پاسخ: مشاوره ی خرید سیستم(کیس) برای برنامه نویسی
نقل قول:
بله حق با شماست! من اشتباه کردم...
راستی، من میخوام طوری بچینم که قید 4770 رو نزنم! حتی اگه بشه، فعلا ی هارد دسته دوم 160 تهیه میکنم به جای 1 ترا 190 تومن پول بدم! و رم ها رو هم فعلا 4 گیگ تهیه کنم!
ومهمتر از همه! مگه این کانفیگ خودش گرافک آنبرد نداره!!!؟؟ پس اون 100 تومن هزینه الکی گرافیک هم حذف میشه دیگه! میشه :
cpu Intel Core i7-4770K 980t
main GIGABYTE GA-h87-HD3 400t
ram 4 gb axtorm bus 1600 130
power green 600hp 260t
ssd ADATA Premier Pro SP600 250t
hdd Seagate stock ~60t
جمعش هم میشه : 2 و 80...
ای بابا! :( هرچی بالا پایین میکنم زیر 2 تومن بشه 4770 بگیرم، نمیشه که نمیشه!
قیمت 4770k حدود 1080 است و با 980 تومن میتونید 4770 معمولی بگیرید
پاور 600 برای این سیستم زیاد است . یدونه 330 گرین بگیرید به قیمت حدود 110 تومان
ssd sp600 اگر 64 گیگ باشد قیمتی حدود 200 و اگر 128 باشد قیمتی بالاتر از 300 تومان دارد که هر دوی آنها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
به جای پردازنده 4670 همون 4770 رو بگیرید .مشکلی نیست.گرافیک هم خرید GV-R724OC-2GI با قیمت حدود 280 رو بهت پیشنهاد میکنم .
گرافیک که گفتم، همون آنبردش کفایته. من فک کردم باید کارت مجزا بخرم وگرنه فعلا هیچ نیازی نیست.
خیلی ممنونم از دوستان بابت راهنمایی. ظاهرا باید یک کم دیگه صبر کنم بودجه رو ببرم بالا، وگرنه هیچ رقمه نمیشه سیستم 2 میلیون تومنی رو با 4770 ببندم! :(
واقعا متشکر از عزیزانی که وقت میذارن و کمک میکنن به کسایی که خیلی اطلاع قیمتی و فنی ندارن. :11()::11(): :11()::11()::11():
با بودجه ای که دارید نمی تونید هم 4770 تهیه کنید هم SSD . چیزی که شما مد نظرتون هست بخواین درست و حسابی ببندید فکرحدود 3 تومن باشید .
هارد دست دوم هم توصیه نمیشه . حجم رم هم براتون خیلی مهمه ! 4 گیگ گرفتن رو به کلی فراموش کنید .
پیشنهاد من در حال حاضر با بودجه فعلی حذف SSD و تقویت بقیه قطعات هست و بعداً SSD اضافه بشه .
یه سؤال ! سیستمتون قراره مدت طولانی 24 ساعت روشن باشه ؟!
پیشنهاد پاور 330 گرین که نه پین تغذیه گرافیک برای اضافه کردن گرافیک در آینده داره در صورت نیاز و استاندارد 80 پلاس برنز هم نداره (استانداردش 80 پلاس معمولی هست ) ظلم به بدترین وجه ممکن در حق این سیستم هست .
نقل قول:
با بودجه ای که دارید نمی تونید هم 4770 تهیه کنید هم SSD . چیزی که شما مد نظرتون هست بخواین درست و حسابی ببندید فکرحدود 3 تومن باشید .
هارد دست دوم هم توصیه نمیشه . حجم رم هم براتون خیلی مهمه ! 4 گیگ گرفتن رو به کلی فراموش کنید .
پیشنهاد من در حال حاضر با بودجه فعلی حذف SSD و تقویت بقیه قطعات هست و بعداً SSD اضافه بشه .
یه سؤال ! سیستمتون قراره مدت طولانی 24 ساعت روشن باشه ؟!
