پاسخ: مشاوره جهت خرید سیستم سرور
نقل قول:
سلام
بهترین راهکار اینه که از نویسنده ی برنامه بپرسید که چه سیستمی ببندید .
هیچ کس اینجا نویسنده ی اون برنامه نیست تا بتونه بهترین قطعات نسبت به بودجه تون را پیشنهاد بده (اگه میخواین بهترین عملکرد را در مقابل هزینه کرد داشته باشین) .
البته برنامه نویس هایی هم پیدا میشن که درباره ی برنامه ای که مینویسن ، ندونن چه قطعه ای بهترین انتخاب براش باشه یا برنامه شون در چه حد منابع سخت افزاری استفاده میکنه (که معمولا برنامه نویس هایی هستن که از اطلاعات برنامه نویسی سطحِ پایینِ اون زبان ، کمتر آشنا هستن) .
سلام
خوب دقیقا برنامه نویس اینو بهم گفت که برا کلاینت ها کامیپوتر معمولی باشه فقط سلرون نباشه
ولی برا سرور گفت رم حدود 16 اس اس دی 128 یا 256 و برا سی پی یو گفت چند هسته ای بودنش براش مهم نیست چون برنامه استفاده نمیکنه ازش فقط هر چی قویتر باشه بهتره اما مشخص هم نکرد تا چه اندازه قوی!! فکر میکنم در همین حد میدونست با توجه به صحبت هایی که باهاش کردم
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
من خودم دیدم آینده نگرانه هست برا همین میخوام یه چیز به روز ببندم بودجه رو هم به عهده خودم گذاشتن البته قبل خرید بهشون بگم میخوام یه چیز به روز باشه فکر کنم با 20 الی 30 تومن بشه یه چیز خوب جمع کرد شما تو این رنج پشنهاد بدید اما اگه کمه جا داره ولی نمیخوام بیخودی هم هزینه کنم
مثلا رم گفته 16 باشه ملی احتمالا 32 بزارم که مشکل نخوره
اس اس دی هم 256 یا 512
هاردم 1 یا 2 ترا
یه پاور خیلی خوب که تو کارکرد بالا به مشکل نخوره
مشکل اصلیم cpu هست که چی بردارم و بر حسب همون مین انتخاب کنم
سلام نظر من این هست
CPU RYZEN 7 3700X
مادربرد PRIME B550 PLUS
رم Crucial Ballistix 32GB 16GBx2 3200MHz CL16
کارت گرافیک 1030 هم برای این سیستم کافیه
SSD 870 EVO 500GB
اما برای هارد دیسک به دلیل حفظ امنیت دیتا بسیار مهمه باید بگردید دنبال هارد دیسک ها سری RED وسترن
WD RED NAS 2TB 64MB Buffer HDD
کیس گرین PARS EVO
GREEN GP500A-UK پاور
در صورت نیاز به صرفه جویی میتونید پردازنده را به RYZEN 5 5600X تغییر بدید و در نهایت خنک کننده پردازنده هم به دلیل اهمیت خنکسازی پردازنده برای چنین سیستمی نوتوس 400 تهیه کنید .
رایزن 3700X با 8 هسته و 16 رشته پردازشی در طولانی مدت هم به دلیل قدرت پردازشی مناسب و باز بزرگ شدن دیتا بیس هم شما را لنگ نمیگذارد .
PHP Code:
https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-3700x/11.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام نظر من این هست
CPU RYZEN 7 3700X
مادربرد PRIME B550 PLUS
رم Crucial Ballistix 32GB 16GBx2 3200MHz CL16
کارت گرافیک 1030 هم برای این سیستم کافیه
SSD 870 EVO 500GB
اما برای هارد دیسک به دلیل حفظ امنیت دیتا بسیار مهمه باید بگردید دنبال هارد دیسک ها سری RED وسترن
WD RED NAS 2TB 64MB Buffer HDD
کیس گرین PARS EVO
GREEN GP500A-UK پاور
در صورت نیاز به صرفه جویی میتونید پردازنده را به RYZEN 5 5600X تغییر بدید و در نهایت خنک کننده پردازنده هم به دلیل اهمیت خنکسازی پردازنده برای چنین سیستمی نوتوس 400 تهیه کنید .
رایزن 3700X با 8 هسته و 16 رشته پردازشی در طولانی مدت هم به دلیل قدرت پردازشی مناسب و باز بزرگ شدن دیتا بیس هم شما را لنگ نمیگذارد .
PHP Code:
https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-3700x/11.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون بابت معرفی سیستم
هارد رو خودم هم تو فکرش بودم سری red بخرم شاید
ssd رو احتمالا سری pro بخرم
یه سوالی در مورد سی پی یو الان مشابه این تو اینتل کدوم میشه ؟ یه سطح قویتر بخوام چی مدلی میشه و اینکه مدل با پردازنده گرافیکی بخرم بهتر نیست؟ (amd ها مشخصه خاصی دارن که نشون بده پردازنده گرافیکی دارن؟ مثل اینتل که سری f نداره)
نقل قول:
ممنون بابت معرفی سیستم
هارد رو خودم هم تو فکرش بودم سری red بخرم شاید
ssd رو احتمالا سری pro بخرم
یه سوالی در مورد سی پی یو الان مشابه این تو اینتل کدوم میشه ؟ یه سطح قویتر بخوام چی مدلی میشه و اینکه مدل با پردازنده گرافیکی بخرم بهتر نیست؟ (amd ها مشخصه خاصی دارن که نشون بده پردازنده گرافیکی دارن؟ مثل اینتل که سری f نداره)
همون 1030 به دلیل هسته کودا هر چقدر کم روی پروسه ها تاثیر داره .
