پاسخ: نظرات درباره این سیستم
نقل قول:
سلام من بازم اومدم با یه مشت سوال های چرت وپرت:1. (5):این دفعه میخوام بدونم این سیستمی که میخوام بخرم چطوره؟همونطور که قبلا گفته بودم برای بازی میخوام(البته در حد معمولی فقط بازی هارو بیاره نمیخوام با نهایت کیفیت اجرا کنم)و اورکلاک هم نمیکنم.فقط یه چیزه دیگه میخوام یه مانیتور دست دوم بگیرم میشه یه مانیتوری بگید که هم با گرافیک جور باشه هم قیمتش تا 350 400 باشه و هم گیر بیاد.خیلی ببخشید که من خیلی سوال میپرسم(ماشاالله سوال نیس که انشا مینویسم!!).ممنون از پاسختون
CPU:Intel Core i3-3220
graphic card: Sapphire HD 7770
motherboard: asus P8B75-V
ram: KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) - HyperX
power: GREEN - GP600A-EU
hard disk: Seagate-SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer
اتفاقا این بهترین روش برای به نتیجه رسیدن است در بازار فعلی است
یک مشاوره ابتدائی اینجا ، تحقیق شما در بازار محلیتون ، صحبت در مورد قطعات موجود و در نهایت نتیجه کلی و خرید :wink:
8 گیگ رم برای سیستم شما زیاد است و شما برای این سیستم نیاز به رم 1600 ندارید ( 1333 هم کاملا کفایت میکند و تاثیری در کارائی سیستم ندارد )
4 گیگا بایت رم ارزان قیمت ولی با گارانتی خوب تهیه کنید ( اخیرا بر خلاف گزشته تعداد زیادی رم مشکل دار وارد بازار شده است که خوشبختانه از همون روز اول مشکلشون مشخص میشه )
پاور 600 برای این سیستم زیاد است و یک پاور ماکزیمم 480 هم کاملا کافی است
با بودجه 350-400 تومن مانیتور 20 اینچ آکبند یا 22 اینچ دست دوم به راحتی پیدا میشه
شما رمتون را 4 گیگ کنید و پاور را سبکتر به راحتی میتوانید یک مانیتور 22 اینچ آکبند تهیه کنید ( ips شرکتی حدود 600 تومان است )
نقل قول:
اتفاقا این بهترین روش برای به نتیجه رسیدن است در بازار فعلی است
یک مشاوره ابتدائی اینجا ، تحقیق شما در بازار محلیتون ، صحبت در مورد قطعات موجود و در نهایت نتیجه کلی و خرید :wink:
8 گیگ رم برای سیستم شما زیاد است و شما برای این سیستم نیاز به رم 1600 ندارید ( 1333 هم کاملا کفایت میکند و تاثیری در کارائی سیستم ندارد )
4 گیگا بایت رم ارزان قیمت ولی با گارانتی خوب تهیه کنید ( اخیرا بر خلاف گزشته تعداد زیادی رم مشکل دار وارد بازار شده است که خوشبختانه از همون روز اول مشکلشون مشخص میشه )
پاور 600 برای این سیستم زیاد است و یک پاور ماکزیمم 480 هم کاملا کافی است
با بودجه 350-400 تومن مانیتور 20 اینچ آکبند یا 22 اینچ دست دوم به راحتی پیدا میشه
شما رمتون را 4 گیگ کنید و پاور را سبکتر به راحتی میتوانید یک مانیتور 22 اینچ آکبند تهیه کنید ( ips شرکتی حدود 600 تومان است )
خیلی ممنون کارت گرافیک چطوره؟
نقل قول:
خیلی ممنون کارت گرافیک چطوره؟
من باشم یدونه 560 gtx به قیمت حدود 650 تومن بر میدارم
قدرتش حدود 50 % از 7770 بیشتره و روی مونیتور hd بهتر عمل میکنه
نقل قول:
من باشم یدونه 560 gtx به قیمت حدود 650 تومن بر میدارم قدرتش حدود 50 % از 7770 بیشتره و روی مونیتور hd بهتر عمل میکنه
خوب پس من یه دونه gtx 560 میخرم اما از کدوم مارک؟
نقل قول:
خوب پس من یه دونه gtx 560 میخرم اما از کدوم مارک؟
بگردید ببینید چی گیرتون میاد
توی پاساژ ایران 2-3 تا مغازه دیدم که پشت ویترین گذاشته بودند