من برای اون سیستم 15 میلیونی با توجه به کاربرد شما این سیستمی که نوشتم رو کافی می دونم حتی بیشتر از نیاز شماست منظورم پردازنده و رم هست.نقل قول:
Printable View
من برای اون سیستم 15 میلیونی با توجه به کاربرد شما این سیستمی که نوشتم رو کافی می دونم حتی بیشتر از نیاز شماست منظورم پردازنده و رم هست.نقل قول:
مسئله سرعت اتمام خروجی مدیا انکودر (یا خود پریمیر) هست. چون تعداد پروژه ها زیادهنقل قول:
سرعت خروجی هم قدرت CPU تعیین می کنه برای همین بودجه بالایی در نظر گرفته شده برای اون سیستم.
سیستم پیشنهادی i9نقل قول:
ASUS TUF X299 MARK 1 == 1650000
Intel Core i9-7940X == 6180000
Gigabyte GTX 1060 6GB G1 Gaming WF2X OC == 2500000
Gskill Trident Z 32GB 16GBx2 3000Mhz CL15 = 2050000
Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 500GB == 1100000
Green GP650B-OCPT 80Plus Platinum == 650000
کولری که بتونه این پردازنده رو خنک نگه داره فعلا تو ذهنم نیست می تونی از بچه های دیگه بپرسی
ولی من باز تاکید میکنم
اگه میخواین سیستم رو به دو سیستم 15 تومنی و 5 تومنی تقسیم کنین ، پس حداقل الویت تون باید سیستم کار با پروژه باشه
البته قبلا گفتم که کار درستی نیست چون اغلب کارهاشون مشترک هه بجز سیستم برای پروژه که یه کم رم کمتر و ssd ضعیف تر باشه و حتی گرافیک ضعیف تر ، مشکلی نیست (مثلا رم 8 یا بهتر اینکه 16 گیگ و ssd samsung 850 evo 128gb یا 250gb و گرافیک هم با این قیمت نجومی اش ، هر چی که بودجه تون میرسه ولی حداقل 1050)
ولی اون سیستم برای پروژه (علاوه بر اینکه هر دوشون باید پردازنده ی قدرتمند داشته باشن) باید قویتر از اینی که گفتم باشه (اونی که آقا آرشان در پست بالا گفتن ، مناسب کار با پروژه هست)
با سلام مجدد
برای سیستم 5 میلیونی هم من سیستم زیر رو پیشنهاد می کنم که البته 5500 در میاد کلا ولی من قطعات اصلی رو نوشتم
ASUS PRIME Z370-P == 690000
Core i5-8600K == 1430000
Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming == 1300000
G.SKILL TridentZ 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 == 1050000
Samsung 850 Evo 250GB == 400000
GREEN GP600B-HP+ 80Plus Gold == 340000
امکان جا به جایی هم وجود داره بر اساس سلیقه شما. البته چون جناب سجاد خطی به صورت عملی افترافکت و ... رو کار کرده نظر ایشون خیلی مهمه و همچنین نظر خود شما جناب BoOm
نقل قول:
سلام آقا آرشان
به نظرم سیستم خیلی خوبی پیشنهاد دادین ، مخصوصا سیستمی که در پست شماره ی 13 گفتین
در سیستمی که در پست بالا (پست شماره ی 15) گفتین ، به نظرم بجای i5-8600K ، سیستمی برمبنای رایزن و پردازنده ی Ryzen 1700X باشه ، کارایی و قدرتش بیشتره (مادربردشم ارزونتره)
درباره ی نرم افزارهای گرافیکی مخصوصا نرم افزارهای جلوه ی ویژه مثل افترافکت و نرم افزارهای 3 بعدی، هر سخت افزاری رو پیشنهاد بدین ، به معنای واقعی کلمه اون را میبلعه . از قدرتمندترین و پرحجم ترین ssd گرفته تا بیشترین میزان رم و تا مخصوصا قدرتمندترین پردازنده و گرافیک . کلا براحتی هر سخت افزاری را به زانو درمیارن . نرم افزار سینما 4 دی ، قابلیت استفاده از 256 نخ را داره (یعنی حداکثر تا یه پردازنده ی 128 هسته ای را میتونه در اختیار بگیره . بقیه ی نرم افزارها هم همینطوری فکر کنم باشن و محدودیتی از لحاظ هسته ندارن و 20 هسته ای هم باشه یه سیستمی ، بازم زمان قابل توجهی را برای پردازش مصرف میکنن و کاربر در پروژه های حتی نیمه سنگین ، مجبور به منتظر موندن هستش)
شما با توجه به تجربه ای که با افتر داشتید، همونطور که میدونید وقتی افکتی اعمال میشه و space زده میشه برای پخش ویدئو (تو محیط خود افتر) یه مقدار طول میکشه که رندر بشه اون قسمت و سبز رنگ بشه نوار باریک بالای تایم لاین و پخش روون بشه. حالا قدرت گرافیک و سرعت رم هم تاثیر داره تو کم شدن این زمان یا فقط تاثیر cpu هست ؟نقل قول:
نقل قول:
قدرت گرافیک در جایی که میگین (زمان پخش)، بسته به اون افکت یا موتوری داره که از قابلیت کودا استفاده میکنن یا نه . اغلب افکت ها نمیکنن . ولی موتور ری تریس میکنه . شما یه پروژه ی ری تریس یا افکت هایی که قابلیت استفاده از کودا را دارن با فعال کردن گرافیک تست کنین ، کاملا مشهوده
ولی در اغلب افکت ها بخاطر پشتیبانی نکردن ، گرافیک هیچ تاثیری نداره . در اینجا ، فقط قدرت پردازنده هست که مهمه (از لحاظ پردازشی) و از اونجایی هم که محاسبات سنگینی دارن و تعداد هسته های cpu نسبت به گرافیک کمتره ، خیلی بیشتر طول میکشه و کاری هم بجز انتخاب پردازنده ی قدرتمندتر نداره
رم هم که بصورت مستقیم تاثیری در پردازش نداره (چون اصلا رم پردازنده نیست) ولی چون کارهای گرافیکی و رسم ، حافظه ی زیادی برای اشغال میبرن ، حافظه ی رم باید زیاد باشه ولی چون بازم رم هم کم میاره ، داخل هارد یا مخصوصا ssd باید ذخیره بشه که در نتیجه ، حافظه ی بیشتر ، به سرعت بیشتر کلی کار میانجامه . اما فرکانس حافظه تاثیر داره یا نه که قطعا داره منتها تاثیرش چقدر باشه مهمه که من نمیدونم . حافظه ی با فرکانس 3200 فکر کنم کافی باشه کلا (حالا بالاتر شد ، چه بهتر)
اگه قدرت پردازشی مهمه تردریپر یا رایزن ببندید بهتر تو رندر کمک میکنه تا اینتل
برای Ryzen 1700X و Ryzen 1800X به ترتیب چه مادربوردی پیشنهاد می دید؟ با قیمت 500-600 تومن حدودا.
آیا لازمه هزینه بیشتری بشه برای مادربورد و تاثیری داره تو بازدهی CPU ؟