پیشنهاد پاور 330 گرین که نه پین تغذیه گرافیک برای اضافه کردن گرافیک در آینده داره در صورت نیاز و استاندارد 80 پلاس برنز هم نداره (استانداردش 80 پلاس معمولی هست ) ظلم به بدترین وجه ممکن در حق این سیستم هست .
آره 330 که خیلی کمه خداییش! دیگه فک نکنم زیر 430 گرین، معقول باشه! حتی همین 380 که الان دارم هم بنظرم جوابگو نباشه.
آره سیستمم معمولا 80% شبانه روز روشنه!
راستی 4 گیگ رم واسه چی میگین پایینه!؟؟؟ من خیلی نمیخوام همزمان چند تا برنامه سنگین اجرا کنم! بیشتر کارم با phpStorm و اکلیپس و امولیتور اندروید هستش و درکنارش ++n و مرورگر و ایناس. معمولا همزمان باهم کار نمیکنم. به فتوشاپ وفک و فامیلش هم نه علاقه دارم نه سروکارم باهاشونه! :) بازی هم اصصصصلا... هارد هم فقط میخوام ی چیزی باشه کنار اس اس دی! وگرنه سیستم فعلیم رو نمیخوام بفروشمش. این 500 تا داره و فعلا کفاف میده. از اون 64 تا، 20 تاش رو ویندوز و متعلقاتش میگیره، 20 گیگ هم نرم افزارای دم دستمه، فوق فوقش 5 6 گیگ هم سیستم عامل واسه کار اشغال کنه، باز اونقدر خالی داره که راندمانش پایین نیاد!
الان شما بگو میشه 4770 و رم 4 و هارد دسته دوم و SSD64 و پاور430 گرین یا 530 دیگه نهایتش بگیرم؟
با مادربرد تا 2 و 200 هم راه داره. میتونم همچی سیستمی تهیه کنم!؟ مادربرد رو مشکل دارم تو انتخابش :(
نقل قول:
آره 330 که خیلی کمه خداییش! دیگه فک نکنم زیر 430 گرین، معقول باشه! حتی همین 380 که الان دارم هم بنظرم جوابگو نباشه.
آره سیستمم معمولا 80% شبانه روز روشنه!
راستی 4 گیگ رم واسه چی میگین پایینه!؟؟؟ من خیلی نمیخوام همزمان چند تا برنامه سنگین اجرا کنم! بیشتر کارم با phpStorm و اکلیپس و امولیتور اندروید هستش و درکنارش ++n و مرورگر و ایناس. معمولا همزمان باهم کار نمیکنم. به فتوشاپ وفک و فامیلش هم نه علاقه دارم نه سروکارم باهاشونه! (
حجم رم در اختیار سیستم عامل + حجم رم اشتراکی در اختیار گرافیک مجتمع ، دیگه چقدر حجم آزاد براتون میمونه واسه نرم افزارهای کاریتون ؟! حجم خیلی کمی آزاد میمونه از طرفی وقتی حجم کم بیاد سیستم میره سراغ pagefile هارد تا کمبودشو یه جوری جبران کنه و اینجاست که دچار محدودیت و کندی سیستم میشید ! چون سرعت دسترسی به رم خیلی بیشتر از هارده و به قول معروف رم میز کار سی پی یو هست و سی پی یو اول میره سراغ رم چون با سرعت خیلی بیشتری میتونه باهاش در ارتباط باشه ! خلاصه از ما گفتن ! 8 گیگ براتون اجباریه و کف حساب میشه ! حالا دیگه تصمیم با خودتونه !
