بسیار ممنون از راهنماییتون

خدمتتون عارضم که 4790k Devils canyon به دلایل افزایش بیس فرکانسی قابل توجهی که خودتان در جریانید خیلی چشم من رو گرفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از طرفی هم بودجه خب محدوده
UD5H خیلی کامل و مناسب اما بسیار گرونه و به شخصه ترجیح میدم در این حدود قیمتی Asus Z97 Pro WiFi AC را با قیمتی نازل تر و امکانات بیشتر انتخاب کنم
بنده همچنان ASRock Z97 Extreme4 رو بسیار مناسب می دونم (وجود 8 پورت ساتا در این رنج قیمتی) اما برخلاف انتظارم انگار نیومد تو بازار ایران و Fatal1ty آوردن. اگر کسی از دوستان تو ایران دیده و سراغ داره بسیار ممنون میشم به من هم ندا بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی حالا با شرایط موجود و بحث بودجه یه فکری به ذهنم خطور کرده که اینجا میپرسم از شما اساتید:

اگر بنده یک GA-H97-D3H با قیمت نازل نزدیک 400 تومنی تهیه کنم آیا می تونم (در صورت وجود کولینگ مناسب) اکثر مواقع با استفاده از Turbo boost روی 4.4 GHz با این 4790K کار کنم؟ (هیچگونه اور به بالاتر از 4.4 نیاز ندارم)
یه ویدئو از asus دیدم که بعد اسمبل بدون هیچ کانفیگی بصورت پیش فرض 4790K را 4.4 بالا آورد. البته اون Z بوده مسلماً ولی میخوام بدونم H97 چقدر کاراست در این زمینه.
اگر اینطور بشه که با حدود 2 میلیون و صد جمع میکنم سه تیکه رو (16گیگ رم 1600)
میخوام مطمئن بشم که این ناهماهنگی بین CPU K و چیپ ست H مشکلی غیر از از بین رفتن امکان اورکلاک برام ایجاد نمیکنه

غیر از این من هرچی spec خوندم نفهمیدم مثلا همین مدل مورد اشاره از گیگابایت از چند Power phase برخورداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

تشکر فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید