با بودجه ای که دارید نمی تونید هم 4770 تهیه کنید هم SSD . چیزی که شما مد نظرتون هست بخواین درست و حسابی ببندید فکرحدود 3 تومن باشید .
هارد دست دوم هم توصیه نمیشه . حجم رم هم براتون خیلی مهمه ! 4 گیگ گرفتن رو به کلی فراموش کنید .
پیشنهاد من در حال حاضر با بودجه فعلی حذف SSD و تقویت بقیه قطعات هست و بعداً SSD اضافه بشه .
یه سؤال ! سیستمتون قراره مدت طولانی 24 ساعت روشن باشه ؟!
پیشنهاد پاور 330 گرین که نه پین تغذیه گرافیک برای اضافه کردن گرافیک در آینده داره در صورت نیاز و استاندارد 80 پلاس برنز هم نداره (استانداردش 80 پلاس معمولی هست ) ظلم به بدترین وجه ممکن در حق این سیستم هست .
آره 330 که خیلی کمه خداییش! دیگه فک نکنم زیر 430 گرین، معقول باشه! حتی همین 380 که الان دارم هم بنظرم جوابگو نباشه.

آره سیستمم معمولا 80% شبانه روز روشنه!

راستی 4 گیگ رم واسه چی میگین پایینه!؟؟؟ من خیلی نمیخوام همزمان چند تا برنامه سنگین اجرا کنم! بیشتر کارم با phpStorm و اکلیپس و امولیتور اندروید هستش و درکنارش ++n و مرورگر و ایناس. معمولا همزمان باهم کار نمیکنم. به فتوشاپ وفک و فامیلش هم نه علاقه دارم نه سروکارم باهاشونه! :) بازی هم اصصصصلا... هارد هم فقط میخوام ی چیزی باشه کنار اس اس دی! وگرنه سیستم فعلیم رو نمیخوام بفروشمش. این 500 تا داره و فعلا کفاف میده. از اون 64 تا، 20 تاش رو ویندوز و متعلقاتش میگیره، 20 گیگ هم نرم افزارای دم دستمه، فوق فوقش 5 6 گیگ هم سیستم عامل واسه کار اشغال کنه، باز اونقدر خالی داره که راندمانش پایین نیاد!

الان شما بگو میشه 4770 و رم 4 و هارد دسته دوم و SSD64 و پاور430 گرین یا 530 دیگه نهایتش بگیرم؟
با مادربرد تا 2 و 200 هم راه داره. میتونم همچی سیستمی تهیه کنم!؟ مادربرد رو مشکل دارم تو انتخابش :(