پاسخ: مشاوره،برای خرید سیستم حداکثر یک میلیون
نقل قول:
باشه هر چی شما صلاح دونستید.
شنیدمP67ها مادربورد های حرفه ای هستند ولیh67اینطور نیست.h61جزو کدوم دسته هست؟
مادربردهای h61 پائین ترین رده در این خانواده هستند که امکانات محدودی دارند و برای اشخاصی مناسبه که به هیچ عنوان قصد آورکلاک یا رید هارد ندارند (اکثر این مادربردها حتی sata3 و usb3 هم ندارند )
اگر پردازنده شما از سری K باشد شما با مادبرد p67 میتونید از امکانات آورکلاک استفاده کنید
اگر قصد آورکلاک گرافیک درون پردازنده را دارید باید از h67 استفاده کنید
ولی اگر نمیخواهید کارهای بالا را انجام بدین با وضعیت قیمت فعلی مادربردها ، بنظرم بهتره پولتون رو برای خرید پردازنده و گرافیک بهتر هزینه کنید چون اکثر این مادربردها تا چندین سال بدون مشکل براتون کار خواهند کرد :wink:
از بین این کارت گرافیکها کدوم بهتره؟
Gain ward 460که خودتون معرفی کردید
,
Evga geforce gtx 550 ti
,
Elite group geforce gts 250
,
Evga geforce gtx 460 se
قیمت این صفحه نمایش چنده؟
Samsung p22700 LCD
نقل قول:
از بین این کارت گرافیکها کدوم بهتره؟
Gain ward 460که خودتون معرفی کردید
,
Evga geforce gtx 550 ti
,
Elite group geforce gts 250
,
Evga geforce gtx 460 se
اولی و آخری هم قدرتند و از دو مدل دیگه بهترن
البته مدل معمولی 460 هم این هفته به بازار اومده که حدود 250 تومن قیمت داره و قدرت بیشتری نسبت به این 4 مدل داره
قیمت 22700 هم اگر اشتباه نکنم حدود 270 تومنه
نقل قول:
البته مدل معمولی 460 هم این هفته به بازار اومده که حدود 250 تومن قیمت داره و قدرت بیشتری نسبت به این 4 مدل داره
ساخت کدوم برنده؟نام کاملش رو میگی و مشخصاتش؟
این مادربورد ازراک تو رشت پیدا میشه؟ شنیدم کم یابه و باCpuهای اینتل سازگاری کامل نداره.
Intel db65al
بهتر نیست؟ فقط ده بیست تومن گرون تره
نقل قول:
ساخت کدوم برنده؟نام کاملش رو میگی و مشخصاتش؟
این مادربورد ازراک تو رشت پیدا میشه؟ شنیدم کم یابه و باCpuهای اینتل سازگاری کامل نداره.
Intel db65al
بهتر نیست؟ فقط ده بیست تومن گرون تره
از برند evga حدود 250 قیمت داره ، این کارتها معمولا مدل FPB هستند و مهم اینه که se نباشند چون مدلهای دیگه تقریبا سخت افزار یکسان دارند
گمان نمیکنم مادربرد ازراک را در رشت پیدا کنید ولی اینکه با cpu اینتل سازگاری نداره یک جوکه
در مورد مادربردهای اینتل متاسفانه تجربه ای ندارم ولی نباید مادربرد بدی باشه بخصوص اینکه یک sata3 هم داره
البته این مادربردها باید قیمتی زیر 100 تومن داشته باشند ولی به دلیل جدید بودن ، هنوز به قیمت واقعی خودشون نرسیدن ، به همین دلیل پیشنهاد کردم فعلا هزینه زیادی روی مادربرد مصرف نکنید که در آینده بتونید به راحتی تعویض کنید
این سیستم رو تو رشت از ۳جا پرسیدم:
1):1,930,000
2):1,760,000
3):1,650,000
ولی تو سایت رایان سبا شد حدود1,150,000.چیکار کنم؟تو سایت رایان سبا سفارش بدم؟ اصلا تا رشت میارن؟!
خودتون بیاید تهران خرید کنید خیلی بصرفه هستش حتی از سایت رایان سبا هم ارزونتر در میاد نزدیک 1 تومان میشه
واقعا؟؟؟
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.
دوست من گرافیک 460GTX مدل fpb که قابلیت بهتری در اورکلاک به شما میده با بررسی های که در سایت های خارجی داشتم به این نتیجه رسیدم که قابلیت مقابله با کارتهای همچون 470 داراست و قابلیت اورکلاک خوبی هم داره من که دارم با این کارت پرواز میکنم البته مادربردم رو زدم داغون کردم پین هاشو خرد کردم اما خودم درستش کردم بازهم خیلی عالی داره جواب میده روی مادربرد D975 XBX2 من که پشتیبانی از رم دی دی ار 3 نداره و جی دی دی ار 3 هم هست و پی سی آی 2 هم نیست کلا قدیمی شده اما قدیم ها خری برای خودش بود.در کل اقا نیما یکی از با سابقه ترین و حرفه ای ترین فروشندها هستند . من گرافیک بالا را به قیمت 235 تومن تو بازار ایران تهیه کردم که باخرید 2 عدد 460 به من 10 تومن هم تخفیف دادند. اما بازار را زیر و رو کردم تا پیدا کردم. چیزی هم که جالب بود خود فروشنده نمی دونست fpb به چه معنی است.