پاسخ: مشاوره خرید مادربردamd
نقل قول:
راستیتش من پول یکجا ندارم و یکم منتظرم قیمتا پایین بیاد چون بعضی ها اومدم .
و قصد دارم تیکه تیکه بخرم در حال حاضر یه سیستم دارم که اول میخوام یه گرافیک 2070 super ایسوس روش ببنیدم رو ایسوس تاکید میکنم که اگه بشه اسپانسرم بشه بعدن .
سنگین ترین کاری که من میخوام انجام بدم گیم و استریم هست. و میخوام بدون اورکلاک سیستم جواب بده
و هرچقدر سیستم از حد عادی یالاتر باشه واسه گیم فریم من فیکس میشه که تو گین انلاین بهتره برام.
حالا جریان اسپانسری رو نمیدونم که ربطی به قطعات سیستم داره ولی اگه نشدم مهم نیست فقط قیمت مناسب مثل اون msi که دوست دیگمون گفتن هم باشه عالیه .
درمورد رم هم که قطعا با باس 3200 میگیرم مارک رم رو هم قبلا تو یه تاپیک دیگه بهم گفتن در کل فرکانسش برام مهمه که سرعت رم سیستم بالا باشه که گرافیک نیاز داشته باشه بتونه شیر کنه و برنامه ها با سرعت بهتری اجرا بشن .
به دلیل این که میخوام تیکه تیکه ببندم واسم مهمه که یه چیز عمری باشه قیمت هم برای مادربرد تا 5.5 خوبه رم تا 2.5 گرافیک تا حداکثر 12 مانیتور 9 و پاور هم الان ارزون شده 850 وات 2 میلیون .
رمی که در نظر داری چند گیگه و فرکانسش چقدره؟ مدلش دقیقا چیه
نقل قول:
اگر تاکید روی این مدل ایسوس دارید مشکلی نیست .
سایت ایسوس قسمت ساپورت رم هایی سازگار هم نوشته شده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تاکید خاصی ندارم ولی اگه بهتر از این سراغ دارین ممنون میشم بدوم مدلش رو .
نگاه کردم واقعا دقیق بود
خودمم دنبال این صفحه گشتم چند بار واس مادربرد های دیگه. از همین چیپست x570 ولی نتونستم پیدا کنم .
عالی بود
نقل قول:
نگاه کردم واقعا دقیق بود
خودمم دنبال این صفحه گشتم چند بار واس مادربرد های دیگه. از همین چیپست x570 ولی نتونستم پیدا کنم .
عالی بود
خواهش میکنم . شما باید لیست سوم که برای نسل سوم پردازنده های رایزن هست را دان و چک کنید .
چیپست های بهتر یا متوسط هم برای amd هست
X570 بالا ترینه ؟
الان دیدم z470 تا 4700 فرکانس رم رو جواب میده
واقعا گیج میکنه
چیپست سری b پایین ترن مثلا b450f
نقل قول:
چیپست های بهتر یا متوسط هم برای amd هست
X570 بالا ترینه ؟
الان دیدم z470 تا 4700 فرکانس رم رو جواب میده
واقعا گیج میکنه