پاسخ: پیشنهاد سیستمی با قابلیت نصب سیستم عامل مک
ممنون از شما دوست عزیر
ولی من هرچی فروم ها رو میخونم سردرگم میشم.
توی هر فرومی سیستم های پیشنهادی فرق میکنه
میخواستم بدونم آیا کسی هست که خودش چنین سیستمی داشته باشه و یا تا حالا دیده باشه تا منو راهنمایی کنه.
آیا تو تهران جایی پیدا نمیشه که خودش تست شده این کارو برا آدم انجام بده خیلی اصولی؟
نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیر
ولی من هرچی فروم ها رو میخونم سردرگم میشم.
توی هر فرومی سیستم های پیشنهادی فرق میکنه
میخواستم بدونم آیا کسی هست که خودش چنین سیستمی داشته باشه و یا تا حالا دیده باشه تا منو راهنمایی کنه.
آیا تو تهران جایی پیدا نمیشه که خودش تست شده این کارو برا آدم انجام بده خیلی اصولی؟
خیر . جایی نیست . شما نسخه ای که در صفحه قبل بهتون گفتم رو نصب کنید . این نسخه کم دردسرترین هست .
شما کجاهستید من براتون نصب میکنم ;) نسخه اصل هم نصب میکنم که با ابدیت اینا اوکی باشه البته اگه موس ایناشو هم بگیرید یه سیستم عالی میشه اگه کیس اپل هم بخواین مدل شبیه به اون هست بنام podigy و برای مانیتور هم از مانیتور های جدید و قشنگ اسوس استافده کنید
نقل قول:
شما کجاهستید من براتون نصب میکنم ;) نسخه اصل هم نصب میکنم که با ابدیت اینا اوکی باشه البته اگه موس ایناشو هم بگیرید یه سیستم عالی میشه اگه کیس اپل هم بخواین مدل شبیه به اون هست بنام podigy و برای مانیتور هم از مانیتور های جدید و قشنگ اسوس استافده کنید
من در قزوین زندگی میکنم ولی میتونم بیام تهران برای خرید سیستم.
من تحقیقاتی که کردم به این سیستم رسیدم:
main:ga-z87x-ud3h
cpu:corei7 4770k
vga:asus gtx 760
ram:kingston 8gb 1866
power:crosair650w
case:green x3
نمیدونم از مارک های خوبی انتخاب کردم یا نه ولی مادربورد و سی پی یو رو نمیتونم دست بزنم ولی برای قطعات دیگه میشه از مارک های دیگه استفاده کرد
نظر شما چیه؟
من این سخت افزار ها رو در قسمت سیستم های پیشنهادی سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دیدم
میشه بپرسم در حال حاضر شما از چه سیستمی استفاده میکنید؟
میخوام تمام سخت افزار ها و تمام قابلیت های مک مثل imessage , mail هم کار کنه.
نقل قول:
من در قزوین زندگی میکنم ولی میتونم بیام تهران برای خرید سیستم.
من تحقیقاتی که کردم به این سیستم رسیدم:
main:ga-z87x-ud3h
cpu:corei7 4770k
vga:asus gtx 760
ram:kingston 8gb 1866
power:crosair650w
case:green x3
نمیدونم از مارک های خوبی انتخاب کردم یا نه ولی مادربورد و سی پی یو رو نمیتونم دست بزنم ولی برای قطعات دیگه میشه از مارک های دیگه استفاده کرد
نظر شما چیه؟
من این سخت افزار ها رو در قسمت سیستم های پیشنهادی سایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دیدم
میشه بپرسم در حال حاضر شما از چه سیستمی استفاده میکنید؟
میخوام تمام سخت افزار ها و تمام قابلیت های مک مثل imessage , mail هم کار کنه.
ssd هم فراموش نکنید . مخوصا کروشیال یا سامسونگ
نقل قول:
ssd هم فراموش نکنید . مخوصا کروشیال یا سامسونگ
مرسی
آیا امکانش هست که بعضی از این قطعات رو دست دوم پیدا کنم؟:wink:
نقل قول:
مرسی
آیا امکانش هست که بعضی از این قطعات رو دست دوم پیدا کنم؟:wink:
من دیروز چک کردم . چیپ h87 رو بیشتر پیشنهاد داده بود . باید جستجو کنی . البته قیمت کارکردش خیلی پائین تر از نو نیست .
نقل قول:
من دیروز چک کردم . چیپ h87 رو بیشتر پیشنهاد داده بود . باید جستجو کنی . البته قیمت کارکردش خیلی پائین تر از نو نیست .
من از لینک پایین پی گیر شدم که همون سیستمی رو که در بالا نوشتم جزو یکی از سیستم های پیشنهادی بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما هم یه چک بفرمایید
ولی باز یه نفری باید باشه که قبلا این کار رو روی سیستم خودش انجام داده باشه
من حدود 3 یا 4 ماه پیش اومدم مک(نسخه همین سایت بود اتفاقا که تو بعضی سایت های فارسی ترجمه شده بود) رو روی لپ تاپ hp-probook 4540s نصب کنم که برای خودم بود بعد از یک هفته تلاش به این نتیجه رسیدم که ولش کنم چون تا یه جاش مشکلش حل میشد یه جا دیگه مشکل پیدا میکرد.
در هر صورت مرسی که پیگیر هستید
نقل قول:
من از لینک پایین پی گیر شدم که همون سیستمی رو که در بالا نوشتم جزو یکی از سیستم های پیشنهادی بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما هم یه چک بفرمایید
ولی باز یه نفری باید باشه که قبلا این کار رو روی سیستم خودش انجام داده باشه
من حدود 3 یا 4 ماه پیش اومدم مک(نسخه همین سایت بود اتفاقا که تو بعضی سایت های فارسی ترجمه شده بود) رو روی لپ تاپ hp-probook 4540s نصب کنم که برای خودم بود بعد از یک هفته تلاش به این نتیجه رسیدم که ولش کنم چون تا یه جاش مشکلش حل میشد یه جا دیگه مشکل پیدا میکرد.
در هر صورت مرسی که پیگیر هستید
کم دردسرترین نسخه رو صفحه قبل معرفی کردم . اگر مادربرد به جای بایوس uefi داشته دردسرش خیلی کم میشه . مثل همین برد h87 گیگابایت . چون uefi بدون باگی هم داره .
دوست گرامی توصیه می کنم بهتون از چیپست H97 یا Z97 استفاده و خریداری کنید./
هم جدید تر هستن. هم قابل ارتقا و آینده دار.