پاسخ: مشاوره نهایی برای خرید این سیستم
شما هر ویندوزی رو با کارت های خیلی ضعیف تر از اینها هم می تونید داشته باشید ویندوز ویستا که به نظر من بی خود بود ویندوز 7 هم مشکل خاصی نداره شما می تونید خیلی راحت روی کامپیوتر 2 تا ویندوز نصب کنید یکی ویندوز 7 و یکی XP هر وقت خواستید با هر کدوم که دوست داشتید سیستم رو بوت کنید و وارد اون ویندوز بشید
پست حذف کردم چون جواب این پست تو پستهای قبلی بود ولی ظاهرا چون هم زمان بوده من ندیدم
نقل قول:
اینطور که من شنیدم وین 7 اشکالاتی داره و همه برنامه ها رو ساپورت نمیکنه ، یعنی فعلا ساپورت نمیکنه !
نمیشه با این 2 گرافیک ویستا رو داشته باشم ؟
نه به دلیل روش برخورد ویستا با درایورها به شما اجازه استفاده از دو کارت گرافیکی از دو شرکت مختلف داده نمیشه (البته اینجا منظور شرکت تولید کننده کارت نیست بلکه شرکت تولید کننده تراشه گرافیکی میباشد)
نقل قول:
من متوجه منظور شما نمی شم یعنی شما می گید این دو تا کارت در حالتی مثل کراسفایر یا SLI در کنار هم کار می کنند اگر این طور می شه یه لینک بدید که هر دو اینها روی یه مادر برد نصب شده باشند در کنار هم بازی رو اجرا کنند تو یکی از سایت های خارجی هم خودنم که ظاهرا میشه بار پردازش PhysX رو به دوش cpu انداخت البته دقیق ترجمه نکردم برای خودم از روی یک نگاه اولیه می گم کلا همانطور که قبلا هم گفتم خودم تا حالا با PhysX سر و کله نزدم
اگر هم اینطور نیست که خوب من توی پست های بالا لینک دادم برای بنچمارک که مربوط به کارت 275 بود که خیلی قوی تر و با فعال کردن physX فریم خیلی کمتری می داد من بنچ مارک هایی دیدم که کارت 240 رو با 275 بستن اما این که کارتی از انودیا در کنار کارتی از ATI کار کنه ندیدم
ویرایش دوباره
من الان خودم توی نت سرچ کردم توی فروم سایت AMD سیستم هایی که مشابه بسته شده بودند دیدم ولی توی سایت های فارسی چیزی ندیدم اگر یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون می شم
دوست عزیز توجه کنید این کارتها نه بصورت Crossfire عمل میکنند نه بصورت SLI بلکه دو کارت مجزا هستند و در این حالت که سیستم دوست ما قرار دارد کارت GT240 از NVIDIA به هیچ وجه در پردازش تصویر دخالتی انجام نمیدهد و تمام پردازش گرافیک بر عهده کارت ATI HD5850 میباشد. اما زمانی که نرم افزاری که از PhysX پشتیبانی میکند اجرا شود در صورتی که شما PhysX را فعال کنید این نرم افزار دیگر پردازش PhysX را به CPU نمیفرستد بلکه آنرا به کارت گرافیکی GT240 میسپارد .
توجه کنید که PhysX توانایی اجرا برروی CPU را دارد اما با سرعت خیلی کم لذا حتی قویترین کارت ATI که HD5970 میباشد و در حالت معمولی هیچ مشکلی برای اجرای بازی را ندارد وقتی PhysX فعال شود باید منتظر بماند تا CPU محاسبات مربوط به PhysX را انجام دهد تا بتواند بر اساس آنها به ایجاد تصویر بپردازد و این دلیل آن میباشد که در کارتهای ATI با فعال شدن PhysX سرعت کاهش پیدا کرده و بدون توجه به نوع کارت به 10-15 فریم بر ثانیه میرسد که در اصل سرعت پردازش محاسبات PhysX توسط پردازنده است. حال اگر ما یک کارت گرافیک NVIDIA هم در سیستم داشته باشیم این محاسبات با سرعت خیلی بیشتر توسط CUDA Core های این کارت انجام شده لذا در فعال شدن PhysX دیگر CPU بصورت گلوگاه برای کارت گرافیکی در نمی آید و سیستم با سرعت واقعی خود به پردازش تصویر میپردازد .
