پاسخ: مشاوره برای خرید یک سیستم قدرتمند
نقل قول:
با سلام
من میخوام یه سیستم قوی و پرسرعت بخرم. فقط کیس و اجزای داخلش. مانیتور و اسپیکر و موس و کیبورد رو نمیخوام عوض کنم.
MB: ASUS Z170-DELUXE 1,180,000
CPU: Intel® Core™ i7-6700K 1,210,000
VGA: EVGA GTX 980 Ti Superclocked+ ACX v2.0+ 6GB: 2,750,000
RAM: GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3400MHz CL16 Blue + Fan: 1,340,000 -
SSD: Samsung 850 Pro 512GB: 1,040,000
HDD:
Power:
DVD&Bluray:
Cooler:
Fan:
Case:
همینطور که میبینید تعدادی شو خودم انتخاب کردم. همه قطعات لیست شدن؟ رم فکر میکنم کافی باشه. هارد دیسک رو نمیدونم وسترن بهتره یا سیگیت. اگه مثلآ وسترن بهتره کدوم نمونش؟ کدوم عمر بیشتری دارن؟ 4tb یا 5tb باشه.
میخوام از همکارتون آریا کامپیوتر سفارش بدم.
سلام
در پرفومنس سیستم در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و بازیها سرعت رم ddr4 تقریبا هیچ تاثیر محسوسی ندارد ( فقط در بنچمارک یک سری برنامه های تست رم تفاوت وجود دارد که ارزش کاربردی ندارد )
بیخود پولتون را برای این این قطعه از کامپیوتر از بین نبرید
مانیتور و کاربریتون چیه ؟
اگر رزولیشن مانیتور شما full hd یا کمتر است یدونه 960 یا ماکزیمم 970 برای بازی کفایت میکند
رزولیشن مانیتورم 1920در1080 است. من با برنامه های Visual Studio برای برنامه نویسی، فتوشاپ، ادوبی Dreamweaver و ادوبی illustrator و نیز ویرایش ویدئو مثل Cyberlink PowerDirector ، همچنین تبدیل ویدئو کار میکنم.
به نظرتون می ارزه که به خاطر dual چنل بودن مادربرد ASUS Z170-Deluxe، یک مادربرد دیگه اما quad چنل انتخاب کنم؟
با تشکر از دوستان.... خرید موکول شد به نسل بعدی مادربرد X ایسوس. امیدوارم تا اون موقع ارزش ریال هم بالاتر بره تا من زیاد شرمنده نباشم.
دوست خوبم همیشه تصمیم قطعی خودتان را برای خرید بگیرید بعد از دوستان مشاوره بگیرید . باید برای وقت خودمون و وقت دیگران ارزش قائل باشیم .
نقل قول:
دوست خوبم همیشه تصمیم قطعی خودتان را برای خرید بگیرید بعد از دوستان مشاوره بگیرید . باید برای وقت خودمون و وقت دیگران ارزش قائل باشیم .
معذرت میخوام..اگرچه من تصمیم قطعی خرید رو گرفته بودم ولی متاسفانه لحظات آخر مجبور شدم به چند ماه بعد موکول کنم.
نقل قول:
معذرت میخوام..اگرچه من تصمیم قطعی خرید رو گرفته بودم ولی متاسفانه لحظات آخر مجبور شدم به چند ماه بعد موکول کنم.
مشکلی نیست دوست من .کلی عرض کردم . با تشکر
یه سوال. ظرفیت و قدرت رم در مادربردهای سری X99 بیشتر از Z170 هست. آره؟ من دیدم که سری X99 از پرفورمنس بالاتر رم پشتیبانی میکنه.
مادربرد سری X بعدی از اوایل سال جدید میلادی منتشر میشه. درسته؟ اونوقت باید منتظر رمهای مناسب اون بود؟ یا اینکه از رمهای فعلی بازار استفاده میشه؟
نقل قول:
یه سوال. ظرفیت و قدرت رم در مادربردهای سری X99 بیشتر از Z170 هست. آره؟ من دیدم که سری X99 از پرفورمنس بالاتر رم پشتیبانی میکنه.
مادربرد سری X بعدی از اوایل سال جدید میلادی منتشر میشه. درسته؟ اونوقت باید منتظر رمهای مناسب اون بود؟ یا اینکه از رمهای فعلی بازار استفاده میشه؟
بیشتر این تفاوت برتری کواد چنل مموری در x99 در مقابل دوال چنل در z170 هست .
رمهای ddr4 هم مثل ddr3 روند بهینه شدنش رو طی میکنند . هر چه بگذره از نظر فرکانس و تایمینگ وضعیت بهتری پیدا میکنند .
ببخشید... یه سوال: آیا با آپدیت کردن بایوس مادربرد، امکان پشتیبانی از رمهای جدیدتر که بعدها به بازار میان است؟
نقل قول:
ببخشید... یه سوال: آیا با آپدیت کردن بایوس مادربرد، امکان پشتیبانی از رمهای جدیدتر که بعدها به بازار میان است؟
همیشهاینطور نیست . ولی اگر پلتفرم محدودیت نداشته باشه مشکلی نیست .