ripek (20-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
با درود بیکران خدمت همه اساتید دوستان
طبق راهنمایی اساتیدمون تصمیم بر این شد که سیستمهای یک کافی نت با تعداد 30 کلاینت رو تعویض کنیم
خوب سیستمها باید جهت کافی نت برآورد بشوند و شرایط ذیل رو دارا باشند:
- کیس به تنهایی بدون مانیتور کیبرد و ماوس
- بدون درایو اپتیک
- کیس شامل:
. مادربرد حتی المقدور DDR3 بدلیل ارزان شدن ماژولهای DDR3 و گرافیک آنبورد
. پردازنده در صورت 2 هسته ای بودن با قیمتی پایین که خیلی عالیه
. رم حداقل 2 گیگ رم
. هارد پایینترین ظرفیت ممکن
. پاور هم مناسب سیستم
. کیس بسیار ارزان قیمت که پورت USB جلو داشته باشد
هزینه بسیار مهمه برامون و سعی داریم تا حداقل هزینه رو در نظر بگیریم
قبلاً از همکاریتون سپاسگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
ripek (20-01-11)
|
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بار ازراک تا 2-3 روز دیگه پخش میشه که این دو مدل مادربرد داخلش هست
N68-S3(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-S3
N68-GS3%20UCC(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/overview.as...=N68-GS3%20UCC
مدل اول حدود 52-53 قیمتشه که نسبت به دومی 4-5 تومن ارزانتره ولی فاقد قابلیت آنلاک و همینطور شبکه گیگابیته
پردازنده چند روزه در بازار کم شده ولی 250 حدود 60 تومن داره بالا پائین میشه ، شنبه میتونم قیمت دقیقش رو برات استعلام کنم ، البته بنظرم سمپرون هم جوابگوی نیاز سیستم کافینت هست و بیخود هزینه میکنی
رم هم که شنبه ببینم چه رمی میشه تهیه کرد شما حدود 25 فعلا حساب کن
کیس رو بنظرم از همونجا بخر چون هزینه بارش برات زیاد میشه ( فکر کنم راحت 100-150 هزینه بارش بشه که اونجا ارزونتر برات در بیاد )
پاور هم ویرا بد نیست و حدود 11 تومن قیمتشه ، از اون بهتر بخوای باید eram بگیری حدود 20 تومن بعدش میره رو گرین و تونب که بالای 32-3 تومن فی میخوره ولی همون ویرا هم بدک نیست
هارد هم که 500 حدود 42-3 سیگیتشه ، هیتاچی 1-2 تومن پائینتره و 250 -320 حدود 32 تا 35 قیمت دارند که بنظرم 500 به دلیل سرعت بالا ، نویز و خرابی کم بهتره باز اینم شنبه میتونم مدلهای موجود رو بهت بگم که تصمیم بگیری
پس یک لیست فعلا مینویسیم تا حدود قیمت در بیاد
Asrock N68-gs3 UCC ~58
athlon ii x2 250 ~60
2 gb elixir 1333 ~25
case ~20
viera power ~11
Seagate 500 ~42
قطعات این کیس یه چیزی حدود 216 تومن در میاد حالا اگر تغییری لازم میبینی بگو
Hamid2547 (21-01-11), mehrdad_ab (21-01-11), MR TASH (22-01-11), ripek (21-01-11), ViViD (21-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
متشکرم نیما جان
پردازنده رو بخواهیم به سمپرون 140 کاهش بدیم و هارد رو هم به نسبت پایینتر بگیریم چون به قول شما سیستمهای کافی نت زیاد مصرفی نرم افزاری سنگین ندارند میتونیم مادربرد بهتری بگیریم؟
Going To Change New HardWare Soon
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین وحید جان شما مثلا این مادربرد را جایگزین میکنید
880GMH-LEUSB3(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/overview.as...880GMH-LE/USB3
این برد از خازنهای حالت جامد استفاده میکنه و گرافیک قویتر با خروجی hdmi و dvi داره
ولی موضوع اینه که پردازنده سمپرون مصرفش پائینه و به همین دلیل به مدار تغذیه اصلا فشاری نمیاد که گرم بشه و عمرش کم بشه
همون n68 با اینکه خازناش جامد نیست 4-5 سال براتون کار میکنه که اگر با این مین تعویض بشه عمرش میره بالای 10-15 سال
من نظرم اینه که شما تا میتونی مبلغ را کم کنی چون در کافینت شما عملا نمیتونی روزی بیشتر از 200-300 تومن برای اصطحلاک قطعات کنار بزاری و این میشه ماهی حدود 6-7 هزار تومن و سالش میکنه حدود 70 هزار تومن
به عبارتی شما بعد از گذشت 4-5 سال تازه میتونید هزینه اصطحلاک سیستماتون را در بیارین
یه موقع هست که شما برنامه ریزی بلند مدتی برای کارتون ندارید و ممکنه سال دیگه بخواهید کافینت را تعطیل کنید ، در این حالت پیشنهادم میکنم یه همچین مین جدیدتری را بگیرید که بعدا در فروشش مشکل کمتری داشته باشید و سریعتر بتونید بفروشید
البته بجز ازراک مادربردهای دیگه ای هم مثل 785 الایت در بازار هستند که قیمت میانه دارند ولی پیشنهادم اینه که یا مین بالا بردارید یا پائین ( بالا برای فروش آسانتر پائین برای صرفه جوئی در بودجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
mehrdad_ab (07-06-11), ripek (21-01-11), ViViD (21-01-11)
کاربر شهرسختافزار
انتخاب اول
مادربرد رو 880GM-M6 با قیمت 93.5 و یا میتونی 785GM-AD3 با قیمت 76 تومان
پردازنده 140 - 40 تومان
رم 2G APACER DDR3 رو 23 تومان
هارد وسترن 500 رو هم رو پایه 42.000تومان
پاور معمولی رو پایه 10تومان و یا میتونی تسکو 570 به قیمت 13 تومان بگیری که من تسکو رو پیشنهاد میکنم
کیس هم میتونی تسکو بگیری به قیمت 22 و یا بوگاتی بگیری 18 زیروان هم هست 16 که من بازم تسکو رو پیشنهاد میکنم
---------------------------------------------------------------------------
انتخاب دوم
G41T-M12-54500
CPU 430-40.000
برای انتخاب دوم کارت شبکه بگیری بهتر جواب میده قیمت کارت هم 5 تومان هست
آخرین ویرایش توسط javadshahvand در تاریخ 22-01-11 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks