پاسخ : پاسخ: مشاوره برای خرید سیستمی برای مونتاژ حرفه ا فیلم
نقل قول:
پاسخ های شما واقعا منو کمک کرد. بیبینید زمانی که من هارد SSD رو وصل کردم و ویندوز روش نصب کردم. حلا حتم باید یه هارد 1TB داشته باشد با بافر بالا درسته؟ وقتی این دو رو سیستم وصل باشه واسم مشکل پیش نمیاره و اون سرعتی که باید اون هار به ما بده رو می ده یا کم میشه؟ باید رید بکنم یا نه؟ رید کردن یعنی چی؟ رندر یعنی چی؟
در مورد مانیتور: آیا پورت HDMI حتما نیاز دارم؟
و اینکه با این هزینه مادربردی با چیپست دیگه ای نیست که بم بگید و به دردم بخوره؟ و مانیتور من چه پورتهایی نیاز داره؟
یا حق منتظرم
نقل قول:
واقعا ممنون. البته شما با این کارتون به من یاد میدید که چیزهایی که بلدم رو از کسی دریغ نکنم
اگه لازم نباشه از هارد SSD فعلا صرف نظر میکنم
و اینکه رندر چیز سخت افزاری نیس؟
ممنون خدانگهدار
خواهش می کنم
اگه نظر شخصی من رو بپرسید ، فعلاً برای SSD هزینه نمی کنم و با یه هارد یک ترابایت وسترن دیجیتال بلک یا سیگیت Barracuda 12 کار می کنم و وقتی که هزینه ای SSD پایین اومد ، خرید می کنم .
رندر هم ، سخت افزار نیست ، مثلاً فرض کیند توی 3DMAX دارین طرحی رو آماده میکنید . مدت زمانی که طول میکشه این طرح آماده بشه رو به اصطلاح رندر بهش مبگن ( به زبون خودمون گفتم که ساده وار بشه ) در طی مدت رندر ، و بسته حجم طرح گرافیکی یا ... ممکنه پردازنده با تمام توان خودش کار کنه و هرچقدر پردازنده قوتری داشته باشیم ای رندر زمان کمتری خواهد برد. حتی میتونید رم رو 4 گیگ بردارین و پردازنده رو 2600k انتخاب کنید . درآینده رم رو ارتقاء بدید.