پاسخ: مشاوره جهت خرید سیستم رندر گیری
با فرامرز موافقم
تفاوت گرافیک درون پردازنده با یک چیپ موبایل از ATI و nVidia کاملا مشهوده چه برسه به کارت گرافیک !
بین لیست های انتخابی به نظرم مادربرد GIGABYTE Z87X-UD5H قیمت خیلی بالایی داشت که در بهترین شرایط فاصله بازده کاری با مادربرد های کمی رده پایین تر با آپشن های کمتر شاید زیر 10 درصد باشه
اطمینان داشته باشید با اضافه شدن کارت گرافیک شاهده افزایش بازده خواهید بود چون در حال حاضر بیشتر نرم افزار های نسل جدید در رندرینگِ تکستچر و سایه و ... از گرافیک کمک می گیرند
موفق باشید ...
agha faramarz salam , mamnoon be khatere rahnamayie daghighi ke be man dadin
jalebe ke man emrooz bazar reza boodam va bad az gashtane chandin maghaze be behtarin systemi ke residam kheyli shabihe pishnahade shoma bood . albate ba ekhtelafate kami
hala mikhastam beporsam nazaretoon dar morede listi ke bazar reza behem dadan chie ?
va inke shoma khodet forooshandeyi ? be nazaretoon az koja mitoonam gheymate monaseb ba etminane bala bekharam ?
CPU Intel® Core i7-4770K Haswell Processor......................980T
MB: ASUS Z87-C Tpu.................................................. ... 530 T
VGA: ASUS 760 2G / DDR5 / 256 b .................................940
HARD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD............178 T
RAM: Gskill TRx 16GB / 2400.........................................790 T
CASE: Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases.............................360 T
ODD:Asus ASUS 24X DVD-RW Internal Drive ...........................60 T
PSU: Crosair 750 / +80 / Gold ........................... .............430 T
SSD:Crosair Adata 128 G / sx900......................................410 T
rasti ishoon too listeshoon "CPU COOLER" ham nazashte boodan va khode man ham nemidoonam in ghate chi hast va lazeme ya na ?
نقل قول:
agha faramarz salam , mamnoon be khatere rahnamayie daghighi ke be man dadin
jalebe ke man emrooz bazar reza boodam va bad az gashtane chandin maghaze be behtarin systemi ke residam kheyli shabihe pishnahade shoma bood . albate ba ekhtelafate kami
hala mikhastam beporsam nazaretoon dar morede listi ke bazar reza behem dadan chie ?
va inke shoma khodet forooshandeyi ? be nazaretoon az koja mitoonam gheymate monaseb ba etminane bala bekharam ?
CPU Intel® Core i7-4770K Haswell Processor......................980T
MB: ASUS Z87-C Tpu.................................................. ... 530 T
VGA: ASUS 760 2G / DDR5 / 256 b .................................940
HARD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD............178 T
RAM: Gskill TRx 16GB / 2400.........................................790 T
CASE: Green X7 Cougar Ver.2.0 Chases.............................360 T
ODD:Asus ASUS 24X DVD-RW Internal Drive ...........................60 T
PSU: Crosair 750 / +80 / Gold ........................... .............430 T
SSD:Crosair Adata 128 G / sx900......................................410 T
rasti ishoon too listeshoon "CPU COOLER" ham nazashte boodan va khode man ham nemidoonam in ghate chi hast va lazeme ya na ?
سلام دوست من
قطعاتي كه انتخاب كردين نسبتا خوبه ولي اگه ميخواين سيستم بهتر داشته باشين قطعاتي كه من بهتون گفتم بخريد
در سيستم پيشنهادي من مادربرد و گرافيك شرايط خيلي بهتري دارن
رمي كه شما انتخاب كردين يكي از بهترين مدل ها هست كه بيشتر در اوركلاك كاربرد داره ولي رم Patriot با با قيمت 690 تومن همون بازده اي كه رم GSKILL ميده رو به شما خواهد داد
شما وقتي ميخوايين رندر بگيرين سي پي يو شما گرماي زيادي توليد ميكنه و چون ممكنه ساعت ها سيستم در عمل رندرينگ قرار بگيره باعث ايجاد مشكلات براي سيستم بشه براي همين وجود CPU COOLER الزامي هست مخصوصا شما كه فرايند رندرينگ انجام ميدين
نه من فروشنده نيشتم ولي ميتونين ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] كه فروشنده معتبر هست خريد كنين
ايشالا خريد خوبي داشته باشيد
موفق باشيد
سلام
بسیار ممنون از راهنمایی خوبتون. خیلی خیلی کمکم کرد :1. (10):