سلام .نقل قول:
بابا اون که شوخی بود !
ولی کلا ً سیستمی که برای بازی جمع بشه توی کارای دیگه هم کم نمیاره .
:yes:
Printable View
سلام .نقل قول:
بابا اون که شوخی بود !
ولی کلا ً سیستمی که برای بازی جمع بشه توی کارای دیگه هم کم نمیاره .
:yes:
نقل قول:
خوب 50-60 تومن بالا پایین مشکلی نیست ولی برندها همونی باشه که گفتم .
سی پی یو amd
گرافیک ati
رم ddr2
مادربرد گیگا
مانیتور الجی
راستی ... دوستانی که سی پی ی و معرفی می کنند قدرت پردازشش رو هم بذارن .:1. (26):
من اولین باره که می خوام سیستم بر پایه ی amd جمع کنم به همین خاطر زیاد از مدلهاش سر در نمیارم دوستان اگر کسی هست که تجربه ی زیادی با amd داشته باشه چند تا از مدلهاش رو برام خلاصه نویسی کنه ممنون میشم .:1. (29):
شما به سايت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سر بزنيد و تقريبا تمام پردازنده هاي AMD موجود در بازر ايران رو ببينيد(اگر روشون کليک کنيد مشخصاتشون رو هم مي بينيد).
اين از اين.
منظورتون از قدرت پردازششو هم بزارن چيه؟ يعني با پردازنده هاي ديگه مقايسه بشه؟ مقايسه با همون سري AMD يا با Intel معادل؟
لطفا سوالاتتون رو باز تر مطرح کنيد تا بتونيم بهتر راهنمائيتون کنيم. با تشکر. :11():
آره دیگه ...نقل قول:
به طور کلی . البته من بیشتر می خواستم با همون برند amd و قیمتهای مختلف مدلهای مختلفش بررسی کنم .
به سايت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بريد و قسمت Bench رو انتخاب کنيد. تمام پردازنده ها ليست شدند و امکان مقايسه هر دوتا با هم بصورت کامل و نسبتا دقيق در اختيارتونه.
سوالي بود در خدمتم.
:11():
سلامنقل قول:
الان مین گیگا برای amd و ddr2 ساپورت ۲ مدل تو بازار هست ، سری اول با چیپ nforce 520 حدود ۷۲ قیمت داره که مادربرد میزونی نیست و توصیه نمیکنم
روی چیپ amd 770 هم قیمتش حدود 96 تومنه که با سری ddr3 حدود 15 تومن اختلاف داره و ارزش خرید به نظرم نداره ، همون GA-MA770T-UD3P که دوستان هم معرفی کردن مین خوبیه
GA-MA770T-UD3P ~110
athlon ii x2 240 ~60
ddr3 1333 2 gig ~50
ati 4670 1gig ddr3 ~80
segate 7200.12 ~50
ODD ~30
thermaltalk 350 / green 380 ~32
case ~20
key+mouse ~20
lg 1642 ~125
به نظر من از اين به بعد بهتره همه دوستان به جاي AMD Athlon X2-240e که قيمتش حدود 61000 تومانه پردازنده Intel Dual Core E5300-Box که قيمتش 63000 تومانه رو پيشنهاد بدن. اينم لينک مقايسه و برتري E5300 بر X2-240e
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مادربورد هم واسه اين پردازنده در اکثر قيمتها و برندها راحت پيدا ميشه و متنوع هست. نظر شما چيه آقا نيما؟
موافق نیستم به دلایل زیرنقل قول:
سوکت am3 یک ساله ریلیز شده و در آینده به احتمال خیلی قوی قابلیت آپگرید زیادی داره ولی 775 انتهای تولیدش هستش و پردازندهای رو این سوکت نمیاد
از نظر تکنولوژی e5300 در مقابل 240 هیچ حرفی برای گفتن نداره برای مثال تکنولوژی amd vt برای اجرای ماشینهای مجازی در 240 موجوده ولی e5300 فاقد تکنولوژی مشابه هستش
دمای پردازنده e5300 از 240 بالاتره
من با هر دوی این پردازندهها کار کردم ، کارکرد 240 بسیار بهتر و رونتر از e5300 هستش
سعی میکنم یه مقایسه بین athlon 240 و یدونه e6300 :wink: که موجود دارم انجام بدم تا ببینیم زور کدومیک بیشتره
گمان نمیکنم 240 مقابل این e6300 هم کم بیاره ، چه برسه به e5300 :lol:
تستهای دیفالتم اکثرا بازیه ( 3dmark vatage , crysis warhead , unigine heaven , resident evil 5 ) اگر تست دیگری مد نظرتون هست که جنبه عملی هم داشته باشه بفرمائید تا به این لیست اضافه کنم و این دو تا رو سرشاخ کنم ببینیم چی میشه :wink:
فرق Athlon II X2 240 با 240e چیه؟
از نظر قیمت هم تفاوت دارند؟