فقط به من گفت رندرینگ حرفه اینقل قول:
چیز دیگه ای نگفت!
- - - Updated - - -
مشاوره 3:سیستم تا 7 تومن برای گیم
(شخص خریدار ترجیح میده کیس رو طوری ببنده که اولا کارتش 980 ti oc باشه دوما میخواد بعدا یدونه دیگه از همین کارت اضافه کنه)
مرسی
Printable View
فقط به من گفت رندرینگ حرفه اینقل قول:
چیز دیگه ای نگفت!
- - - Updated - - -
مشاوره 3:سیستم تا 7 تومن برای گیم
(شخص خریدار ترجیح میده کیس رو طوری ببنده که اولا کارتش 980 ti oc باشه دوما میخواد بعدا یدونه دیگه از همین کارت اضافه کنه)
مرسی
دوست گرامی شما در هر تاپیکی که ایجاد میکنید . یک موضوع یا یک مشاوره رو میتونید مطرح کنید .
این اشتباه مدیران بود که اسم تایپیک رو عوض کردن وگرنه من اسمی مبنا بر مشاوره خرید سیستم تا 7.5 میلیون انتخاب نکرده بودم.نقل قول:
در قسمت مشاوره هر تاپیک برای یک سیستم هست . اشتباه مدیران نبوده بلکه به درستی عنوان اصلاح شده .نقل قول:
ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در قوانین چیزی پیدا نکردم که گفته باشد هر تایپیک مشاوره تنها برای یک سیستم است!نقل قول:
البته اگر شما صلاح میدانید این تایپیک را ببنید و من برای هر مشاوره یک تایپیک جداگانه میزنم
با تشکر
این لیست ها و این مشاوره ها را برای خرید سیستم میخواهید یا فقط میخواهید چندین لیست داشته باشید ؟
دوستان بنده از من درخواست کردن براشون مشاوره بگیرمنقل قول:
پس در نتیجه فقط به یک لیست محدود نمشود و شخص مشاوره گیرند قصد خرید سیستم رو دارد
خوب اگر دوستانتون به اینترنت دسترسی دارند میتونند عضو بشوند و مشاوره بگیرند.:11():نقل قول:
ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکل همین هست!نقل قول:
من هم بهشون گفتم خودتون بیاید ولی چون طرز مشاوره گرفتن رو بلد نیستن میگن خودت برو برای ما هم بگیر
از این به بعد بهشون راه و روش مشاوره گرفتن رو یاد میدم که از این جور مسائل پیش نیاد!
با تشکر(ترجیحا تایپیک بسته شود.مرسی)
- - - Updated - - -
مشکل همین هست!نقل قول:
من هم بهشون گفتم خودتون بیاید ولی چون طرز مشاوره گرفتن رو بلد نیستن میگن خودت برو برای ما هم بگیر
از این به بعد بهشون راه و روش مشاوره گرفتن رو یاد میدم که از این جور مسائل پیش نیاد!
با تشکر(ترجیحا تایپیک بسته شود.مرسی)