بطور خلاصه شما در این پیکر بندی سیستم به کارت گرافیک ضعیفتر NVIDIA به هیچ وجه به عنوان یک کارت گرافیک نگاه نکنید بلکه آنرا به عنوان یک پردازنده کمکی در نظر بگیرید که تنها پردازشهای CUDA را انجام میدهد (توجه کنید که PhysX خود گسترشی از CUDA است)
اما حالا چرا شما به هکی که من در صفحات قبل پست کردم برای استفاده از این سیستم نیاز دارید به دلیل آن است که NVIDIA از درایور 186 به بعد در صورتیکه تشخیص بدهد کارت گرافیکی از ATI در سیستم وجود دارد پشتیبانی از PhysX را غیر فعال میکند (روش مبارزه NVIDIA با ATI :1. (28): ) حال اون هک باعث میشه که درایور NVIDIA متوجه حظور کارت گرافیکی ATI نشه و فکر کنه کارت گرافیکی دیگه هم از NVIDIA هستش یعنی دقیقا چیزی شبیه به انچه هکر های محترم برای فعال سازی ویندوز 7 و Vista انجام دادن. ودر نتیجه شما بتوانید PhysX را با درایور NVIDIA فعال کنید.
اما دلیل افت سرعت پردازش گرافیک وقتی تنها از یک کارت استفاده شود و PhysX فعال گردد به میزان 10-15 درصد در کارتهای NVIDIA این است که بخشی از قدرت پردازش این کارتها باید صرف محاسبات PhysX گردد زیرا این کارتها دارای بخش جداگانه برای انجام ایم محاسبات نیستند وتمام محاسبات را توسط CUDA Core ها یا همانچه که در کارتهای ATI ُبه نام Shader Processors شناخته میشود انجام میدهند . حال اگر شما در همان کارت GTX275 هم یک کارت دیگر مانند GT240 ویا 9800GTX برای پردازش PhysX در کنارش قرار دهید دیگر ان افت تصویر را مشاهده نمیکنید.
جالبه ! این روش امتحان شده است ؟
با ویندوز 7 مشکلی پیدا نکنم ؟! الان بهترین ویندوز 7 هستش ؟
امتحان که شده نا حالا هم که درایور 196.21 از NVIDIA هستش مشکلی نداشته.
مطمین باش ویندوز 7 از ویستا بهتر هستش . هم سریعتر هم منابع کمتری از سیستم را مصرف میکنه.
اینتل بهتر از amd نیست ؟ اینجا همه میگن اینتل !!
amd phenom ii x4 945----------------------- 155,000
m3a785gxh/128 ~~~~~102 000
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) ~~~~~~140 000
Geforce GT240~~~~~~~~~100 00
XFX - ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5 ~~~~~310 000
GREEN - GP685B ~~~~~~105 000
Western Digital 500GB ~~~~68 000
Logitech Cordless Desktop EX100~~~~~50 000
Speaker MicroLab M560~~~~~24 000
LG W2261VP~~~~~~~200 000
GREEN - Magnum 2~~~~~~42 000
پس شد همین سیستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان به نظرت مادر بردم خوبه ؟ بهتر نیست M4 بگیرم ؟
سی پی یو هم اینتل بشه بهتر نیست ؟
اینکه اینتل بهتر هست یا AMD یک مقدار بسته به هزینه ای که میخواهید کنید داره با حدود 150 تومان بیشتر میتونید یک Core I5 ببندید که از این بهتر هستش.
در ضمن منظور شما از M4 چه مادربردی هستش ؟
تو این محدوده قیمت چیزی بهتر از این سی پی یو نیست ؟
رفتم مقازه واسه قیمت گرفتن ، مادربورد رو که دید گفت قدیمیه ، من m4 رو دارم ، فکر کنم منظرش یه مدل بالاتر بود