پاسخ: نظرتون در مورد این کانفیگ چی هست؟
نقل قول:
برنامه فتوشاپ اما سنگین و مجازی سازی،ٍ گیم فول اچ دی و تنظیمات متوسط و بودجه هم همه اینها رو میتونم بخرم
اصلاحات زیر را انجام بدین :
مادربرد :
ASUS TUF GAMING B550-PLUS
5.3 تومن
رم :
G.SKILL Ripjaws V 16GB 3200MHz CL16
2.45 تومن
اس اس دی :
Samsung 970 EVO Plus NVMe M2 SSD - 250GB
1.749 تومن
پاور :
GREEN GP500A-UK Plus Gaming
1.36 تومن
کارت گرافیک :
ASUS ROG-STRIX-GTX 1650-A4G-GAMING
4.95 تومن
بقیه هم همون قطعات که گفتید .
---------------------------------------------
1) لازم به اون همه هزینه برای مادربرد نیست . اگه هم در آینده قصد ندارید پردازنده تون را به سری 4000 رایزن ارتقاء بدین ، میتونین مادربرد با چیپست B450 بگیرین که حدود 1 تومن ارزونتره .
2) نمیدونم منظورتون از فتوشاپ در حد سنگین چقدر هست اما اگه فایل فتوشاپ تون در حد 1 گیگ هست ، رم 32 گیگ لازم دارین (اگه بیشتر هه که بیشتر از 32 گیگ لازم دارین) و اگه کمتره ، رم 16 گیگ ، کافی تونه . کمتر از رم 16 گیگ برای فتوشاپ پیشنهاد نمیشه مگر اینکه در سطح مبتدی تا نهایتا متوسط بخواین کار کنین که رم 8 گیگ ، کافی تونه . به هر حال ، رم 16 گیگ را پیشنهاد میدم اما با این توضیحاتی که گفته شد ، اگه دیدین رم بیشتری نیاز دارین ، حجم و همچنین قیمت را مضاعف کنید.
B550-PLUS
نقل قول:
اصلاحات زیر را انجام بدین :
مادربرد :
ASUS TUF GAMING B550-PLUS
5.3 تومن
استاد سجاد لطف می کنی لینک اصلی این مادربرد رو برام ارسال کنی چون الان هرچی جستجو می کنم نمیاره تا مشخصاتش رو ببینم ولی Prime مادربرد B550-PLUS ایسوز هستش
نقل قول:
گرافیک rx5700xt یا rx5600xt و رم 16 در آینده ارتقا میشه و به گرافیک انبورد هم فکر کردم، فرض کنیم من این سی پی یو رو گرفتم و در آینده خواستم گرافیک رو ارتقا بدم اونوقت این میشه که من یه گرافیک بدون استفاده دارم که براش هزینه کردم و میتونستم سی پی یو قویتر بدون آنبرد بگیرم که نگرفتم. سی پی یو رایزن ۳۶۰۰ تو نیو اگ تخفیف خورده که شده انقد اگه نه که ۶ تومن میشه
سلام
خوب خوبه . مادربرد قوی تر تهیه کردن اصلا مشکلی نداره جون پاور و مادربرد مهم ترین قطعات کامپیوتر هست . مادربرد خوب میتونه پتانسیل بیشتری در افزایش سایر قطعات مثل SSD و رم داشته باشه . مدار رگلاتور ولتاژ قدرتمندتر و مشکلات کمتر
نقل قول:
B550-PLUS
استاد سجاد لطف می کنی لینک اصلی این مادربرد رو برام ارسال کنی چون الان هرچی جستجو می کنم نمیاره تا مشخصاتش رو ببینم ولی Prime مادربرد B550-PLUS ایسوز هستش
استاد گلپسر ، بفرما :
PHP Code:
https://www.asus.com/Motherboards/TUF-GAMING-B550-PLUS/