پاسخ: مشاوره خرید high end system
با توجه به صحبت های دوستان مبنی بر اینکه یک کارت گرافیک معمولی بگیرم و در آینده با ورود تعداد بیشتر کارتهای DirectX 11 و امکان انتخاب راحت تر و افت قیمت جهانی این نوع کارت ها در آینده حتما همین کارو خواهم کرد و بابت این توصیه خیلی ممنون هستم.
در رابظه با هارد چند سوال داشتم
اول اینکه برای منی که بیشترین کاربردم گیم هست RAID بهتره یا single hard ؟
دوم اینکه آیا RAID کردن طول عمر هاردو کم میکنه و امکان خرابی بیشتر میشه یا ارطباتی نداره ؟
بعد اینکه در مورد raid هاردهای Seagate Barracuda 7200.12 اون طوری که در سایتش اعلام کرده بود 500gb این مدل Cache 16MB هست و مدل های 750gb و 1tb دارای Cache 32MB هستند کدوم مدل برای من مناسب تر هست به نظر شما ؟:whistle:
اگر بخوام از single hard استفاده کنم WD caviar black مدل مناسبی هست؟
یک نکته دیگه در مورد گارانتی این هارد ها گارانتی segate & wester digital به اندازه گارانتی هاردهای سامسونگ خوب هستند؟
نقل قول:
با توجه به صحبت های دوستان مبنی بر اینکه یک کارت گرافیک معمولی بگیرم و در آینده با ورود تعداد بیشتر کارتهای DirectX 11 و امکان انتخاب راحت تر و افت قیمت جهانی این نوع کارت ها در آینده حتما همین کارو خواهم کرد و بابت این توصیه خیلی ممنون هستم.
در رابظه با هارد چند سوال داشتم
اول اینکه برای منی که بیشترین کاربردم گیم هست RAID بهتره یا single hard ؟
دوم اینکه آیا RAID کردن طول عمر هاردو کم میکنه و امکان خرابی بیشتر میشه یا ارطباتی نداره ؟
بعد اینکه در مورد raid هاردهای Seagate Barracuda 7200.12 اون طوری که در سایتش اعلام کرده بود 500gb این مدل Cache 16MB هست و مدل های 750gb و 1tb دارای Cache 32MB هستند کدوم مدل برای من مناسب تر هست به نظر شما ؟:whistle:
اگر بخوام از single hard استفاده کنم WD caviar black مدل مناسبی هست؟
یک نکته دیگه در مورد گارانتی این هارد ها گارانتی segate & wester digital به اندازه گارانتی هاردهای سامسونگ خوب هستند؟
raid توی بازی خیلی تاثیر نداره (f/s) فقط موقع لود کردن سریعتر لود میکنه
و با طول عمر زیاد در ارتباط نیست
باراکودا ۵۰۰ مگ ( ST3500418AS ) با همون 16 مگ کشش سرعتش از سری 750 ( ST3750528AS ) حدود ۲۰ ٪ بیشتره
وسترن بلک به هارد خیلی مقاومیه ، یه مثال غیر تخصصی بخوام بزنم مثل اتومبیل بنز میمونه که مدلهای قدیمیش رو هنوز میبینیم که به راحتی توی مکانهای مختلف دارن تردد میکنند و سیگیت مثل بی ام و هستش سرعت و شتاب عالی داره ولی ممکنه اون دوام بنز رو نداشته باشه
گارانتی سازگار گارنتی خوبیه ولی از گارانتی شرکتهای دیگه خبر ندارم
Samsung SpinPoint F3 به نظرم بهتر هست . دربراه گرافیک سری 5800 همونطور که آرمان عزیز گفت بهتر هست .