پاسخ: نظرتون راجبه اين سيستم چيه؟ ( ميخوام ببندم واسه خودم)
فکر کنم تنها پیشنهاد خوبی که داده بودند بستن دو تا هارد 500 بود چون با رید کردن اونها تو سرعت PC تاثیر زیادی داره بقیه قطعات هم که همه تقریبا از بهترین ها هستند راجع به کارت گرافیک هم که بعضی دوستان نظر داده بودند نمی دونم با توجه به اینکه مانیتور خودتون رو نگفته بودین چطور میشه راهنمایی کرد چون همین کارتی که خودتون گفتین هم برای بیشتر مانیتور های موجود تو حداکثر کیفیت براتون کار می کنه مگه اینکه مانیتور بالای 24 اینچ مد نظر تون باشه اینم بگم که در خیلی از مواقع بالاترین کارت رو بستن حتما بهترین جواب رو نمیده مخصوصا حالا که به راحتی می تونین از قابلیت crossfire هم استفاده کنین در ضمن خریدن درایو blu ray هرچند که ظاهرا پولش برای شما اهمیتی نداره اما به نظر من هنوز زود قطعه ای هستش که بدن به راحتی می تونین وقتی کاربردش بیشتر و قیمتش کمتر شد تهیه کنین و اضافه کنین به سیستم ضمنا سرعت خوانش و رایت درایوی که در نظر دارین برای CD و DVD از رایتر های معمولی موجود تو بازار پایین تره .
ميتونم هم blu ray و هم ديوي دي رايتر هاي معمولي بازم ممنون
مینتون رو ASUS - Rampage II GENE بردارید تا از ویژگی cpu level upاستفاده کنید وهم اینکهCREATIVE - X-Fi رو به صورت ان برد داره.
اگه از asus rampage 2 extrem استفاده کنید که دیگه جای حرف با قی نمی مونه.