پاور 850 وات برای این سیستم نیاز نیست . ماکزیمم 650 کافیه . میتونی 650 گرین بگیری از سری ukنقل قول:
Printable View
پاور 850 وات برای این سیستم نیاز نیست . ماکزیمم 650 کافیه . میتونی 650 گرین بگیری از سری ukنقل قول:
کار از محمک کاری عیب نمیکنه
سخت افزاری حلهه
جواب میده
بله از نظر کانفیگ مشکل ندارهنقل قول:
عزیز وقتی سیستم این مقدار مصرف نداره دلیلی بر خرید وات بالاتر نیست .
اوکی پس حله
دوست عزیز رم های سری Ripjaws 4 برای چیپست X99 بهینه شده اند. حرف من نیست میتونی توی سایت خود جی اسکیل ببینی :نقل قول:
کد:G.SKILL Ripjaws 4 series performance DDR4 memory is designed for the ultimate experience on the latest Intel X99 platform!
بنظرم رم رو دو تا ماژول 8 گیگ برداری بهتره تا 4 تا 4 گیگ، بعدا اگه خواستی میتونی باز دو تا 4 گیگ یا دو تا 8 گیگ دیگه اضافه کنی ولی اینجوری دیگه نمیتونی چیزی اضافه کنی.
توی سایت خود ایسوس در مورد رم نوشته که برای فرکانس های بالاتر از 2133 رم به صورت O.C لود میشه و استیبل نیست و بهترین کار انتخاب رمی هست که توی سایت G.Skill در قسمت QVL عنوان مادربرد رو آورده باشه
کد:4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)/3300(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2400(O.C.)/2133(O.C.) MHz
من گشتم و دیدم این رم هست قیمت مناسبی هم داره حدود 165 تومن :
G.Skill Aegis 8GB DDR4 2400MHz CL15
دو تا از رم های فوق با قیمت 330 تومن انتخاب مناسب تر و قابل اطمینان تری هستند.
دوستان سلام
باز من اومدم
خب بلاخره سیستم ما جم شد
cpu : intel i5 6600k
ram : G.Skill Trident Z 3200 16G CL16 2x8 ddr4 3200MHz
ssd : SSD Hard Samsung 850 EVO - 120GB
mb : ASUS Z170 PRO GAMING Motherboard
با این مشخصات
حالا مونده گرافیم
که موندم
اینو بگیرم
ASUS TURBO-GTX960-OC-4GD5
یا
ASUS stirix-GTX960-OC-4GD5
با دلیل بگید کدوم بهتره
رضا جان مرسی
رم عوض شده
از سری تریتدنت گرفتم
اگه بازم مشکلی هست بکید ممنون
گرافیک بگید کدوم بگیرم
رم بنظر من با مدل زیر عوضش کنید بهتر باشه. چون cl پایین تری داره. (البته توی قسمت QVL مادربرد انتخابی موجود نبود ولی قاعدتا نباید مشکلی هم بوجود بیاید.نقل قول:
GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL14
کارت گرافیک من گیگابایت رو پیشنهاد می کنم.
GV-N960WF2OC
GV-N960G1 GAMING-4GD
اگه همچنان نظرتون روی کارت ایسوس هست ، Strix بهتره.
دلیل انتخاب گیگابایت کاملا مشخصه : فرکانس بالاتر ، مواد بهتر و باکیفیت تر ، خنک کننده ی بی همتا ، وجود پورت DVI-D ، سازنده حافظه سامسونگ است.
سلام همگی
اقا ما امروز رفتیم خریدیم قیمت شد 4.100
حالا کاری نداریم همه چی خریدیم موند گرافیک طرفی که اونجا بود گیمر بود گفت با این پول بیا به جا gtx 960 4gd5 بیا gtx 960 g1 gaming 4gd5 بگیر شما کدومو بیشتر قبول دارین
عکساشم میزارم
اون سه فنه و بزرگ تره g1 هست اون 2 فنه کوچیکه همون sitirix هست
لینک عکسا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مدل G1 گیگابایت به دلیل فن قدرتمند WINDFORCE ترجیح میدم . مخصوصا برای گیمینگ در ساعت های طولانی . البته اون کارت اسوس هم خوبه . ولی مدل G1 را ترجیح میدم . gtx 960 g1 gaming 4gd5نقل قول:
حله
داشی خودت تهرانی کجا تهران من بیام پیشه خودت خریدامو کنم؟
مخصوص واسه کیس x3 اصلا گیرم نمیاد
ادرس بده بیام اونجا