پاسخ: مشاوره برای چن قطعه
شاید باری که تو فروشگاهها هست قدیمی باشه چون الان چند ماهی میشه سازنده های کولر براکت am4 رو اضافه کردند شاید بارای جدیدشون نرسیده باشه حتما موقع خرید یا حضوری برید ببینید روش عبارت am4 یا ready for ryzen نوشته شده باشه یا اگه اینترنتی میخرید از فروشنده بپرسید که حتما داشته باشه
باید براکت am4 داشته باشه . اگر قدیمی باشه براکت am4 نداره
نقل قول:
باید براکت am4 داشته باشه . اگر قدیمی باشه براکت am4 نداره
موتور بیشتر بازی ها براساس انویدیا نوشته میشه برای کارت گرافیک ....... و توی بازی ها فرکانس هسته ی بالاتر اولویت داره برای پردازنده ..... هنوز هم amd جا داره تا پیشرفت کنه ...... به علاوه رایزن بعد از چند مدت فعال نبودن در بین پردازنده های قوی ریلیز شده نسل های بعدی ش شاید بهتر بشه
این درسته ؟
یکی از دوستان تو انجمن سخت افزارمگ گفته دو دلم کرده بابت خرید سیستم برمبنای رایزن
نقل قول:
موتور بیشتر بازی ها براساس انویدیا نوشته میشه برای کارت گرافیک ....... و توی بازی ها فرکانس هسته ی بالاتر اولویت داره برای پردازنده ..... هنوز هم amd جا داره تا پیشرفت کنه ...... به علاوه رایزن بعد از چند مدت فعال نبودن در بین پردازنده های قوی ریلیز شده نسل های بعدی ش شاید بهتر بشه
این درسته ؟
یکی از دوستان تو انجمن سخت افزارمگ گفته دو دلم کرده بابت خرید سیستم برمبنای رایزن
من این حرف ها را تایید نمیکنم . این همه گیمر با رایزن بازی میکنند . حتی شرکت های بزرگ تولید کننده سیستم های گیمینگ سیستم گیمینگ بر مبنای رایزن ارائه میدهند