پاسخ: مشاوره برای خرید کامپیوتر برای توسعه نرم افزار و محاسبات سنگین
نقل قول:
پاورتون مناسبه . با لینک بالا هم میتونید حساب کنید . البته در مورد مادربرد میتونید یک مادربرد بهتر جایگزین کنید مدل زیر درسته برای گیمینگ هست ولی دارای دارای قطعات با کیفیت مناسب هست .
GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد پاور هم روی این پاور هم یک بررسی داشته باشید ENERMAX Revolution XT 630w GOLD
کلا نمیتونم با کادربردهای گیگابایت ارتباط برقرار کنم! مثلا همین مدل. من شش تا PCIe رو میخوام چیکار؟ بعد هشت تا USB 2.0 گذاشته که خیلی غیرمنطقییه. و همچنین شش تا USB 3
این پاور مزیتش نسبت به Corsair چیه؟
نقل قول:
کلا نمیتونم با کادربردهای گیگابایت ارتباط برقرار کنم! مثلا همین مدل. من شش تا PCIe رو میخوام چیکار؟ بعد هشت تا USB 2.0 گذاشته که خیلی غیرمنطقییه. و همچنین شش تا USB 3
این پاور مزیتش نسبت به Corsair چیه؟
یکسری از پورتها استاندارد چیپ z97 هست . بیشتر تحقیق کنید در این زمینه . مخصوصا خروجی صدا و شبکه این برد گیگابایت بینظیر هست .
انرمکس رو میشه گفت بهترین سازنده پاور تو جهان دونست . 80 plus gold دارد . گارانتی معتبر داخلی هم دارد بر عکس کرسیر
ممنون
این نرمافزار ۵۱۰ وات حساب کرد. نرمافزار مشابه خارجیش هم ۶۵۰ وات حساب کرد که تفاوت قیمتشون خیلی زیاده... به نظر شما بشینم توان مصرفی تک تک قطعات رو خودم پیدا کنم و جمع بزنم درستتر در نمیاد؟
نقل قول:
ممنون
این نرمافزار ۵۱۰ وات حساب کرد. نرمافزار مشابه خارجیش هم ۶۵۰ وات حساب کرد که تفاوت قیمتشون خیلی زیاده... به نظر شما بشینم توان مصرفی تک تک قطعات رو خودم پیدا کنم و جمع بزنم درستتر در نمیاد؟
نرم افزارها دقیق حساب میکنند . فقط وقتی شما سیستمتون 500 وات مصرف دارد و کار سنگین از سیستم میکشید . پاور در full load کار کند ممکنه به مشکل بخوره . به خاطر همین حدود 100 وات قویتره میگیرند که پاور تحت فشار و لود کامل کار نکنه