سلام
رضا جان منو هم از نظر قيمت قطعات راهنمايي بكنيد كه يه وقت كلاه سرمون نره:
سيستمي كه سفارش دادم:
CPU:Intel Core i7 920
M.B:GA EX58-UD3R
RAM:2*2GB DDR3 PNY
VGA:nVIDIA GeForce GTX257
H.D.D:MAXTOR SATA II 1TB
Printable View
سلام
رضا جان منو هم از نظر قيمت قطعات راهنمايي بكنيد كه يه وقت كلاه سرمون نره:
سيستمي كه سفارش دادم:
CPU:Intel Core i7 920
M.B:GA EX58-UD3R
RAM:2*2GB DDR3 PNY
VGA:nVIDIA GeForce GTX257
H.D.D:MAXTOR SATA II 1TB
دوست عزيز قيمتها به شرح زيره. اما اين شمائيد که با جستجو مي تونيد قيمت نهائيشو توي بازار معين کنيد:نقل قول:
Corei7-920 قيمت 310000 تومان.
مادربورد EX58UD3-R قيمت 302000 تومان.
RAM PNY قيمت ندارم و پيشنهاد هم نمي کنم. به جاش G.Skill يا Super talent يا Corsair پيشنهاد مي کنم.
احتمالا منظورتون GTX275 بوده که از 275000 تومان(برند Zotac) شروع ميشه تا مرز 400000 تومان بر اساس برند انتخابي.
هاردديسک هم قيمتش 95000 تومانه. اما Maxtor نگيريد و به جاش Western digital که هم قيمته تهيه کنيد.
سوالي بود در خدمتم.
میشه یکی دقیقا بگه چرا مانیتور AOC v22 بده ؟ فقط به خاطر این که FULL HD نیست ؟
لطفا یکی جواب بدهنقل قول:
CPU : 390نقل قول:
M.B : پیشنهاد می کنم Asus بگیرید ( ای سوز با پشتیبانی از i7 حدودا" تا 400 تومان می تونید بخرید )
تو این سری حدید مادربورد ها 3کاناله هستند ! توصیه می کنم 3تا 2گیگ بگیرین یت 3 تا 1 گیگ که از این فناوری استفاده کنید , PNY خوب هیت اما بهتر از اونم هست ! O.C.Z 6GB DDR3 می تونید 250تومان بخرید
برای گیم من پیشنهاد می کنم از کارت های گرافیک ATI استفاده کنید که بهترینش ATI HD 4890 هست از شرکت Club 3d با قیمت 375 تومان با رابط 256 بیت و حافظه 1گیگ
هارد هم کهWD خوبه اما SeaGate از همه کیفیت بهتری داره !
خوب خیلی ها اعتقاد دارن که مانیتور ( چه ال سی دی چه CRT ) که بلند گو دارن طی مدتی فرکانس خروجی بلند گو ها رو کیفیت تصویر تاثیر دارن !نقل قول:
البته این مانیتور Full HD هم نیست و شما نمی تونید به راحتی از قدرت کارت گرافیک در بازی ها استفاده کنید !
چون رزولوشن پایین تر از جزییات کمتری بر خورداره !
متشکر ... بین دو رم OCZ و corsair کدام یکی بهتره ؟
برند Corsair بهتر و مطمئن تره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گفتم سوالم را توی همین تاپیک بپرسم دیگه شلوغ نشه تاپیک های دیگه
من یکی از دوستان می خواد سیستم بگیره من بهش این Cpu q9550 intelرا پیشنهاد کردم ومادربرد هم intel Dp45sg را گفتم اما فکر می کنم که مادر برد بهتری هم میشه استفاده کرد اگر کسی نظری داره ممنون میشم که من را راهنمایی کنه.و مسئله مهم اینه که این بنده خدا احتیاج به این داره که سرعت render توی Autocad بالا باشه چون کارش با این برنامه هست و می خواستم یک کارت گرافیک غول هم به من معرفی کنید کسی از دوستان از این کارت های EVEA تا حالا استفاده کرد تا بدون چقدر قدرت داره.من خودم طرفداره کارت های Winfast leadtek هستم اما متاسفانه خیلی سخت توی ایران گیر میاد.
با تشکر از همه دوستان اگر هر کسی مدلی قوی به ذهنش می رسه لطفا بیاد بگه
سلام. دوست عزيز. پردازنده Intel Core 2 Quad Q9550 که واقعا يه شاهکاره و در خريدش شک نکنيد.نقل قول:
اما مادربورد.
من به عنوان کسي که مادربورد Intel زياد بسته واقعا اينجا به همه دوستان بگم که اگر کسي بخواد سيستم رو در حالت استاندارد بر اساس قابليت چيپ نصب شده روي مادربورد (نه اور کلاک و ...) ببنده واقعا مادربوردهاي اينتل فوق العاده هستند و به نظرم من بهترين انتخابن. رواني و Stability اونا مثال زدنيه. من واقعا Intel DP45SG رو قبول دارم و تاييد مي کنم.
اما اگر دنبال مادربورد با امکانات قروان و قابليتهاي زياد هستيد واسه اين پردازنده من GA EP45UD3-R رو پيشنهاد مي کنم.
نهايتا کارهاي Render و AutoCad هيچ ارتباطي با کارت گرافيک ندارند و يه کارت گرافيک معمولي مثل 8400GS هم جوابگو خواهد بود و بيشتر پردازش توسط CPU انجام ميشه که Q9550 با 12 مگابايت Cache Memory انتخاب بسيار مناسبيه.
سوالي بود در خدمتم.