برای اینتل میتونید I7 10700 یا 11700 بگیرید
پردازنده که دارای پسوند F هست یعنی فاقد گرافیک تو کار هست
پس میخواهید تهیه کنید به این نکته توجه کنید
برای AMD هم سری APU ها که پسوند G دارند .
ولی پیشنهادم خرید یک گرافیک 1050 یا 1030 هست . 1050 رو بگردید میتونید تمیز با قیمت مناسب بگیرید .
نقل قول:
فعلا بله ولی فروشنده برنامه گفت cpu سلرون نباشه!!
برا همین گفتم یکم قوی بردارم درد سر نشه
اگر من بودم میرفتم i3 7100 میگرفتم به شرطی که اختلاف قیمتش با 10100 درست حسابی باشه و ارزش داشته باشه وگرنه همون 10100 از همه بهتره.
نقل قول:
سلام
خوب دقیقا برنامه نویس اینو بهم گفت که برا کلاینت ها کامیپوتر معمولی باشه فقط سلرون نباشه
ولی برا سرور گفت رم حدود 16 اس اس دی 128 یا 256 و برا سی پی یو گفت چند هسته ای بودنش براش مهم نیست چون برنامه استفاده نمیکنه ازش فقط هر چی قویتر باشه بهتره اما مشخص هم نکرد تا چه اندازه قوی!! فکر میکنم در همین حد میدونست با توجه به صحبت هایی که باهاش کردم
منظورش از قوی ، فرکانس بالاترِ پردازنده هست (و احیانا نسل جدیدتر) .
خوب بنابراین شما چه پردازنده ی دو هسته ای (با فرکانس بالاتر) یا پردازنده ی بیش از 2 هسته ای بگیرین ، در عملکرد این نرم افزار ، فرقی نمیکنه .
از اونجایی هم که پایین ترین پردازنده های روز ، سری pentium های نسل جدید هست (2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی) (مثل pentium G6405) ، طبق چیزی که شما از نویسنده ی برنامه گفتین ، انتخاب خوبی از پردازنده ی نسل جدید برای این برنامه هست .
نقل قول:
منظورش از قوی ، فرکانس بالاترِ پردازنده هست (و احیانا نسل جدیدتر) .
خوب بنابراین شما چه پردازنده ی دو هسته ای (با فرکانس بالاتر) یا پردازنده ی بیش از 2 هسته ای بگیرین ، در عملکرد این نرم افزار ، فرقی نمیکنه .
از اونجایی هم که پایین ترین پردازنده های روز ، سری pentium های نسل جدید هست (2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی) (مثل pentium G6405) ، طبق چیزی که شما از نویسنده ی برنامه گفتین ، انتخاب خوبی از پردازنده ی نسل جدید برای این برنامه هست .
سلام
درسته ولی مثال هایی که میزد بین core ها بود به نظر من منظورش این بود هر چی جدید تر باشه بهتره چون میگفت مثلا i3 10100 بهتره i7 7100 هست میگفت این عدده هر چی بالاتر باشه بهتره حرفی که هم درسته هم غلطی بستگی داره چه نسل هایی رو با هم مقایسه کنی به نظر من اطلاعاتش خیلی نبود چون به این عدد ها 7100 و ... هرتز میگفت!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
همون 1030 به دلیل هسته کودا هر چقدر کم روی پروسه ها تاثیر داره .
برای اینتل میتونید I7 10700 یا 11700 بگیرید
پردازنده که دارای پسوند F هست یعنی فاقد گرافیک تو کار هست
پس میخواهید تهیه کنید به این نکته توجه کنید
برای AMD هم سری APU ها که پسوند G دارند .
ولی پیشنهادم خرید یک گرافیک 1050 یا 1030 هست . 1050 رو بگردید میتونید تمیز با قیمت مناسب بگیرید .
مین مدل وای فای دار و بلوتوث دار چقدر گرونتر میشه؟ من یکی دیدن 7 خورده ای انقدر اختلاف داره؟
نقل قول:
سلام
درسته ولی مثال هایی که میزد بین core ها بود به نظر من منظورش این بود هر چی جدید تر باشه بهتره چون میگفت مثلا i3 10100 بهتره i7 7100 هست میگفت این عدده هر چی بالاتر باشه بهتره حرفی که هم درسته هم غلطی بستگی داره چه نسل هایی رو با هم مقایسه کنی به نظر من اطلاعاتش خیلی نبود چون به این عدد ها 7100 و ... هرتز میگفت!!
- - - Updated - - -
مین مدل وای فای دار و بلوتوث دار چقدر گرونتر میشه؟ من یکی دیدن 7 خورده ای انقدر اختلاف داره؟
میتونید سری TUF رو بگیرید محدوده 5.5 هست .
نقل قول:
میتونید سری TUF رو بگیرید محدوده 5.5 هست .
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS