پاسخ: مشاوره برای خرید کیس مخصوص گیم تا حد ۳.۵میلیون
خیلی ممنون ولی مادربورد پایین نیست؟ چون بعدا می خوام cpu رو ارتقا بدم مشکلی پییش نمیاد؟
راستی اورکلاکینک یعنی چه؟
:1. (27): پسوند و اینا دیگه چیه؟
نقل قول:
خیلی ممنون ولی مادربورد پایین نیست؟ چون بعدا می خوام cpu رو ارتقا بدم مشکلی پییش نمیاد؟
راستی
اورکلاکینک یعنی چه؟
:1. (27): پسوند و اینا دیگه چیه؟
این برد با جدیدترین پردازنده به راحتی کار میکنه .
اورکلاکینگ افزایش سرعت پردازنده و گرافیک برای رسیدن به سرعت و بازدهی بالاتر
پسوند k
به پردازنده های اینتل که دارای ضریب باز هستند اطلاق میشود
نقل قول:
نقل قول از کسی نمیکنم که برداشت غیر دوستانه ای در خصوص صحبتم نشه، فقط از عزیزان و اساتید خواهش میکنم در پیشنهاداتشون در خصوص پردازنده و مادربرد کمی بیشتر دقت کنن که باعث گمراه شدن کاربرای دیگه نشه
پسوند K در انتهای نام پردازنده های اینتل به معنی اینه که CPU قابلیت اورکلاک شدن بالایی داره و برای اینکه بتونید سیستمو اورکلاک کنید به مادربردی با چیپ Z87 نیاز خواهید داشت.
اگر قصد اورکلاکینک ندارید میتونید از CPU ضریب ثابت (بدون پسوند K) و مادربردی با چیپ H87 استفاده کنید تا از هزینه اضافی جلوگیری کنید.
این پیشنهاد بنده برای خرید کیس تا سقف 3.5 (قیمتها تقریبی هستند):
CPU: Intel Core i5 4670 / 690,000
Motherboard: Gigabyte H87 HD3 / 380,000
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm / 185,000
RAM: Corsair XMS3 8GB Single / 268,000
VGA: Gigabyte - GeForce GTX 770 2GB / 1,350,000
PSU: Green GP750B – OC / 415,000
جمع: 3،288،000
اگه میخواین حدود 200 - 300 دیگه هزینه کنید هم میتونید 200 به بودجه گرافیک اضافه کنید و GTX 770 4GB رو به قیمت 1،550،000 تهیه کنید و هم میتونید یک رم دیگه از مدلی که معرفی شد تهیه کنید. 8GB رم بیشتر + Dual channel سیستم شمارو سریعتر میکنه.
پیشنهاد میشه هزینه اضافی برای گرافیک صرف شه و ارتقاء رم رو در آینده در صورت نیاز انجام بدین.
GTX 770 نسبت به R9 280X کارت سریعتریه و در رنج قیمتی خودش بی رقیبه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی ممنون
من بودجه رو به ۴ رسوندم کارت گرافیک همین رو می گیرم GTX 770 4GB
یک مادربورد خیلی خوب معرفی کنید
نمی دونم چرا کسی اینو معرفی نمی کنهGIGABYTE G1.Sniper مشکلش چیه؟
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
خیلی ممنون
من بودجه رو به ۴ رسوندم کارت گرافیک همین رو می گیرم
GTX 770 4GB
یک مادربورد خیلی خوب معرفی کنید
نمی دونم چرا کسی اینو معرفی نمی کنهGIGABYTE G1.Sniper مشکلش چیه؟
اگر مشکل بودجه ندارید برد خوبی هست
z87 یعنی چه؟؟ با این مادربورد اگه بعدا خواستم که core i7 بگیرم نیاز به ارتقاعش نیست؟
نقل قول:
z87 یعنی چه؟؟ با این مادربورد اگه بعدا خواستم که core i7 بگیرم نیاز به ارتقاعش نیست؟
z87 نام چیپست اینتل از سری 8 اینتل و سوکت 1150 هست . که قویترین چیپست این سری 8 هست .
بله مشکلی نیست
نقل قول:
Z87 همونطور که آقا امید گفتند نام قویترین و البته گرونترین چیپست از سری 8 اینتل هست که اختصاصاً برای پردازنده های ضریب باز اینتل (پردازنده هایی که پسوند K دارند) طراحی و ساخته شده.
این چیپست با پردازنده های ضریب ثابت هم بدون نقص کار میکنه ولی در این مورد نسبت به چیپست H87 برتری خاصی نداره.
با وجود اینکه مادربردهای Z87 در مواردی بیش از دو یا سه برابر مادربردهای H87 قیمت دارن ولی کارایی سیستم شمارو هنگامی که از پردازنده ای مثل Core i5 4670 استفاده میکنید افزایش نخواهند داد.
من همچنان Gigabyte GA H87 D3H رو بهتون پیشنهاد میدم.
نقل قول:
Z87 همونطور که آقا امید گفتند نام قویترین و البته گرونترین چیپست از سری 8 اینتل هست که اختصاصاً برای پردازنده های ضریب باز اینتل (پردازنده هایی که پسوند K دارند) طراحی و ساخته شده.
این چیپست با پردازنده های ضریب ثابت هم بدون نقص کار میکنه ولی در این مورد نسبت به چیپست H87 برتری خاصی نداره.
با وجود اینکه مادربردهای Z87 در مواردی بیش از دو یا سه برابر مادربردهای H87 قیمت دارن ولی کارایی سیستم شمارو هنگامی که از پردازنده ای مثل Core i5 4670 استفاده میکنید افزایش نخواهند داد.
من همچنان Gigabyte GA H87 D3H رو بهتون پیشنهاد میدم.
دوست من البته این رو اضافه کنم که مادر بردی که برای چیپ های اورکلاک ساخته میشوند دارای مقاومت بیشتر و کارایی بیشتر در مواقع گرما و کار طولانی مدت هستند.و البته چیپ ست z87 در مورد sli و crossfire هم اختلاف محسوسی با h87 داره.نظر شخصی بنده برای کسی که بخواد حتی در آینده تغیر بده سیستم رو z87 هستش
نقل قول:
دوست من البته این رو اضافه کنم که مادر بردی که برای چیپ های اورکلاک ساخته میشوند دارای مقاومت بیشتر و کارایی بیشتر در مواقع گرما و کار طولانی مدت هستند.و البته چیپ ست z87 در مورد sli و crossfire هم اختلاف محسوسی با h87 داره.نظر شخصی بنده برای کسی که بخواد حتی در آینده تغیر بده سیستم رو z87 هستش
البته سخن اساتید از نظر فنی کاملاً درسته ولی بنده به شخصه اگه خودمو تو شرایطی مثل شرایط کاربر عزیز K1_24 بزارم و بخوام یه سیستم گیمینگ تا سقف 4 میلیون بخرم، شاید به جای هزینه کردن حداقل 500 یا بیشتر برای مادربرد Z87 ترجیح میدادم بودجمو خرج CPU، گرافیک و رم کنم.
سیستمی که پیشنهاد شد قابلیت اجرای تمام بازیها رو حداقل تا 2 سال دیگه در سطح کاملاً قابل قبولی داره. یعد از 2 سال در صورت تمایل به ارتقاء، احتمالاً خرید یک کارت گرافیک جدید، از نظر کیفی و بودجه نسبت SLI مقرون به صرفه تر باشه.
به نظرمن مادربرود بايد High ENd باشه تا فردا روزي تو ارتقاء مشكلي نباشه