آره 330 که خیلی کمه خداییش! دیگه فک نکنم زیر 430 گرین، معقول باشه! حتی همین 380 که الان دارم هم بنظرم جوابگو نباشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره سیستمم معمولا 80% شبانه روز روشنه!
راستی 4 گیگ رم واسه چی میگین پایینه!؟؟؟ من خیلی نمیخوام همزمان چند تا برنامه سنگین اجرا کنم! بیشتر کارم با phpStorm و اکلیپس و امولیتور اندروید هستش و درکنارش ++n و مرورگر و ایناس. معمولا همزمان باهم کار نمیکنم. به فتوشاپ وفک و فامیلش هم نه علاقه دارم نه سروکارم باهاشونه! :) بازی هم اصصصصلا... هارد هم فقط میخوام ی چیزی باشه کنار اس اس دی! وگرنه سیستم فعلیم رو نمیخوام بفروشمش. این 500 تا داره و فعلا کفاف میده. از اون 64 تا، 20 تاش رو ویندوز و متعلقاتش میگیره، 20 گیگ هم نرم افزارای دم دستمه، فوق فوقش 5 6 گیگ هم سیستم عامل واسه کار اشغال کنه، باز اونقدر خالی داره که راندمانش پایین نیاد!
الان شما بگو میشه 4770 و رم 4 و هارد دسته دوم و SSD64 و پاور430 گرین یا 530 دیگه نهایتش بگیرم؟
با مادربرد تا 2 و 200 هم راه داره. میتونم همچی سیستمی تهیه کنم!؟ مادربرد رو مشکل دارم تو انتخابش :(

Bookmarks