی دارن :
M.B Elitegoup 780GM A
CPU AMD 5200X2
RAM 1GB patriot
VGA onborad HD3200
HDD 160Gb
DVD RW samsung
MODEM dlink
دوست من این سیستم حدودا براتون 265 تومان در میاد .
نقل قول:
درود
با اجازه اساتید محترم با این سیتسم خودم و دوستان تجربه خوب و مناسبی دارن :
M.B Elitegoup 780GM A
CPU AMD 5200X2
RAM 1GB patriot
VGA onborad HD3200
HDD 160Gb
DVD RW samsung
MODEM dlink
دوست من این سیستم حدودا براتون 265 تومان در میاد .
با تشکر دقیقا همین سیستم رو خریدم ... ولی cpu 4800 و مادربرد asus m2n-cm dvi
متشکرم از کلیه دوستانی که ما رو در این زمینه یاری کردن... دیگه همه چیز تموم شد :1. (38):