دوست گرامی، با توجه به مواردی که فرمودین، حداقل انتخاب هایی که می تونید داشته باشید به گونه ای که آینده نگر باشه، میشه یه همچین قطعاتی که حدود 2/5 براتون در میاد:
MB: LGA 1150: Asus H87-Plus -
CPU: LGA 1150: Intel Core i5-4670 -
RAM: Corsair Vengeance 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL9 -
HDD: Seagate Barracuda 64MB SATA 6.0Gb/s 7200RPM 1TB -
SSD: A-Data XPG SX900 SATA6.0Gb/s 64GB -
ODD: DVD Writer: Asus 24X DRW-24D3ST -
*PSU: Enermax Triathlor ECO 650W | *80Plus Bronze -
Case: Enermax Clipeus -
دوست خوبم حتی 4440 corei5 به همراه h87 گیگابایت تمام خواسته های یک برنامه نویس و حتی بیشتر از اون هم جواب میدهد . باز میل خودتون هست .
نقل قول:
دوست خوبم حتی 4440 corei5 به همراه h87 گیگابایت تمام خواسته های یک برنامه نویس و حتی بیشتر از اون هم جواب میدهد . باز میل خودتون هست .
بله میدونم چی میگید. اما بیشتر دلیل من واسه 4770 اینه که دیگه تا 5 6 سال دیگه نیازی به ارتقای سی پی یو بهیچوجه نداشته باشم!
ضمن اینکه من فعلا تا چندماه دیگه برنامه نویسی میکنم فقط، اما چندوقته دیگه احتمال زیاد دنبال مجازی سازی هم بطور حرفه ای خواهم رفت. روی هارد ، میتونم بعدا هم بگیرم! اما سی پی یو رو نمیخوام قطعه ای بگیرم که بعدا واسه تعویضش کلی هزینه کنم. دلیلم اینه... وگرنه بقول شما همون 4440 هم جوابگو هست...
بهرحال خخخیلی خیلی متشکرم از دوستان که کمک کردند :11():
به این نتیجه رسیدم که فعلا یک ماه دیگه دندون رو جیگر بذارم و با همین دوگیگ باس 800 و سی پی یو C2Duo4600 خودم بسازم... تابعد خدا کریمه... :)
نقل قول:
بله میدونم چی میگید. اما بیشتر دلیل من واسه 4770 اینه که دیگه تا 5 6 سال دیگه نیازی به ارتقای سی پی یو بهیچوجه نداشته باشم!
ضمن اینکه من فعلا تا چندماه دیگه برنامه نویسی میکنم فقط، اما چندوقته دیگه احتمال زیاد دنبال مجازی سازی هم بطور حرفه ای خواهم رفت. روی هارد ، میتونم بعدا هم بگیرم! اما سی پی یو رو نمیخوام قطعه ای بگیرم که بعدا واسه تعویضش کلی هزینه کنم. دلیلم اینه... وگرنه بقول شما همون 4440 هم جوابگو هست...
بهرحال خخخیلی خیلی متشکرم از دوستان که کمک کردند :11():
به این نتیجه رسیدم که فعلا یک ماه دیگه دندون رو جیگر بذارم و با همین دوگیگ باس 800 و سی پی یو C2Duo4600 خودم بسازم... تابعد خدا کریمه... :)
تا 5-6 سال دیگه که کل دنیای سخت افزار متحول میشه ! یعنی تا 5-6 سال دیگه نمیخواین ارتقاء بدید ؟!! :1. (2):
در این صورت باید یه سیستم بهتر ببندید که یه سال دیگه مجبور به ارتقاء نکنه شما رو ! 5-6 سال دیگه بماند !
پیشنهادم بر خرید یه مادربرد Z87 هست یا یه Z97 نه خیلی گرون ! تا یک ماه دیگه Z97 ها قیمت هاشون مشخص میشه و به تدریج میان !
چون قراره سیستم مدت طولانی روشن باشه و پردازش سنگین کنه !
4670 هم که تو پست دوم اشاره کردم با مادربرد گیگابایت میتونه نیاز شما رو بر آورده کنه . شما 8 گیگ رم باس 1600 هم بگیری . کاملا میتونی از سیستمت بهره کامل ببری . به نظر من 4770 برای شما فقط اتلاف هزینه هست که میتونه صرف قطعات دیگه مثل ssd یا گرافیک بشه
این لینک رو ببینید شاید بیشتر کمک کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک بررسی مادربرد Gigabyte GA-H87-HD3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]