با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم نظرتون رو در مورد این کارت گرافیک بدونم و در ضمن قیمت این کارت الان چنده ؟ ممنون
MSI - N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC
Printable View
با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم نظرتون رو در مورد این کارت گرافیک بدونم و در ضمن قیمت این کارت الان چنده ؟ ممنون
MSI - N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC
این کارتهای گرافیک چه فرقی با هم دارند و کدومشون بهتر از بقیه می باشد .
بابت سوالهای زیادی که از شما دوستان می پرسم ، واقعا عذر میخوام . من فقط برای اینکه بتوانم یک کارت گرافیک خوب انتخاب کنم و همینطور اطلاعاتم رو در این مورد افزایش بدم از شما دوستان این سوالها را می پرسم .
ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز :11()::11():
EVGA GeForce GTX 560 Ti
EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked
Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5
Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB " Phantom
Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB " Golden Sample
دوست عزیز ، ما در هر حال حاضر 2 کمپانی معروف سازنده کارت های گرافیکی داریم : nVidia و AMDنقل قول:
این 2 کمپانی در اصل تراشه های گرافیکی (GPU) رو طراحی کرده و سپس در کارخانه هایی از جمله TSMC این تراشه ها را در تعداد انبوه می سازند.
ویژگی های اصلی یک کارت هم بسته به مشخصات تراشه به کار رفته در آن می باشد که از جمله این ویژگی ها می توان به تعداد هسته های جریانی
(Stream Processor) ، تعداد واحدهای Texture ، تعداد لوله های سایه زنی ، ساختار مموری کنترلر و .... اشاره کرد.
در ادامه کمپانی سازنده گرافیک یک نمونه مدل مرجع و استاندارد رو هم برای عرضه به کاربران تولید می کنند که شامل طراحی برد ، سیستم خنک کنندگی و... می باشد.
حال شرکت هایی دیگری مثل EVGA ، Sapphire ، Gigabyte و .... اقدام به انجام تغییراتی در قسمت هایی از کارت نسبت به مدل مرجع می نمایند. توجه داشته باشید که این شرکت ها به هیچ
وجه قادر به دستکاری ساختار و ویژگی های تراشه (که در بالا ذکر شد ) نیستند و تنها قادر به طراحی مجدد برد ، افزایش جزئی فرکانس GPU و Memory ، طراحی سیستم خنک کنندگی بهتر و
در بعضی موارد افزایش میزان حافظه گرافیکی که همگی در نهایت قیمت تمام شده کارت را نیز افزایش می دهند.
این موارد به طور عموم تاثیر زیادی در کارایی ( Performance ) یک کارت نخواهد داشت و بیشتر جنبه های فرعی تر مانند امکان اورکلاک بیشتر و دمای کمتر کارت را محقق می سازند.
تمام کارت هایی که مثال زدید در اصل از مدل مرجع nVidia GeForce 560Ti طراحی شده اند پس از نظر کارایی تفاوتی زیادی نخواهند داشت و تنها در طراحی کارت و فرکانس کاری هسته و حافظه تفاوت خواهند داشت.
به شخصه انتخاب کارت های نزدیک تر به مدل مرجع را ترجیح می دهم چون هم قیمت کمتری دارند و هم از نطر کارایی تفاوت زیادی با مدل های دیگر ندارند.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
ببخشید دوستان الان قیمت این قطعات در تهران چنده ، چون می خوام بدونم چقدر با اینجا فرق میکنه . ممنون
Motherboard : ASUS - P8Z68-V
CPU : Intel® Core™ i5-2500K
Graphics
MSI
N560GTX-Ti Hawk
N560GTX-Ti Twin Frozr II
N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC
N560GTX-Ti Twin Frozr II Golden Edition
Ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB
Power Supply : GREEN - GP785B
GREEN - GP885B
Case : GREEN – Falcon
با سلام خدمت همه دوستان
بالاخره تصمیم نهایی خودم رو گرفتم و قطعات زیر رو انتخاب کردم ، فقط قیمت این قطعات الان در تهران چنده ، چون میخوام بدونم چقدر با اینجا فرق میکنه و یک سوال در مورد مادربورد اینکه آیا توی این رنج قیمت مادربورد از مارکهای دیگه ای هست که بهتر از این باشه یا نه ، چون من مادربوردی می خوام که بعد چند سال اگر خواستم دوباره سیستم رو ارتقا بدم مجبور نباشم مادربورد رو عوض کنم . راستی یک دی وی دی رایتر خوب که از هر نظر عالی باشد ( قدرت ، کیفیت و ... ) هم برام معرفی کنید . ممنون :11():
Motherboard : ASUS - P8Z68-V
CPU : Intel® Core™ i5-2500K
Graphics
MSI
N560GTX-Ti Hawk
N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC
Ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB
Power Supply
GREEN - GP785B
GREEN - GP885B
Case : GREEN – Falcon
سلامنقل قول:
لطفا دوستان کمک کنند ، چون هفته بعد میخوام این سیستم رو بخرم .... ممنون میشم اگه زود جواب بدید .
سلامنقل قول:
دوست عزیز ؛ چون قیمت دقیق همه قطعات رو نداشتم به این تاپیک پاسخ ندادم ، اما با توجه به پ.خ که داشتین ، قیمت تقریبی قطعاتی رو که دارم رو براتون لیست می کنم :
Asus z68 v~270-75
Intel2500k~280-90 افزایش و نوسان داشته
Ram = orsair 1600 2*2 cl8~85
power Gp885b~170 احتمالاً افزایش قیمت داشته باشه
case Falcon ~105-110
گرافیک هم اطلاعی ندارم.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ( mehrdad_ab )نقل قول:
ببخشید که تند تند بهتون زحمت میدم ، اگر در مورد سوالهایی که پرسیدم اطلاع دارید ، ممنون میشم جواب بدید . ( بخصوص در مورد دی وی دی رایتر )
خواهش می کنمنقل قول:
در مورد مادربرد انتخاب خوبی دارین .
در مورد ارتقاء هم باید درنظر بگیریم که چی رو میخوایم ارتقاء بدیم .
اگر pciEX 3.0 مدنظر داشته باشین میتونید از این مادربرد استفاده کنید Asrock z68 pro Gen3 که لازمه ی اونهم استفاده از پردازنده های Ivy bridge هستش . هر چند این پردازنده ها در گرافیک مجتمع خودشون رو بهتر نشون دادند و ارتقاء از پل شنی به پل پیچکی زیاد جالب به نظر نمیرسه .
در هر دو مادربرد قابلیت های مهمی رو مثل SSD caching ، ارتقاء رم و رید صفر رو دارین .
در مورد رایتر ، الان همگی ساخت چین هستند و کیفیت مطلوبی رو ندارن اما بهتر از همه Plextor هست که میتونید خرید کنید . ولی روی هم رفته برای هر رایتری طول عمر یک تا یک و نیم سال تخمین میزنم .
با سلام خدمت همه دوستان عزیز :11():
حدودا 10 روز پیش من قطعات انتخابی خودم رو خریدم ، از تک تک دوستانی که به بنده در خرید این قطعات کمک کردن ، کمال تشکر رو دارم .
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید . :give_rose:
Motherboard : ASUS - P8Z68-VCPU : Intel® Core™ i5-2500K
Graphics : ASUS - ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
Ram : 4GB Crucial Ballistix Sport DDR3 PC3-12800
Hard : MAXTOR STM3320820AS
DVD RW : Plextor PX-L890SA
Power Supply : GREEN - GP885BCase : GREEN – Falcon