پاسخ: مشاوره خرید سیستم جهت خدمات کامپیوتری و رندرینگ (فتوشاپ، افترافکت، پریمیر و ادیوس)
نقل قول:
بسیار عالی، بله سیستمی که معرفی کردن حرف نداره و بهتر از این با این بودجه نمی قطعات ست کرد.
به نظرتون Core i7 12700k به نسبت Intel Core i5 12600 یا مدل k توجیه داره؟
ببینید ، پردازنده ی 8 هسته (ی فیزیکی) برای پریمیر پیشنهاد میشه . چون بصورت میانگین ، بین 6 تا 8 هسته برای رندر استفاده میکنه (میانگین اش هست . در یک لحظه ، یا بازه ی زمانی خاص ممکنه از فرضا 2 هسته یا 18 هسته هم استفاده کنه اما میانگین اش 8 هسته تقریبا هست) .
بنابراین بصورت میانگین ، در پردازنده های 8 هسته (ی فیزیکی) ، بهترین کارایی را داره .
بنابراین در 12700K ، بهتر از 12600K بازدهی داره (چون در 12700K ، مقدار 8 هسته ی فیزیکی با بالاترین فرکانس و کارایی را داره) . اما این اختلاف چقدره؟
چیزی در حدود 7 درصد در تست سراسری پریمیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا؟
چون 12600K ، درسته که 6 هسته ی فیزیکی با کارایی بالا داره اما 4 هسته ی فیزیکیِ دیگه با کارایی کمتر (فرکانس پایین تر) داره که بخش زیادی از این اختلاف را جبران میکنه .
حالا اگه 12600 (بدون K) بگیرید که این 4 هسته ی فیزیکی را نداره ، قطعا کارایی تون در پریمیر پایین تر میاد اما چقدرش مهمه . معلوم نیست ، چون تستی از این پردازنده برای پریمیر در این مقایسه نیست . ولی شما چیزی حدود 15 درصد کاهش کارایی تقریبا میتونید نسبت به 12600K در نظر بگیرید (برای اینکه چیزی دست تون بیاد گفتم . وگرنه تست ای توی این مقایسه نیست) .
------------
در کل اگه بودجه دارین ، 12600KF را پیشنهاد میکنم . اگه نه که همون 12600 رو بگیرین .
نقل قول:
بله الان بیشتر کار با نرم پریمیر و ادیوس هست ولی برای تیزر و پیشرفت کار مجبور به کار با افتر هستیم در آینده ای نزدیک.
چرا مجبور؟
افترافکت به این قشنگی .
اتفاقا من اصلا با پریمیر کار نکرده بودم :1. (23):
نقل قول:
رزولیشن فعلا 90% FDH هست ولی باید به سمت 4K بریم که همون که فرمودید رم در آینده 32 گیگ نیاز داریم.
گرافیک به نظرم همین که معرفی کردن منطقی ترین گزینه هست.
32 گیگ را برای FHD گفتم .
برای 4K ، حجم 64 گیگ را پیشنهاد میکنم (حداقل 48 گیگ) .
نقل قول:
متوجه شدم این طور که می فرمایید فعلا AMD تو این رده حریف نیست.
بله .
البته نسخه ی Ryzen 5800X3D را که کارایی ای در نسل 12 اینتل احتمالا داره را AMD معرفی کرد اما ماه های بعدی روانه ی بازار میکنه .
چه وقتی ، نمیدونم .
پاسخ: مشاوره خرید سیستم جهت خدمات کامپیوتری و رندرینگ (فتوشاپ، افترافکت، پریمیر و ادیوس)
نقل قول:
میتونید وقتی تصمیم قطعی و مقدار بودجه دقیقتون مشخص شد با تاریخ و قیمت های همون موقع لیست رو نهایی بکنیم.
سیستم ها با دو بودجه حدود 42 و 47 تومان قیمت می خوره البته با یک هارد 2 یا 3 ترا و همون طور هم که فرمودید قابل ارتقا تا 12900K هست که فکر می کنم تا 5 6 سال راحت پاسخگو هست.
در مورد زمان خرید هم نمی دونم والا قصد دارم تو هفته بعد یا دو هفته آینده خرید تکمیل کنم ولی با وضع دلار از اون طرف هم می ترسم ریزش قیمت داشته باشیم، هر چند قیمت ها فکر کنم اوایل چسبندگی داشته باشد و ریزش چند ماهی زمان می بره.
نظرتون چیه صبر تا اول سال بعد یا خرید این طرف سال؟
نقل قول:
چرا مجبور؟
افترافکت به این قشنگی .
اتفاقا من اصلا با پریمیر کار نکرده بودم :1. (23):
:1. (23):
به دلیل کیفیت کار افتر کلا کلاس کارش بالاست.
نقل قول:
32 گیگ را برای FHD گفتم .
برای 4K ، حجم 64 گیگ را پیشنهاد میکنم (حداقل 48 گیگ) .
اگر بودجه برسه فعلا 32 رو برمی داریم، CPU رو هم Core i7 12700k.
نقل قول:
سیستم ها با دو بودجه حدود 42 و 47 تومان قیمت می خوره البته با یک هارد 2 یا 3 ترا و همون طور هم که فرمودید قابل ارتقا تا 12900K هست که فکر می کنم تا 5 6 سال راحت پاسخگو هست.
در مورد زمان خرید هم نمی دونم والا قصد دارم تو هفته بعد یا دو هفته آینده خرید تکمیل کنم ولی با وضع دلار از اون طرف هم می ترسم ریزش قیمت داشته باشیم، هر چند قیمت ها فکر کنم اوایل چسبندگی داشته باشد و ریزش چند ماهی زمان می بره.
نظرتون چیه صبر تا اول سال بعد یا خرید این طرف سال؟
روی ارزون تر یا گرون تر شدن اصلا حساب نکنید.
الان موقع خیلی خوبی برای خرید هست چون با ریزش رمز ارزها کارت گرافیک که بیشترین هزینه رو میبره قیمتش مناسب شده.
قیمت دلار هم هست که کمی ارزون تر شدنش قیمت قطعات دیگه رو هم مناسب کرده.
اما رمز ارز ها نشون دادن که همیشه با موج ناگهانی خیلی بالا میرن بعد تو طول مدت افت میکنن تا خیز بعدی.
و کافیه فردا با یک توییت ایلان ماسک یا تایید رمز ارز توسط یک کشور دوباره کلی بره روی قیمت هر کدومشون و یه روزه قیمت گرافیک ها تا ده ها میلیون گرون تر شن.
طبق تجربه خرید درست قبل عید و بلافاصله بعد عید خوب نیست ، چون قطعات کمیاب تر میشن و قیمت ها دست کسی میفته که اونا رو داره، پس بهتره هفته اول تا دوم اسفند نهایتا خریداری کنید یا اینکه بذارید تا اوایل اردیبهشت.
(البته بحث افزایش قیمت کلا جداست.)
که گفتم به رمز ارزا ربط داره، همچنین به فرجام برجام، وگرنه اگر همه چیز به همین روال بره با توجه به افزایش نقدینگی بدون پشتوانه زیاد روزانه و تحریم ها هر روز ریال بی ارزش تر خواهد شد در نتیجه قدرت خرید کمتر.
من خودم به نظرم به امید اینکه ارزون بشه نباید صبر کرد (تو شرایط فعلی ایران) و اگر چیزی بودجه ش باشه خودم باشم خرید میکنم.