پاسخ: مشاوره در مورد سیستم در رنج قیمت 1 میلیون تا 1.200.000 تومان
اون سیستمی که معرفی کردینو دو موردشو عوض کردم ، اینا رو انتخاب کردم ، میخواستم ببینم از نظر شما خوبه؟ بعد میخواستم ببینم لازمه پاور عوض شه یا همین جوابشو میده؟ :11():
CPU
Core i5 6500
motherboard:
asus H110-Plus
Ram:
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666 MHz CL16 Black
power:
cooler master thunder 450w
HDD
dvd-RW
نقل قول:
اون سیستمی که معرفی کردینو دو موردشو عوض کردم ، اینا رو انتخاب کردم ، میخواستم ببینم از نظر شما خوبه؟ بعد میخواستم ببینم لازمه پاور عوض شه یا همین جوابشو میده؟ :11():
CPU
Core i5 6500
motherboard:
asus H110-Plus
Ram:
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2666 MHz CL16 Black
power:
cooler master thunder 450w
HDD
dvd-RW
دوست گرامی چون هر چی هم پیشنهاد به شما داده میشود . لیست رو تغییر میدید . فکر نمیکنم ادامه مشاوره از سمت من درست باشه . چون بعد از چند روز نظرتون عوض میشه و دوباره یکسری قطعات عوض میشه .
نه دقیقن همینو میخوام ، معذرت میخوام که خیلی اذیت شدین ، چون یه مقدار پول بیشتر تونستم واسه این سیستم بذارم کنار ، تصمیم گرفتم i5 بگیرم ، میخواستم بدونم این خوب هست یا نه اگه آره که این مدل CPU که گفتم فن نیاز داره یا نه
بازم معذرت میخوام که خیلی سوال کردم :give_rose::11():
نقل قول:
نه دقیقن همینو میخوام ، معذرت میخوام که خیلی اذیت شدین ، چون یه مقدار پول بیشتر تونستم واسه این سیستم بذارم کنار ، تصمیم گرفتم i5 بگیرم ، میخواستم بدونم این خوب هست یا نه اگه آره که این مدل CPU که گفتم فن نیاز داره یا نه
بازم معذرت میخوام که خیلی سوال کردم :give_rose::11():
خوب این رم روی این مادربرد روی 2133 کار میکنه . G.SKILL NT VALUE بگیرید قیمتش هم مناسب تره
این پردازنده فن داره . میتونی نوتوس 100 هم بگیری حدود 48 تومنه .
ببخشید منظورتونو درست متوجه نشدم در مورد رم ، منظورتون بود اینو G.Skill Value NT 2133 8G CL15 Dual بگیرم؟که دوتا رم چهار گیگه
نقل قول:
ببخشید منظورتونو درست متوجه نشدم در مورد رم ، منظورتون بود اینو G.Skill Value NT 2133 8G CL15 Dual بگیرم؟که دوتا رم چهار گیگه
بله باس 2133 . چون این برد از رم بالاتر پشتیبانی نمیکنه .