کسی نیس کمک کنه؟
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
سلام دوستان من 900 تومن پول دارم و حد اکثر بتونم یک میلیون کنم بودجه ام رو.. مانیتور قدیمی و موس و کیبورد هم دارم. فقط میخوام یک کیس عالی بخرم اما چون فعلا پول کافی ندارم میخوام کارت گرافیک نذارم براش و یعدا یک قویشو بزارم ک واسه بازی خوب باشه..
. با یک میلیون ایا میشه یک کیس با پردازنده corei3 جمع کرد؟ والبته پاورشم باید خوب باشه چون بعدا میخوام کارت گرافیک قوی بزارم براش..
من در مورد سخت افزار اطلاعات زیادی ندارم.. میخواستم بدونم ایا مادربردهای امروزی هم کارت گرافیک انبرد دارن ک فعلا نیاز ب کارت گرافیک نداشته باشم؟
و همچنین میخوام مادربرد دوتا اسلاید رم بخوره تا بتونم بعدا یک چهارگیگ دی دی ار 3 اضافه کنم.. فعلا دی وی دی رایتر. هم براش نمیخرم..
لطفا پیشنهاد بدین یک کیس تا یک تومن مرسی
|
کسی نیس کمک کنه؟
سیستم ضعیف تر بخواید، باید قطعات به مراتب ضعیف تر و ارزان تر انتخاب کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگین تو این لیست odd و psu چی هستن
دی وی دی رایتر و پاور.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed74 (13-09-13)
دی وی رایتر که نمیخوام.. نظرتون راجع ب دسته دو چیه؟ ارزش خرید داره یا نو یخرم قطعاتو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من کلاً به کسی دست دوم پیشنهاد نمی کنم! میل خودتونه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه ویندوز بخواید عوض کنید، یه دی وی دی رایتر میخواید دیگه...!
saeed74 (13-09-13)
دی وی رایتر اونیکی سیستممو باز میکنم میذارم رو این... ولی برام مهمه که مادربرد دوتا اسلاید رم داشته باشه.. و گرافیک انبرد ک موقت ازش استفاده کنم و وقتی پول دستم اومد رمم رو چهارگیگ اضافه کنم و کارت گرافیک قوی بگیرم... این مادر بردی که شما پیشنهاد دادین این مشخصاتو داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بـــــــله. کاملاً.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed74 (13-09-13)
ممنون از راهنماییهاتون..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شنیدم انجام بازی ها بیشتر به پردازنده گرافیکی ربط داره.. در این صورت اگه من بعدها یک جی فورس خوب من gtx680 بخرم برای اجرای بازی ای مثل gta v با تراکم فول اچ دی کافی هست؟؟؟ ( البته میدونم معلوم نیس جی تی ا وی برای پی سی میاد یا نه)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks